TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

Ayy cok heyecanlandim melek ada doktorumuz ayni bide onun da etkisi var.10 gun iyi almissin.ahmet bey pek yatma taraftari degildi.ne soylediler neler yapmaliymissin

Kac embriyo transfer edildi melek ada rahim duvari kac oldugunda transfer yapiliyomus.zor oluyomu transfer isi.bende cumartesi gidicem kontrole .ozur diliyorum cok sordum ama merak ediyorum.doktorlarimiz da ayni olunca cok merak ediyorum

Ayy cok heyecanlandim melek ada doktorumuz ayni bide onun da etkisi var.10 gun iyi almissin.ahmet bey pek yatma taraftari degildi.ne soylediler neler yapmaliymissin

İlk üç gün dikkat et sonra gunluk hayatına dönebilirsin dedi raporu sekreter verdi ahmet hoca yoktu

Kac embriyo transfer edildi melek ada rahim duvari kac oldugunda transfer yapiliyomus.zor oluyomu transfer isi.bende cumartesi gidicem kontrole .ozur diliyorum cok sordum ama merak ediyorum.doktorlarimiz da ayni olunca cok merak ediyorum

Canm bir tane transfer edildi üç tane donduruldu sıkışık olmak zor ama emin ol onu düsünmüyosun o anda hoca rahimin kalınlığına iyi dedi ama ne kadar olduğunu sormadım

Ayy bende ins size anlatirim bir gun. İnsallah Ayy bende sizle gun sayicam artik.test gununuz ne zamannn.cok heyecanli.

19 Mart canm benmki
Canim seninde hayrli ugurlu olsun 19 mart gelsin diye dort gozle beklicez
Canm bir tane transfer edildi üç tane donduruldu sıkışık olmak zor ama emin ol onu düsünmüyosun o anda hoca rahimin kalınlığına iyi dedi ama ne kadar olduğunu sormadım
Canim 19 mart nasil gelcek acaba beraber gun saycaz.benim dondurulmaya kalmadiama senin ne guzel dondurulmua

TE="melek ada, post: 39818936, member: 632313"]Dinlene dinlene gecirecez inş sonucu simdiden metak ediyorum offff yaaaaaa[/QUOTE] sende mi 10 gun rapor aldin cnm, var mi yqninda bakacak kisi

bende geldım aranıza ankaradayım.
bu ay beklıyelım dedı bı daha kı ay başlıyorum
sımdı co enzım ve deha ıcmeye devammm

Benim tranferim yapildi coksukur tek embriyo transfer edildi geriye kaliteli dondurulacak embriyom kalmamis.ama ultrosonda icine 3njekte edilisini gormek bile mucize cok guzelmis
hayırlı olsun canım bol bol dinlen inş pozitif olur da bize umut olur ..10 gün raporu uzatmayı düşnüyor musun doktor ne dedi çalışma konusunda

TE="melek ada, post: 39818936, member: 632313"]Dinlene dinlene gecirecez inş sonucu simdiden metak ediyorum offff yaaaaaa
sende mi 10 gun rapor aldin cnm, var mi yqninda bakacak kisi[/QUOTE]

Evet canm kızkardesim geldi 10 gun de rapor aldım biraz da biz kafa dinleyelim bebişimizle

sende mi 10 gun rapor aldin cnm, var mi yqninda bakacak kisi

Evet canm kızkardesim geldi 10 gun de rapor aldım biraz da biz kafa dinleyelim bebişimizle[/QUOTE]
doktor neler dedi dikkat etmen gerekenler nelerdir canım uzatmayı düşünüyor musun raporunu

Evet canm kızkardesim geldi 10 gun de rapor aldım biraz da biz kafa dinleyelim bebişimizle
doktor neler dedi dikkat etmen gerekenler nelerdir canım uzatmayı düşünüyor musun raporunu[/QUOTE]

Suan raporu uzatmayı dusunmuyorum 2-3 gun dinlen kafein tarzı seylerden uzak dur iki kilodan ağır tasıma bol bol sıvı seyler ye...doktorum calısabileceğimi söylüyo ama ben korkuyorum

doktor neler dedi dikkat etmen gerekenler nelerdir canım uzatmayı düşünüyor musun raporunu

Suan raporu uzatmayı dusunmuyorum 2-3 gun dinlen kafein tarzı seylerden uzak dur iki kilodan ağır tasıma bol bol sıvı seyler ye...doktorum calısabileceğimi söylüyo ama ben korkuyorum[/QUOTE]
Hamilelik belli olana kadar mi yatmak istiyorsun cnm.

Suan raporu uzatmayı dusunmuyorum 2-3 gun dinlen kafein tarzı seylerden uzak dur iki kilodan ağır tasıma bol bol sıvı seyler ye...doktorum calısabileceğimi söylüyo ama ben korkuyorum
Hamilelik belli olana kadar mi yatmak istiyorsun cnm.[/QUOTE]

Evet canm su sureci bir atlatalım insallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…