Arkadaşlar benim tedavi rapor alamadigim için yaza kaldıbu sefer çok umutluydum
saçmalamışlar..bizim için zaman önemli doktor raporu verdikten sonra niçin karışıyor ki..bence ertelemeArkadaşlar benim tedavi rapor alamadigim için yaza kaldıbu sefer çok umutluydum
Canim nasil geciyor gunlerin agrin var mi yatiyormusun surekliniye alamadın canm okul mu sorun çıkardı... venm müdür epey bozulmuş niye 10 gün rapor alıyo diye ama ben o kadar emek harcadım bugüne kadar bunu riske atamam diye sorun cıkardıkları halde 10 gün rapor aldım
Canim nasil geciyor gunlerin agrin var mi yatiyormusun surekli
Aynen H ic takma bende sali gunu baslayacagim.benim kasik agrisi gibi agrilarim var bide kalca bantlari mahvetti curudu resmen kalcalarim ama bakalim ins hayrli haber aliriz kaldi bi haftaarada evde dolaşmaya başladım... ağrım yok hiçbir şey hissetmiyorum yaasen de durumlar nasıl ne zaman başlayacaksın okula ben perşembe başlıyorum müdür biraz sorun çıkardı ama hiç takmıyorum
Aynen H ic takma bende sali gunu baslayacagim.benim kasik agrisi gibi agrilarim var bide kalca bantlari mahvetti curudu resmen kalcalarim ama bakalim ins hayrli haber aliriz kaldi bi hafta
canım keşke imkanın olsa uzatsan izinini sıkıntı olmasın sonra..dinlensen çok iyi olur ..inş iyi haberlerinizi alırızarada evde dolaşmaya başladım... ağrım yok hiçbir şey hissetmiyorum yaasen de durumlar nasıl ne zaman başlayacaksın okula ben perşembe başlıyorum müdür biraz sorun çıkardı ama hiç takmıyorum
canım keşke imkanın olsa uzatsan izinini sıkıntı olmasın sonra..dinlensen çok iyi olur ..inş iyi haberlerinizi alırız
canıım zümrem ben de sosyal bilgiler öğretmeniyimbu kadarına çok diyolar canm benmbir de ben sosyal öğretmeniyim ve TEOG sınavına az kaldı bundan dolayı daha fazla uzatamam maalesef adamların derdi biz değiliz okul başarırsı sadece bizi düşünen yok
canıım zümrem ben de sosyal bilgiler öğretmeniyimvalla ben son hızla gidiyorum son iki ilke kaldı sonrası az konular zaten ..riske atmak istemiyorum alabilirsem uzatırım diye düşünüyorum
canım konuların bitmiş daha ne istiyorlar kiben de TEOG konularını bitirdim tekrara geçmiştim ama yine de yaranamıyorum
canım konuların bitmiş daha ne istiyorlar kianlamıyorum bazı idarecileri
Yapma cnm sabret ben asilama da yapmistim cift cizgi cikmiati sonra negatifi ogrenmek daha fazla koyuyor insana bekleyip sabretcez baska yolu yokaminn insallah test yapmayı çok istiyorum ama biliyorum çıkmazbeklemek ne kadar zor yaa
hayırlısı olsun canım..inş bebiş haberlerini alırız ..ben de yarın ilaç kullanımı için doktora gidecem bakalım ne olacakcinsler işte yaa... seni senden başka düşünen yok adaylığım kalksaydı takmazdım da işte neyse artık simdilik ne deseler o canm
hayırlısı olsun canım..inş bebiş haberlerini alırız ..ben de yarın ilaç kullanımı için doktora gidecem bakalım ne olacak
Yapma cnm sabret ben asilama da yapmistim cift cizgi cikmiati sonra negatifi ogrenmek daha fazla koyuyor insana bekleyip sabretcez baska yolu yok
Aynen bende ole cnm gelenim gidenim bitmiyor hic tek kalmiyorumhaklısın ama o kadar zor ki zaman nasıl geçecek bilmiyorum internette dolasıyorum aksama kadar(allahtan internet var) ve kadınlar kulübündeki neredeyse bütün topikleri okudum ve okuyorum (tüp bebek kısmındaki konuları)
merhaba arkadaşım. öncelikle allah yardımcımız olsun.. bende martta başlıyorum tedaviye.. bu 2. olacak.. tedavi aşamasında rapora gerek yok sadece yumurta toplamada ve transferde rapor alman yeterli.. hastanede veriyor zaten merak etme.. tabi bunlar başka şehirde tedaviyi yapmayacaksan..yoksa 3 haftayı buluyor tedavi..
ben de nisan sonu mayıs başı başlayacağım bulunduğum yerden 4 saat uzaklıkta başka bir ile gideceğim.ben de merak ediyorum nasıl oluyor rapor işi kaç gün almak gerekli? siz ne yaptınız rapor işini?Bulunduğu yerden başka şehire gidecek arkadaşlar nasıl yapacaksıniz? Benim tedavim haftaya başlayacak istanbula gidicem. Ancak rapor işini nasıl halledicez henüz net değil