Ins cnm su gunler gecce persembe gelse hayrli haberleri alsak[QUOTE="melek ada, post: 39967849, member: di insallah güzel haberlerin belirtidir belki de bunlar
Ins cnm su gunler gecce persembe gelse hayrli haberleri alsakCidden saatler uzuyor artik hos sonrada bitmiyeck bubeklentiler Kese gormeler kalp atisi duymalar ohooo cok bekkicez daha...acaba test yapmasan mi yarin melek ya gunu gelmedigi icin cikmayabilir uzulme sonra
Melek senden guzel haber bekliyorumBen esime soylemeden iki tane test aldım birini yarın digerini carsamba gunu yapacamsonuc negatif olursa kesinlikle üzülmeyecem
Melek senden guzel haber bekliyorum
Uzulme canm bosuna persembe gununu bekleyin demedi doktorlarimiz ins o zmn guzel haberler alacagizsonuç negatif ama üzülmüyorum çünkü 3. gün embriyosu erken çıkmazmıs bakalım bekliyorum hala
Uzulme canm bosuna persembe gununu bekleyin demedi doktorlarimiz ins o zmn guzel haberler alacagiz
Benim doktorum dondurulmuslarla yapiyordu transferi gidip gelmelerim yani igneler 15 tatile denk geldi.1 ay sonra da tranaferim oldu.persembe cuma raporluydum.mudurum ptesinmazeret izni verdi cok rapor almayaym ek dersim kesilmesin diye.sali boş günüm. Carsamba 18 mart dolayisiyla tatil.persembe is başı. iyi denk geldi
Hyrli olsun cnm transferin guzel haberle al insMerhaba kizlar ben de ogretnenim.12 martta oldu transferim ve bugun transferden sonra 4. Gün.
Aaa ne anlayissiz ya.benimki cok anlayisli sukur.insanlik hali bu hersey olabilir.7. Gun ise baslayacagmtedavin hayırlı olsunne güzel anlayışlı bir müdürün varmış benmki hemen haftalık ders sayımı azaltmış gideceğim günleri 3 güne düşürmüş artık haftalık kaç saate düşürmüşse ben de perşembe iş başı yapacam o zaman öğrenecem
Insallah hepimiz guzel haberler alalimHyrli olsun cnm transferin guzel haberle al ins
Nasil geciyor evde gunlerin pekiInsallah hepimiz guzel haberler alalim
Surekli yatmiyorum evin icinde geziniyorum.ama pek bi is de yapmiyorum.agir kaldirmiyorum ve egilip uzanmiyorum.doktor duş alabilirsin dedi ama almadm ne olur ne olmaz diye.[/QUOTE]="tugba88guler, post: 39984808, member: 633767"]Nasil geciyor evde gunlerin peki