Anladım canım inş geçer bi an önce eğileniyorum oturamıyorumBenden de 36 yumurta almışlardı. O şişlik baya sürmüştü. 2 hafta kadar falan sürmüştü. İlk zamanlar baya rahatsız etmişti. Sonraları alışmıştım. İnşallah güzel haberler alırsın
Allah yardımcın olsun cnm hayırlısıyla halledersin inşBulunduğu yerden başka şehire gidecek arkadaşlar nasıl yapacaksıniz? Benim tedavim haftaya başlayacak istanbula gidicem. Ancak rapor işini nasıl halledicez henüz net değil
sağol canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. müdürüme de söyledim haftaya gidicem diye yaza erteleyemez misin dediAllah yardımcın olsun cnm hayırlısıyla halledersin inş
hayırlı olsun @serzenis87 sağlıkla kucağına almak nasip olsun:)ben 15 tatilde oldum tedaviyi son hafta mazeret izni aldım 1 haftalık izin verdiler sağolsunlar okul başlayınca da ilk 2 gün rapor aldım çarşamba da benim dersim yoktu son 2 gün sadece derse gittim hamilelik oluşunca da müdürüm 1 günümü boşalttı hastaneye gidebileyim diye Allah herkese hayırlı sonuçlar versin inşallah
benim tedavim sömestir tatilinde başlamıştı. Okul açılınca da yeni transfer olduğumdan evde yattım o yüzden durumu aile hekimime anlattım tedavimi ve rapor almak istediğimi. En fazla bir seferde 10 gün verebiliyor (tekrar alırsan 10 gün daha yazabilir.) sonra da tedavi gördüğün doktorun dan alırsın rspor. Ya da tedavi gördüğü hastane den kurul raporu alanlar oluyor. o daha uzun oluyo sanırım gün olarak ben almadım bilmiyorum.bu şekilde hayırlısıyla tedavini yaptırısın inş... Bebeğine kavuşursun inşallah..Bulunduğu yerden başka şehire gidecek arkadaşlar nasıl yapacaksıniz? Benim tedavim haftaya başlayacak istanbula gidicem. Ancak rapor işini nasıl halledicez henüz net değil
teşekkür ederim cevabın için. hepimiz kavuşalım en kısa zamanda bebişlerimize ...benim tedavim sömestir tatilinde başlamıştı. Okul açılınca da yeni transfer olduğumdan evde yattım o yüzden durumu aile hekimime anlattım tedavimi ve rapor almak istediğimi. En fazla bir seferde 10 gün verebiliyor (tekrar alırsan 10 gün daha yazabilir.) sonra da tedavi gördüğün doktorun dan alırsın rspor. Ya da tedavi gördüğü hastane den kurul raporu alanlar oluyor. o daha uzun oluyo sanırım gün olarak ben almadım bilmiyorum.bu şekilde hayırlısıyla tedavini yaptırısın inş... Bebeğine kavuşursun inşallah..
Seni çok iyi anlıyorum. BU kadar sıkıntıya değer inşallahAnladım canım inş geçer bi an önce eğileniyorum oturamıyorum
Âmin inşSeni çok iyi anlıyorum. BU kadar sıkıntıya değer inşallah
canım ne durumdasın nasıl geçit operasyonçarşamba yumurta toplama olacakmış hemşire bir gün dinlenmen yeterli dedi... ben de yatışı transferden sonra alırım...inşalllah bebiş(ler)im tutunursa da alabildiğim kadar rapor alacam
C
canım ne durumdasın nasıl geçit operasyon
Anladım cnm ne kadar dedi rahim kalınlığına arkadaşımçok şükür iyiyim yaaa 8 tane yumurtam toplandısonrasında eve geldim bekliyorum...yarın haber vereceklermiş kaç tanesi döllendi transfer ne zaman diye...rahim duvarım yeterince kalın değil günde dört tane estrofem kullanacam insallah kalınlasırsa transfer bu ay olur kalınlaşmazsa önümüzdeki aya ertelenecek
İnş hayırlı haberler alacağız ikimizde ağrın var mıAnladım cnm ne kadar dedi rahim kalınlığına arkadaşım
İnş hayırlı haberler alacağız ikimizde ağrın var mı
Suan daha Ağrı kesıcılerın etkısındedır yada benden cok yumurta toplandığı için çok ağrım olmuş olabilir.19 yumurta kaliteliymiş 16 döllenmiş dedileraslında beklediğimden rahat geçti çok ağrım yok... yarın okula gidebilirimseni aramadılar mı kaç yumurtan döllenmş transfer ne zaman diye
Transfer için tam bi gun vermediler sen hangi hastanede Şehirde yaptırdın cnmSuan daha Ağrı kesıcılerın etkısındedır yada benden cok yumurta toplandığı için çok ağrım olmuş olabilir.19 yumurta kaliteliymiş 16 döllenmiş dediler
Transfer için tam bi gun vermediler sen hangi hastanede Şehirde yaptırdın cnm