TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

Canm yaa sen transferden sonra crinone jeli kullandın mı doktorum transfer gunu kullanılmayacak yazmıs kutunun üstüne sabah kullanmadım ama aksam kullandım tedirgin oldum acaba yanlıs mı yaptım diye:KK17::KK17::KK17:

Canm yaa sen transferden sonra crinone jeli kullandın mı doktorum transfer gunu kullanılmayacak yazmıs kutunun üstüne sabah kullanmadım ama aksam kullandım tedirgin oldum acaba yanlıs mı yaptım diye:KK17::KK17::KK17:
Bana bes gun ara vememi soledi doktor canim o sira progestran igneleri olacagim tekrar baslayacagim jele

Bugun esimde yanimdaydi cabuk gecti simdi haftaicini dusunmeye basladim:63:Kabizlilik problemi yaaiyor musun

çok şükür yaşamıyorum en korktuğum seydi...ben grip oldum öksürmemeye çalışıyorum... onun dışında hiçbir rahatsızlığım yok

Ins onu kolay atlatirsin cnm.ben daha hic cikamadim:110:

benm normalde olurdu ama beslenme alışkanlığımı değiştirdim... mutlaka çorba içiyorum kuru kayısı kuru üzüm bol bol meyve kayısılı meyve suyu ve su içiyorum şimdilik sorun yok:21:....ama uzandığım için çok uykum geliyo ve sersem gibi oluyorum:KK47:

benm normalde olurdu ama beslenme alışkanlığımı değiştirdim... mutlaka çorba içiyorum kuru kayısı kuru üzüm bol bol meyve kayısılı meyve suyu ve su içiyorum şimdilik sorun yok:21:....ama uzandığım için çok uykum geliyo ve sersem gibi oluyorum:KK47:
Bende oyle besleniyorum cnm ya simdi agrilarimdan dolayi doktor cagirdi gidiyorum ins hersey iyidir dua et bana

X