- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 36
Yarın kaçta dediler cnm transferineEvet yaa hem korku hem de heyecan var...bugun de bitse artık yaaa... soğuk almısım öğrenciler de rahat durmuyo saat hemen üç olsuuuuunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın kaçta dediler cnm transferineEvet yaa hem korku hem de heyecan var...bugun de bitse artık yaaa... soğuk almısım öğrenciler de rahat durmuyo saat hemen üç olsuuuuunnn
Filmden anlaşılıyo canım bende yoktu ama bazen en doğru sonucu laporoskopi veriyo en azından net bi şekilde gözüyle görüyo rahmi yumurtalıkları tüpleri inceliyo böylece doktorlarTüplerde sıvı olduğu nasıl anlaşıldı ben de hsg de hafif kıvrımlı dendi ama açıktı tüpler..bi de uterus bikorbus çıktı engel değil dendi ama dr net konuşmadı tekrar çektircem sanırım
Bana da dokuzda dediler canım.allahım yarın yüzümüzü güldürsün inş.sen nasılsın ben suan acayip Heyecanlıyım ve sürekli ağlamak geliyor içimdenSaat onda burda olun dediler canm
Aynen canim etmezmiyim hic hepimizi icin ediyorum gercekten kabizlik sorunu bende de var sen ne iciyorsun bide karninin alt kisminda agri var miBen hem heyecanlıyım hem de korkuyorum... opudansonra kabız oldum bugun e onun için ilaç aldım Allah korusun transfere bile engel olabilirmis...bana dua et ne olur....seninle kader arkadası olduk@tuba88güler
Aynen canim etmezmiyim hic hepimizi icin ediyorum gercekten kabizlik sorunu bende de var sen ne iciyorsun bide karninin alt kisminda agri var mi
Evde var ondan icsem mi acaba sana doktorun mu onerdi cnmmagnesie calcinee diye bir toz... bir bardak suya koyup içiyorum... eveet o ağrı bende de var
Evde var ondan icsem mi acaba sana doktorun mu onerdi cnm
Tamm ictim bile cnm cok saol.
- evet kabız olursan alabilirsin dedi...istersen al bir zararı yok
Canım Allah yardımcımız olsun gidiyorum ben bebeğime almaya sıkı sıkı tutunsunlar bize inşTamm ictim bile cnm cok saol.
canım hayırlı haberlerle dönersin inş ..transfer sonra rapor kaç gün almayı düşünüyorsunTamm ictim bile cnm cok saol.
Saol cnm tesekkur ederim.ben bir hafta izin alldim bu aradad benimde cekilmedi rahim filmim pko oldugum icin vede erken menepoZ oldugu icin ailrmde direk basladik.sen asilama falan gecirdin miarkadaşlar geçen hafta yeni doktora gitmiştim sadece başka hastanede yaptığım kan tahlili sonuçlarına göre tüp bebek dedi laçları aldım bu cuma gidecem doktora ilaçlar başlanacak sanırım ama kafama takılan bir şey var ben hiç rahim filim vs. çektirmedim ki kan tahllii haricinde hiç bir şey olmadı ..doktor yanlış mı yapıyor acaba
Benim tranferim yapildi coksukur tek embriyo transfer edildi geriye kaliteli dondurulacak embriyom kalmamis.ama ultrosonda icine 3njekte edilisini gormek bile mucize cok guzelmisTugba ve melek adahaberlerinizi bekliyoruz
Tugba ve melek adahaberlerinizi bekliyoruz