- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 36
Blast tranaferi miydi? eger oyleyse bugun de belli olabilir.ben 9. Gün yaptirmayi dusunuyorum.normalde 27 mart ve 27 mart benim dogum günüm
Hadi yaa telefonla arayıp söylerler cnm sonucu cumaya kalmaz
Benımki Blast ama bendimde Perşembe gunu belli olacak[/QUOTE]yok yaa 3. gun embriyosu benmki
canım internetten bakmıştım ben sonuçlara öyle bir imkan varsa internetten bakabilirsin.devlet hastanesi bunu yapar mı ki ben ilçede oturuyorum ve özel hastane yok burda
En azından rıca etsen mail adresi bırak yada onların telefonunu site sen ara cnm yardımcı olsunlar yadevlet hastanesi bunu yapar mı ki ben ilçede oturuyorum ve özel hastane yok burda
canım internetten bakmıştım ben sonuçlara öyle bir imkan varsa internetten bakabilirsin.
En azından rıca etsen mail adresi bırak yada onların telefonunu site sen ara cnm yardımcı olsunlar yasenin tüp bebekle devllette mi oldu o zmn cnm
Merhaba arkadaşlar , konunuzu şimdi okudum, tedaviye başlayanlara hayırlı olsun umarım güzel haberlerinizi alırız bizede umut olur. Aranızda Ankarada deneyenler var mı fikir almak istiyorum
merhaba canım.. ben bursada tedavi görüyorum ama bir ara ankarayı da araştırdık gen-art Aysun hanım hakkında ii şeyler duydumMerhaba arkadaşlar , konunuzu şimdi okudum, tedaviye başlayanlara hayırlı olsun umarım güzel haberlerinizi alırız bizede umut olur. Aranızda Ankarada deneyenler var mı fikir almak istiyorum
Merhaba arkadaşlar , konunuzu şimdi okudum, tedaviye başlayanlara hayırlı olsun umarım güzel haberlerinizi alırız bizede umut olur. Aranızda Ankarada deneyenler var mı fikir almak istiyorum
hoşgeldin canm..ben sanlıurfadayım maalesef
Bende de sureklı kasık ağrısı var adet olacakmışım gıbı başka bi belirti yok cnmBi belirti yok.sadece transferden beri kasiklarim agriyor.bugun daha iyi ama.sizlerde var mi
Amın inş cnm .hosgeldın aramızaMerhaba arkadaşlar , konunuzu şimdi okudum, tedaviye başlayanlara hayırlı olsun umarım güzel haberlerinizi alırız bizede umut olur. Aranızda Ankarada deneyenler var mı fikir almak istiyorum
Ben aslında Etlikte eylül aynında negatif bir deneme yaptım canım ikinci için bir yer bakıyorummerhaba canım.. ben bursada tedavi görüyorum ama bir ara ankarayı da araştırdık gen-art Aysun hanım hakkında ii şeyler duydum
Sizin işinizde zor cnm ya git gel hırkalar insanı gerçektengerçektenyok yaa ile gidiş geliş yaptım ben
teşekkür ederim tatlımAmın inş cnm .hosgeldın aramıza
Aaa sende mı bursadasın umutt88 bendemerhaba canım.. ben bursada tedavi görüyorum ama bir ara ankarayı da araştırdık gen-art Aysun hanım hakkında ii şeyler duydum
Sizin işinizde zor cnm ya git gel hırkalar insanı gerçektengerçekten