TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

[QUOTE="melek ada, post: 39967849, member: di insallah güzel haberlerin belirtidir belki de bunlar
Ins cnm su gunler gecce persembe gelse hayrli haberleri alsak Cidden saatler uzuyor artik hos sonrada bitmiyeck bubeklentiler Kese gormeler kalp atisi duymalar ohooo cok bekkicez daha...acaba test yapmasan mi yarin melek ya gunu gelmedigi icin cikmayabilir uzulme sonra[/QUOTE]

yok yaa kesinlikle üzülmeyecem öylesine yapacam çok merak ediyorum yaa... bir de acaba 10 gün rapor almasa mıydım...okuldakiler hemen ders saatlerimi azaltmıslar 24 saat derse giriyodum şimdi 15 mi 18 saate düsürmüs gerizekalılar hemen... ayy çok sinirlendim yaa hemen 10 günlük rapoor aldık diye böyle yapılmaz kii

yok yaa kesinlikle üzülmeyecem öylesine yapacam çok merak ediyorum yaa... bir de acaba 10 gün rapor almasa mıydım...okuldakiler hemen ders saatlerimi azaltmıslar 24 saat derse giriyodum şimdi 15 mi 18 saate düsürmüs gerizekalılar hemen... ayy çok sinirlendim yaa hemen 10 günlük rapoor aldık diye böyle yapılmaz kii[/QUOTE]
Evet ya insanq hic saygi yok keyfinden aldin sanki rapor hemen giciklik yapmak zorundalar sanki

[QUOTde E="melek ada, post: 39972941, member: 632313"]insallah vazgeçtim zaten öbürünü de yapmayacam persembe gününü bekleyelim akıllı akıllı[/QUOTE]
Aynen 9 gunu gecirdik resmenaz kaldi surda Yatiyormusun hala peki

Aynen 9 gunu gecirdik resmenaz kaldi surda Yatiyormusun hala peki[/QUOTE]

sürekli yatmıyorum yemek yapmaya başladım etraf düzeltiyorum kendimi çok yormadan

arkadaşlar 9 günde gebelik testinde çıkmasını beklemeyin, benim 9.gün kan testide 31 çıkmistı yani daha çok yeni, ayrıca kasık ağrısı iyidir

üşenmedim araştırdım İdrarda hamilelik tespiti ise kandakinden birkaç gün daha geç ortaya çıkacaktır. Bu da beklenilen adet sonrası 4-7 günlük retard (gecikme) sonrası döneme uyar

post: 39979992, member: 308123"]üşenmedim araştırdım İdrarda hamilelik tespiti ise kandakinden birkaç gün daha geç ortaya çyiıkacaktır. Bu da beklenilen adet sonrası 4-7 günlük retard (gecikme) sonrası döneme uyar[/QUOTE]
Canim kasik agrisi bide adet olacakmisim gibi bi agri var bende gecmeyen bide idrara ciktigimda daha net hissediyorum agriyi sende yasadin mi bunlari

Merhaba kizlar ben de ogretnenim.12 martta oldu transferim ve bugun transferden sonra 4. Gün.

Benim doktorum dondurulmuslarla yapiyordu transferi gidip gelmelerim yani igneler 15 tatile denk geldi.1 ay sonra da tranaferim oldu.persembe cuma raporluydum.mudurum ptesinmazeret izni verdi cok rapor almayaym ek dersim kesilmesin diye.sali boş günüm. Carsamba 18 mart dolayisiyla tatil.persembe is başı. iyi denk geldi

tedavin hayırlı olsun ne güzel anlayışlı bir müdürün varmış benmki hemen haftalık ders sayımı azaltmış gideceğim günleri 3 güne düşürmüş artık haftalık kaç saate düşürmüşse ben de perşembe iş başı yapacam o zaman öğrenecem

Aaa ne anlayissiz ya.benimki cok anlayisli sukur.insanlik hali bu hersey olabilir.7. Gun ise baslayacagm

="tugba88guler, post: 39984808, member: 633767"]Nasil geciyor evde gunlerin peki[/QUOTE]
Surekli yatmiyorum evin icinde geziniyorum.ama pek bi is de yapmiyorum.agir kaldirmiyorum ve egilip uzanmiyorum.doktor duş alabilirsin dedi ama almadm ne olur ne olmaz diye.

="tugba88guler, post: 39984808, member: 633767"]Nasil geciyor evde gunlerin peki
Surekli yatmiyorum evin icinde geziniyorum.ama pek bi is de yapmiyorum.agir kaldirmiyorum ve egilip uzanmiyorum.doktor duş alabilirsin dedi ama almadm ne olur ne olmaz diye.[/QUOTE]
Alirsan bile cok ilik al sicak su ile alma cnm rahim kaslarini kevsetiyormus.ben yarin ise baslayacgim gerildim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…