TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

Meslektasiz ayni zamanda

Cok sevindim ben daha önce iki kez histereskopi yaptırdım ondan dolayı suan ince...estrofem kulanıyorum simdi kalınlasması icin transfer gunu ahmet hova kalınlsıp kalınlasmadığına bakacak ona göre transfere karar verecek..senin ki niye ince

Cok sevindim ben daha önce iki kez histereskopi yaptırdım ondan dolayı suan ince...estrofem kulanıyorum simdi kalınlasması icin transfer gunu ahmet hova kalınlsıp kalınlasmadığına bakacak ona göre transfere karar verecek..senin ki niye ince
Canım yumurtalarda Döllenme olmuş mu ? Bana Cumartesi günü transfer yapacaklarını söylediler

herkes olacak dıye bısey yok telas yapma bı dr agorun eger cok sııslıgın varsa cnm cunku bebek tutunamıyor yada dusuyr

Canım yumurtalarda Döllenme olmuş mu ? Bana Cumartesi günü transfer yapacaklarını söylediler

Bugun aradılar 4tanesı dollenmiş cumartesi transfer olacakmıs...ama doktor önce rahimduvarınınkalınlasıp kalınlasmadığına bakıp ona gore karar verecek...olursa seninle beraber gun sayarız insaallaahh:KK66::KK68:

Bugun aradılar 4tanesı dollenmiş cumartesi transfer olacakmıs...ama doktor önce rahimduvarınınkalınlasıp kalınlasmadığına bakıp ona gore karar verecek...olursa seninle beraber gun sayarız insaallaahh:KK66::KK68:
İnş canım bende çok özeniyorum birlikte gün saymaya,sağlıklı hayırlı şekilde alırız inş kucağımıza

Melek ada ben 5 ay once basladim maraton 5 tane yumurtam varr.yumurta toplama sirasinda rahimde sivi oldugu goruldu.yum. donduruldu.heray sivi tekrarladi.her seferinde iptal oldu transferim.en son 2 adettede gittigimde 2 tane kist olusmustu.2 aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum.10 gun var gectimi bilmiyorum.histeroskopi cekecek banada.10 yasinda dogal yolla olan bir oglum var.2 dusuk yaptim klomenle.ins birgun olur.ahmet bey incelik onemli degil onu hwrsekilde kalinlastiririz.sorun degil demisti.sorun sivi.bwnim dusuklerimde ondan olmustur mutlaka bebegin tutunmasini engelliyomus

Melek ada histeroskobini ahmet bey mi yapti.kalinligin kac suan.benim 7 cikmisti ince demisti.4 cikarmisti 2 gunde 10 oldu ama sivi oldugu icin o ayda iptal etmisti.8.5 ile 14 arasi olmali dedi.14 ude gecmemeliymus

Rahim filmi olmadan tüp bebek çok garip hangi merkez bu ...bi arkadasa 4 kez tüp bebek yapmışlardı burda konu açmıştı boşuna diye çunku rahim filminde tüpkerinde sıvı brikimi vardı bu da tutunmayı engeller 10 dakikalık bi rahim filmi için eziyet çekmeyin ayrıca benim rahim filmim olmasaydı rahmimin şekli görülmezdi ve düzeltilmezdi..
sorun spermdeyse istememişler desem bile önlem amaçlı olmalıydı..

Tüplerde sıvı olduğu nasıl anlaşıldı ben de hsg de hafif kıvrımlı dendi ama açıktı tüpler..bi de uterus bikorbus çıktı engel değil dendi ama dr net konuşmadı tekrar çektircem sanırım

Melek ada histeroskobini ahmet bey mi yapti.kalinligin kac suan.benim 7 cikmisti ince demisti.4 cikarmisti 2 gunde 10 oldu ama sivi oldugu icin o ayda iptal etmisti.8.5 ile 14 arasi olmali dedi.14 ude gecmemeliymus

kalınlığını bilmiyorum sadece ince dedi insallah kalınlaşmıştır... histereskopiyi de ahmet hoca yaptı

İns kalinlasmistir .yarin kontrolun herhalde .adetinin kacinci gunu yapacak

Evet yaa hem korku hem de heyecan var...bugun de bitse artık yaaa... soğuk almısım öğrenciler de rahat durmuyo saat hemen üç olsuuuuunnn:KK61:

X