TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

Ben üç sefer denedim olmadı. Her seferinde rapor almam çok sorun oldu. Çok stres yaptım belki de ondan bilemiyorum. Müdürüm bu dönem deneyecekmisin ne zaman diye sorup duruyor. Rapor almamı istemiyor. Sizler nasıl hallediyosun? Yatış demiş bazı arkadaşlar nasıl oluyor tam olarak? Sırf onlar yüzünden deneyemeyecekmiyim? Beni çok geriyor müdürüm. Bir de bayan olacak.
Canım illa yatmak zorunda değilsin benim arkadasım transferin ertesi günü başladı..otobüsle gidip geldi tutacaksa tutar zaten..ağır kaldırma hoplama zıplama yeter..

Ben üç sefer denedim olmadı. Her seferinde rapor almam çok sorun oldu. Çok stres yaptım belki de ondan bilemiyorum. Müdürüm bu dönem deneyecekmisin ne zaman diye sorup duruyor. Rapor almamı istemiyor. Sizler nasıl hallediyosun? Yatış demiş bazı arkadaşlar nasıl oluyor tam olarak? Sırf onlar yüzünden deneyemeyecekmiyim? Beni çok geriyor müdürüm. Bir de bayan olacak.
bos versene sen onları onların basına gelsınde bende goreyım o rapor olmaz dıyen mudurler nasıl tutusur . ben daha bu olaya yenı basladım . adet donemının ucuncu gunu ıgneler sonra yumurta toplama sonrada transfer olayı sız zaten bılıyorsunuz transferde de heyet raporu alıcam 15 gun eger tutunursa rahımde gebelık ınsallah oyle olur RABBIM OLMAYAN HERKESE NASIP ETSIN ISTEYENE .hamılelık olursa da artık hep heyet yanı yatıs alacagım merak etme kım ne derse desın durum budur benım okuldakı de mızmızlanıyr bıraz ama napıyım sansım bu benım stres yapma kımse bırsey demıyor buna bızım okullda kac kısı bu yolla cocuk sahıbı oldu hep heyet raporu aldılar sakın stres yapmayın hocam lutfen

Rahim filmi olmadan tüp bebek çok garip hangi merkez bu ...bi arkadasa 4 kez tüp bebek yapmışlardı burda konu açmıştı boşuna diye çunku rahim filminde tüpkerinde sıvı brikimi vardı bu da tutunmayı engeller 10 dakikalık bi rahim filmi için eziyet çekmeyin ayrıca benim rahim filmim olmasaydı rahmimin şekli görülmezdi ve düzeltilmezdi..
sorun spermdeyse istememişler desem bile önlem amaçlı olmalıydı..

teşekkür ederim cevabın için ..benim sadece adetin 2. günü kan tahlili verdim hormonların bazısına baktı rezerv az dedi eşimde de sperm sayısı hareketlilik morfoloji düşük sorun çok yani ikimizde de var :KK43:doktor tüp bebek dedi başka tahlil istemedi..inofolic kullanıyorum onu verdi ..tüp bebek öncesi hangi tahlililer yapılıyor arkadaşlar veya neler yapılmalı öncesinde..salı günü başka doktora da gideceğiz

teşekkür ederim cevabın için ..benim sadece adetin 2. günü kan tahlili verdim hormonların bazısına baktı rezerv az dedi eşimde de sperm sayısı hareketlilik morfoloji düşük sorun çok yani ikimizde de var :KK43:doktor tüp bebek dedi başka tahlil istemedi..inofolic kullanıyorum onu verdi ..tüp bebek öncesi hangi tahlililer yapılıyor arkadaşlar veya neler yapılmalı öncesinde..salı günü başka doktora da gideceğiz
Yani doktorun sorunu buldugunu düşünüyo ama bazen birden fazla sorun aynı anda olabilir inş.sende yoktur ama yıpratıcı bi süreç en başından ne lazımsa yapılmalı rahim filmi önemli tabi..başlamadıysan çektirebilirsin 5dakika agrıkesici alırsan çok da can yakmıyor..hayırlısı inş.ilk seferde kavuşursun..

Slm arkadaşlar bende ögretmenim ve 4. denememe başliycam mart ayinda inşallah. Daha öncekiler hep tatilde olmuştu ama bu sefer beklemek istemiyoruz. Ben de rapor almayı düşünüyorum herhalde sorun olmaz

Rahim filmi olmadan tüp bebek çok garip hangi merkez bu ...bi arkadasa 4 kez tüp bebek yapmışlardı burda konu açmıştı boşuna diye çunku rahim filminde tüpkerinde sıvı brikimi vardı bu da tutunmayı engeller 10 dakikalık bi rahim filmi için eziyet çekmeyin ayrıca benim rahim filmim olmasaydı rahmimin şekli görülmezdi ve düzeltilmezdi..
sorun spermdeyse istememişler desem bile önlem amaçlı olmalıydı..
tup bebkde fılme gerk yok kı arkadasım nomal gebelk yada asılamada gerklı ama hısteroskobı yapılması gerek zaten sıvı bırıkmesı falan orda gorulur

