Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meslektasiz ayni zamanda
Meslektasiz ayni zamanda
cok guzelmasallh ıns ohs olmzsn cok toplnınca ohs rıskı oluyorKesinlikle al evet 28 yumurtanın 19 tanesi kaliteiymiş 16 tanesi döllenmiş çok şükür benden çok yumurta alındığı için şişlik başladı
36 mııı ılk kez bu kadar cok duydumBenden de 36 yumurta almışlardı. O şişlik baya sürmüştü. 2 hafta kadar falan sürmüştü. İlk zamanlar baya rahatsız etmişti. Sonraları alışmıştım. İnşallah güzel haberler alırsın
Ohs riskinin belirtileri neler oluyor biraz Şisliğim var acaba ondan mı kicok guzelmasallh ıns ohs olmzsn cok toplnınca ohs rıskı oluyor
Canım yumurtalarda Döllenme olmuş mu ? Bana Cumartesi günü transfer yapacaklarını söyledilerCok sevindim ben daha önce iki kez histereskopi yaptırdım ondan dolayı suan ince...estrofem kulanıyorum simdi kalınlasması icin transfer gunu ahmet hova kalınlsıp kalınlasmadığına bakacak ona göre transfere karar verecek..senin ki niye ince
canım biraz şişlik çok normal.. aşırı şiş olup rahatsız ederse sorun merak etmeOhs riskinin belirtileri neler oluyor biraz Şisliğim var acaba ondan mı ki
karOhs riskinin belirtileri neler oluyor biraz Şisliğim var acaba ondan mı ki
Canım yumurtalarda Döllenme olmuş mu ? Bana Cumartesi günü transfer yapacaklarını söylediler
Teşekkür ederim cnm ilgilendiğin içinkar
arkadasım ınan bılmıyrm ama arastır bı nmetten bır arkadasım olmustu 19 yum toplnamıstı karnım cok sıstı hamıle gıbıydım dedı 3 gun hastanede yattı cok yumurta tolandıgında oluyor onu bılıyrm bak bura olanlar var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ohss-olduk-sikintilarimizi-paylasalim.297385/
İnş canım bende çok özeniyorum birlikte gün saymaya,sağlıklı hayırlı şekilde alırız inş kucağımızaBugun aradılar 4tanesı dollenmiş cumartesi transfer olacakmıs...ama doktor önce rahimduvarınınkalınlasıp kalınlasmadığına bakıp ona gore karar verecek...olursa seninle beraber gun sayarız insaallaahh
Rahim filmi olmadan tüp bebek çok garip hangi merkez bu ...bi arkadasa 4 kez tüp bebek yapmışlardı burda konu açmıştı boşuna diye çunku rahim filminde tüpkerinde sıvı brikimi vardı bu da tutunmayı engeller 10 dakikalık bi rahim filmi için eziyet çekmeyin ayrıca benim rahim filmim olmasaydı rahmimin şekli görülmezdi ve düzeltilmezdi..
sorun spermdeyse istememişler desem bile önlem amaçlı olmalıydı..
Melek ada histeroskobini ahmet bey mi yapti.kalinligin kac suan.benim 7 cikmisti ince demisti.4 cikarmisti 2 gunde 10 oldu ama sivi oldugu icin o ayda iptal etmisti.8.5 ile 14 arasi olmali dedi.14 ude gecmemeliymus
İns kalinlasmistir .yarin kontrolun herhalde .adetinin kacinci gunu yapacak