TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

Filmden anlaşılıyo canım bende yoktu ama bazen en doğru sonucu laporoskopi veriyo en azından net bi şekilde gözüyle görüyo rahmi yumurtalıkları tüpleri inceliyo böylece doktorlar

Ben hem heyecanlıyım hem de korkuyorum... opudansonra kabız oldum bugun de onun için ilaç aldım Allah korusun transfere bile engel olabilirmis...bana dua et ne olur....seninle kader arkadası olduk@tuba88güler

Ben hem heyecanlıyım hem de korkuyorum... opudansonra kabız oldum bugun e onun için ilaç aldım Allah korusun transfere bile engel olabilirmis...bana dua et ne olur....seninle kader arkadası olduk@tuba88güler
Aynen canim etmezmiyim hic hepimizi icin ediyorum gercekten kabizlik sorunu bende de var sen ne iciyorsun bide karninin alt kisminda agri var mi

Aynen canim etmezmiyim hic hepimizi icin ediyorum gercekten kabizlik sorunu bende de var sen ne iciyorsun bide karninin alt kisminda agri var mi

magnesie calcinee diye bir toz... bir bardak suya koyup içiyorum... eveet o ağrı bende de var

arkadaşlar geçen hafta yeni doktora gitmiştim sadece başka hastanede yaptığım kan tahlili sonuçlarına göre tüp bebek dedi laçları aldım bu cuma gidecem doktora ilaçlar başlanacak sanırım ama kafama takılan bir şey var ben hiç rahim filim vs. çektirmedim ki kan tahllii haricinde hiç bir şey olmadı ..doktor yanlış mı yapıyor acaba

Saol cnm tesekkur ederim.ben bir hafta izin alldim bu aradad benimde cekilmedi rahim filmim pko oldugum icin vede erken menepoZ oldugu icin ailrmde direk basladik.sen asilama falan gecirdin mi

Transferin hayirli olsun tugba .guzel haberlerinide verirsin ins.kac gun dinlen dedi doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…