Ay

Ayy ins canm yaa.. ama sen erken baslıyosun benım yumurtalar carsamba gunu toplanacak... suan kac yumurtan var merak ettim benm 7 tane ama doktorum toplama esnasında daha fazla olabılır dedi muayene sırasında kendimi kasıyorum dolayısıyla doktrum daha fazla olabilecegini soyledi
Ben bilmiyorum cnm kaç yumurtam Olduğunu yarın öğrencez artık.Dualarınızı bekliyorum

tup bebkde fılme gerk yok kı arkadasım nomal gebelk yada asılamada gerklı ama hısteroskobı yapılması gerek zaten sıvı bırıkmesı falan orda gorulur
zaten histereskopi yapılsa gözle görüleceği içim rahim filmine gerek olmayabilir ki buna rağmen 3 histreskopi olup 3 kez rahim filmi çektirdim..
tüp bebekte rahim filmine ihtiyaç var hatta o film olmadan körü körüne yapılmış olur ben gittiğimde ilk talepleri bu oldu..
rahim filmimde rahmimin t seklinde oldugu görüldü ve yapışmalar vardı dolayısıyla önce bu sorunların çözümü saglandı bunları çözmeden yapsalardı zaten tutmazdı..
çok nadir durumlarda belki çekilmez ama çocugum olmuyor diye bi doktora gidiyosam ve benden rahim filmi istemeyip hoop tüp bebek diyosa güvenmem..

merhaba arkadaşlar ben de öğretmenim.tüp bebek yaza düşünüyordum ancak bahar aylarının tüp bebek için daha iyi olduğunu söyledi bir kaç arkadaşım, ben de beklemek istemedim martta ilk kontrole gideceğim bakalım.ancak başka bir ile gideceğim bulunduğum yer küçük bir yer çünkü.2 haftalık bir rapor alırım diye düşündüm ama nasıl oluyor bu rapor işleri.doktor rapor verir mi 2 hafta.sonrasında dinlenmek için rapor alamam herhalde.
merhaba arkadaşım. öncelikle allah yardımcımız olsun.. bende martta başlıyorum tedaviye.. bu 2. olacak.. tedavi aşamasında rapora gerek yok sadece yumurta toplamada ve transferde rapor alman yeterli.. hastanede veriyor zaten merak etme.. tabi bunlar başka şehirde tedaviyi yapmayacaksan..yoksa 3 haftayı buluyor tedavi..

Arkadaşlar benım yumurta toplama işlemi yapıldı 28 yumurta toplanmış şimdi eve çıktım Hayırlısı bakalım bundan sonra beklicez

çokkk güzell yaaa maşallaaahh:KK9::KK9::KK9: ben de bugün gittim 7 tane yumurtam var benim de... çarşamba toplanacak bugun de çatlatma iğnemi yapacam:KK17::KK17::KK17:... hepimiz hakkında hayırlısı artık

bende 3. yü olacam geçen sene benim müdürümde çok sıkıntı çıkarttı
bu senede inşallah yazın yaptıracam
branş ne arkadaşım ben beden eğt.
tedavi bitene kadar okula gidemiyorum

Benim branşım okulöncesi. Biriside velilere söylemiş ikide bir sorup duruyorlar. Velilerde bu haliyle çocuklarla nasıl ilgilenecek. Onları nasıl kucaklayacak demiş. Zaten hassas bir dönem en ufak birşey bile insanın moralini bozuyor. Yatmak zorunda değiliz biliyorum. Ama en azından iki üç gün fazla hareket etmemek gerekiyor. Bir de üç sefer deneyip olmayınca hareketlerime dikkat etsem olur mu acaba şundan mı diye düşünmeden edemiyor insan. Ben diğerlerinde transfer günü dahil hep üç gün rapor aldım. Öyle haftalarca rapor alan biri değilim. O bile sorun oluyor. Başkalarının çocuğu için kendi çocuğumuzdan ödün veriyoruz. Hayırlısı artık. İnsan her seferinde biraz daha yıpranıyor. Hepimiz bir an önce olur

Canm insallah meleğine en kısa zamanda kavusursun....ben de subatta atandım benm mudur de cins birine benziyo ama ben bu yola cıkarken kimseyi takmamaya kararlıyım sonucta keyfimizden izin almıyoruz hayırlısı bakalım ben yumurta toplamada ve transferden sonra alacam insallaah

Canm insallah meleğine en kısa zamanda kavusursun....ben de subatta atandım benm mudur de cins birine benziyo ama ben bu yola cıkarken kimseyi takmamaya kararlıyım sonucta keyfimizden izin almıyoruz hayırlısı bakalım ben yumurta toplamada ve transferden sonra alacam insallaah
Arkadaşım yarın büyük gün senin için allahyardımcın olsun eğer ızın alabılme imkanın varsa Perşembe cumaya al benım ertesı gun ağrım daha da arttı .

Arkadaşım yarın büyük gün senin için allahyardımcın olsun eğer ızın alabılme imkanın varsa Perşembe cumaya al benım ertesı gun ağrım daha da arttı .

canm ne oldu senin sonucun kaç yumurtan döllendi haber verdiler mi? bunu söylediğin iyi oldu ben de tek gün alacaktım.. iki günlük yatış raporu alırım artık

canm ne oldu senin sonucun kaç yumurtan döllendi haber verdiler mi? bunu söylediğin iyi oldu ben de tek gün alacaktım.. iki günlük yatış raporu alırım artık
Kesinlikle al evet 28 yumurtanın 19 tanesi kaliteiymiş 16 tanesi döllenmiş çok şükür benden çok yumurta alındığı için şişlik başladı

Benden de 36 yumurta almışlardı. O şişlik baya sürmüştü. 2 hafta kadar falan sürmüştü. İlk zamanlar baya rahatsız etmişti. Sonraları alışmıştım. İnşallah güzel haberler alırsın

X