var mı belirtilerinYıllık izne Ayrılan öğretmenler olduğu için mecbur geldim cnm ama sınıfımdan çıkmıyorum valla uzattım ayaklarımıPerşembe belli olacak bakalım sonuç sabah hastanede soluğu zor alırım
Benım evde bakanımda gelen gidenimde hiç eksik olmadı yaa o Yüzden fazla sıkılmadım cnm senin branşın neydi
canım hoş geldin aramızaBu arada ben de ingilizce ogretmeniyim.bu sene 5. Yilimi calisiyorum
Evet cnm inş atanırım da tek Seçenek bursa olduğu ıcın zor bırak durumuminsaalllah bebişin sana uğur getirir canm benm hem ataman olur hem de meleğin sana gelir...ben sosyal bilgiler öğretmeniyim ben de şubatta atandım darısı başına inşallah... bu arada o miniklere dikkat et ne zaman ne yapacakları belli olmuyo yumurcakların
zümrem nasıl gidiyor belirtiler var mı canımheyecanla bekliyorum sonuçlarınızı..bugün dersim yok evdeyim ben de
ne zaman transfer oldun canımYaa ben test yaptirmak istemiyorum hic.yaptirmadan ogrenmenin bi yolu yok mu acaba
Evet cnm inş atanırım da tek Seçenek bursa olduğu ıcın zor bırak durumumkanı verdikten iki saat sonra çıkıyormuş melek sonuç sen kaç gibi gideceksin hastaneye ay allahım orda iki saat nasıl geccek
haydi hayırlısı inş canım iyi haberlerin alırız perşembe günü..bu arada senin müdür de müdürmüş haniben de hiçbir belirti yok yaa iyi mi kötü mü bilmiyorumbenmde rapor aldıktan sonra iki günümü boşaltmış müdür bey evde dinleniyorum ben de
12 martta oldum.bugun 5. Gunne zaman transfer oldun canım
Inş bi an önce başlarsın cnm en iyi zamanda yaptırıyorsun sitede arkadaşlar yazıyordu bahar aylarında tüp bebek daha iyi oluyormus diyecanım hoş geldin aramızaben de sosyal öğretmeniyim 7. yılım benim de de..ben lucrin iğneye cumartesi başladım adetimi bekliyorum diğer iğneler için
amiiiin canım inş ..bunlar tatlı bekleyişler sonu iyi olsun inşInş bi an önce başlarsın cnm en iyi zamanda yaptırıyorsun sitede arkadaşlar yazıyordu bahar aylarında tüp bebek daha iyi oluyormus diyebende hep söyle dua ettım rabbım o kupkuru dallardan Çiçekleri açıp yeşerttiğin meyva verdirdiğin gibi bizlerde yeşert Rabbim Analık duygusunu tattır diye
ne zaman transfer oldun canım
Neden istemiyorsun yaptırmak. CnmYaa ben test yaptirmak istemiyorum hic.yaptirmadan ogrenmenin bi yolu yok mu acaba
Hadi yaa telefonla arayıp söylerler cnm sonucu cumaya kalmazben 3 te çıkıyorum okuldan muhtemelen persembe kan verip cuma alacam sonucu offf yaa
Cok heyecanli çünküNeden istemiyorsun yaptırmak. Cnm
Blast tranaferi miydi? eger oyleyse bugun de belli olabilir.ben 9. Gün yaptirmayi dusunuyorum.normalde 27 mart ve 27 mart benim dogum günüm[/QUOTE]E="melek ada, post: 39994303, member: 632313"]7 mart cumartesi transferim oldu canm bugun 10. gunum kaldı 2
AynenCok heyecanli çünkü