- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
transferden kaç gün sonra belli oluyor[/QUOTE]Evet canm su sureci bir atlatalım insallah hayırlısıyla
Hosgeldin cnm hayrli tedaviler gecir insbende geldım aranıza ankaradayım.
bu ay beklıyelım dedı bı daha kı ay başlıyorum
sımdı co enzım ve deha ıcmeye devammm
Bana bes gun ara vememi soledi doktor canim o sira progestran igneleri olacagim tekrar baslayacagim jeleCanm yaa sen transferden sonra crinone jeli kullandın mı doktorum transfer gunu kullanılmayacak yazmıs kutunun üstüne sabah kullanmadım ama aksam kullandım tedirgin oldum acaba yanlıs mı yaptım diye
Cnm nasilsin agrin var mi karnindatugba88guler .!.:Bana bes gun ara vememi soledi doktor canim o sira progestran igneleri olacagim tekrar baslayacagim jele
Cnm nasilsin agrin var mi karninda
Benim agrim cok ama kolum falan tutuldu sag tarafim onunda izdirabi var.ins guzel seyler oluyordur icimizdebenm karnımda ağrı var sadece şimdi iyiyim ama hiçbir sey hissetmiyorum sen de durumlar nasıl
Benim agrim cok ama kolum falan tutuldu sag tarafim onunda izdirabi var.ins guzel seyler oluyordur icimizde
Bugun esimde yanimdaydi cabuk gecti simdi haftaicini dusunmeye basladimKabizlilik problemi yaaiyor musunamiiinnn insaalllaaahh...1 gün gitti kaldı 11 gün
Bugun esimde yanimdaydi cabuk gecti simdi haftaicini dusunmeye basladimKabizlilik problemi yaaiyor musun
sagol seker sanınde ınsallahHayırlı olsun canm insallah senin de hayırlı haberlerini alırız.....
sagol tatlımHosgeldin cnm hayrli tedaviler gecir ins
Ins onu kolay atlatirsin cnm.ben daha hic cikamadimçok şükür yaşamıyorum en korktuğum seydi...ben grip oldum öksürmemeye çalışıyorum... onun dışında hiçbir rahatsızlığım yok
Ins onu kolay atlatirsin cnm.ben daha hic cikamadim
Bende oyle besleniyorum cnm ya simdi agrilarimdan dolayi doktor cagirdi gidiyorum ins hersey iyidir dua et banabenm normalde olurdu ama beslenme alışkanlığımı değiştirdim... mutlaka çorba içiyorum kuru kayısı kuru üzüm bol bol meyve kayısılı meyve suyu ve su içiyorum şimdilik sorun yok....ama uzandığım için çok uykum geliyo ve sersem gibi oluyorum
Bende oyle besleniyorum cnm ya simdi agrilarimdan dolayi doktor cagirdi gidiyorum ins hersey iyidir dua et bana
Ins benimledir sikinti yok dedi doktor gazsancisi cekiyormusum ilaclar yapiyormus bunyeden bunyeye farkediyormusinsallah bir sorun yoktur ve meleğin seninledir canm benm
Ins benimledir sikinti yok dedi doktor gazsancisi cekiyormusum ilaclar yapiyormus bunyeden bunyeye farkediyormus
Tamam cnm sende ole ins ikimizde ayni gun sevincli haber verecegiz birbirimizeGecmis olsun canm dikkat et kendine ve meleğine