TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

yok yaa 3. gun embriyosu benmki
Benımki Blast ama bendimde Perşembe gunu belli olacak[/QUOTE]

tuba seninki erken belli olur aslında..ben araştırdım genellikle 5. gun embriyosu olanlar bir iki gunn önceden sonucunu öğreniyorlar

Bi belirti yok.sadece transferden beri kasiklarim agriyor.bugun daha iyi ama.sizlerde var mi

Merhaba arkadaşlar , konunuzu şimdi okudum, tedaviye başlayanlara hayırlı olsun umarım güzel haberlerinizi alırız bizede umut olur. Aranızda Ankarada deneyenler var mı fikir almak istiyorum

Merhaba arkadaşlar , konunuzu şimdi okudum, tedaviye başlayanlara hayırlı olsun umarım güzel haberlerinizi alırız bizede umut olur. Aranızda Ankarada deneyenler var mı fikir almak istiyorum

hoşgeldin canm..ben sanlıurfadayım maalesef

merhaba canım.. ben bursada tedavi görüyorum ama bir ara ankarayı da araştırdık gen-art Aysun hanım hakkında ii şeyler duydum

ben çkaldeyim ama istanbulda bahçeci fulyada tedavi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…