evet ozel de olur yatıs soyle zaten meb de 10 gune kadar rapor 10 ndan fazla gun ıse yatıs alabılırsın benım okuldaı ogretmen arkadaslarım da ole yaptı onlardan bılıyorumBen rehabilitasyonda yani özel bi kurumda çalışıyorum cnm.acıbademde yaptırıyorum tedavimi ordan alınabilir mi ki yatış olmayacağı halde
ozel de de sanırım bellı bır kısma kadar ucret alırsın maasını yanı meb gıbı olmaz tabıkıevet ozel de olur yatıs soyle zaten meb de 10 gune kadar rapor 10 ndan fazla gun ıse yatıs alabılırsın benım okuldaı ogretmen arkadaslarım da ole yaptı onlardan bılıyorum
Çok teşekkür ederim cnmevet ozel de olur yatıs soyle zaten meb de 10 gune kadar rapor 10 ndan fazla gun ıse yatıs alabılırsın benım okuldaı ogretmen arkadaslarım da ole yaptı onlardan bılıyorum
merhaba ben de oğretmenım ben de tup bebebk tedavısındeyım ıgne baslancak pazartesı transferden sonra rapor alma yatıs al cunku rapor hakkımız yırmı gun ama yatısa sozlerı yok kımsenın sen de 15 gun yatıs al zaten o sırada tutup tutmadıgı bellı oluyor sen de ınsallah devamında tutar da hep yatıs alarak bıtırısın ınsalllah bende
Ne güzel çatlatma iğnesi mi kalçadan olanamiinn inşallah bugün 8. günüm kontrole gittim doktorum 7 yumurtan olmuş dedi... kalçadan iğne ve hap verdi... pazartesi ya da en geç çarşamba günü yumurta toplarız dedi... bunu öğrendiğim iyi oldu transferden sonra doktoruma söylerim yatış verir... doktor sorun yapmaz değil mi yatış olmadığı halde böyle bir belge verir mi
Ne güzel çatlatma iğnesi mi kalçadan olan
benımde Cumartesi netlik kazanacak ama pazartesi olacak muhtemelen yumurta toplamabilmiyorum yaa bakmadım...iki tane verdi adı merional bir taneyi hastanede yaptılar diğerini yarın acilde vurduracam
Mrb arkadaşlar bende öğretmenim. Ben malesef ilçede çalışıyorum merkeze gidiş gelislerim çok zor olacak. Hangi günler istirahat oluyo ben daha başındayim suan ilaç kullanıyorum. Adet olduktan hemen sonra mi başlanıyor tüp bebek tedavisine
B
benımde Cumartesi netlik kazanacak ama pazartesi olacak muhtemelen yumurta toplama
Bize de sıkıntı olmaz halledelir dediler de inşallah yolculuk sıkıntı olmaz.yumurta gelişimini mi takip ediyorlar bu surecte 2 günde bir ne için gidiyorsunuzgenelde adetin 3. günü başlatıyorlar... ben de ilçede oturuyorum iki günde bir kontrole gidiyoruz...doktorumuzla konutuk saat 3te 3buçukta okul çıkışı gidiyorum şimdilik sıkıntı olmadı.. bugün 8. günüm... sen de bu şekilde yapabilirsin
Bize de sıkıntı olmaz halledelir dediler de inşallah yolculuk sıkıntı olmaz.yumurta gelişimini mi takip ediyorlar bu surecte 2 günde bir ne için gidiyorsunuz
Evet doktor yumurtaların gelişimine bakıyo ve ona gore ilaç veriyo
yatıs demek zaten heyet raporu gıbı sonucta bızde bır defada 10 gunu askın rapor yatıs olursa kabul gorur tek seferde en az bes bes rapor alınır yada 10 gun alınır ama rapor hakkın ölmesın dıye 15 gun heyet raporu al yanı hastanede yatıs gosterıyrlar vs onun gıbı sonrada zaten hep aylık aylık heyet alınacakamiinn inşallah bugün 8. günüm kontrole gittim doktorum 7 yumurtan olmuş dedi... kalçadan iğne ve hap verdi... pazartesi ya da en geç çarşamba günü yumurta toplarız dedi... bunu öğrendiğim iyi oldu transferden sonra doktoruma söylerim yatış verir... doktor sorun yapmaz değil mi yatış olmadığı halde böyle bir belge verir mi
yatıs demek zaten heyet raporu gıbı sonucta bızde bır defada 10 gunu askın rapor yatıs olursa kabul gorur tek seferde en az bes bes rapor alınır yada 10 gun alınır ama rapor hakkın ölmesın dıye 15 gun heyet raporu al yanı hastanede yatıs gosterıyrlar vs onun gıbı sonrada zaten hep aylık aylık heyet alınacak
Canim bende bugun doktora gittim pazartesi yumurta toplama ins bu aksam catlatma ignesi vurunacagimim.bakalim ins ikimizde guzel haberler veririzçarşamba yumurta toplama olacakmış in ihemşire bir gün dinlenmen yeterli dedi... ben de yatışı transferden sonra alırım...inşalllah bebiş(ler)im tutunursa da alabildiğim kadar rapor alacam
Ayy ins canm yaa.. ama sen erken baslıyosun benım yumurtalar carsamba gunu toplanacak... suan kac yumurtan var merak ettim benm 7 tane ama doktorum toplama esnasında daha fazla olabılır dedi muayene sırasında kendimi kasıyorum dolayısıyla doktrum daha fazla olabilecegini soylediCanim bende bugun doktora gittim pazartesi yumurta toplama ins bu aksam catlatma ignesi vurunacagimim.bakalim ins ikimizde guzel haberler veririz
Insaçarşamba yumurta toplama olacakmış hemşire bir gün dinlenmen yeterli dedi... ben de yatışı transferden sonra alırım...inşalllah bebiş(ler)im tutunursa da alabildiğim kadar rapor alacam
Rahim filmi olmadan tüp bebek çok garip hangi merkez bu ...bi arkadasa 4 kez tüp bebek yapmışlardı burda konu açmıştı boşuna diye çunku rahim filminde tüpkerinde sıvı brikimi vardı bu da tutunmayı engeller 10 dakikalık bi rahim filmi için eziyet çekmeyin ayrıca benim rahim filmim olmasaydı rahmimin şekli görülmezdi ve düzeltilmezdi..çok zor diye duymuştum o filmi benden istemediler tüp bebek dedi direk ...şansın kaç