TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

post: 39979992, member: 308123"]:KK58:üşenmedim araştırdım İdrarda hamilelik tespiti ise kandakinden birkaç gün daha geç ortaya çyiıkacaktır. Bu da beklenilen adet sonrası 4-7 günlük retard (gecikme) sonrası döneme uyar
Canim kasik agrisi bide adet olacakmisim gibi bi agri var bende gecmeyen bide idrara ciktigimda daha net hissediyorum agriyi sende yasadin mi bunlari[/QUOTE]
tuğba idrarda hatırlamıyorum ama batma şeklinde bir ağrıydı , öyle acı veren birşey değildi, kasığımda bir noktada gibiydi genel bir ağrı değildi yani

yıllar geçse de insan her anını hatırlıyor, çevremde kimseyle paylaşamadım ama kendi kendime zihnim tekrar etti, embriyonun görüntüsü bile hala duruyor, baktıkça transfer anı gözümün önüne geliyor sanki denize dalış gibi gidiyorlardı :KK45: geçen sene doktoruma yine gittim 2. çocuk için eski dosyaya baktı embriyoların görüntüsü orda da vardı tabi bu kadar kötü embriyo bile tutabiliyor işte dedi, hiçbiri 1. kalite değildi hatta bırakın kalanları dondurmayı transfer için bile zor bulduk demişlerdi :KK14:

yıllar geçse de insan her anını hatırlıyor, çevremde kimseyle paylaşamadım ama kendi kendime zihnim tekrar etti, embriyonun görüntüsü bile hala duruyor, baktıkça transfer anı gözümün önüne geliyor sanki denize dalış gibi gidiyorlardı :KK45: geçen sene doktoruma yine gittim 2. çocuk için eski dosyaya baktı embriyoların görüntüsü orda da vardı tabi bu kadar kötü embriyo bile tutabiliyor işte dedi, hiçbiri 1. kalite değildi hatta bırakın kalanları dondurmayı transfer için bile zor bulduk demişlerdi :KK14:
Ne güzel yavruna kavuşmuşsun şimdi ikinciye niyetleniyorsun:21:tüp bebekten sonra bazıları doğal yoldan hamile kalıyormuş ya denemediniz mi acaba doğal yoldan

geçen sene gittiğimizde doktor yumurtalıkların tıkır tıkır çakışıyor dedi eşimede doktor önerdi o da gitti operasyon oldu doğal yolla olur çocuğunuz dedi ama tık yok olmuyor

ya bir iki ay daha deneriz şu ovülasyon testi var onu deneyecem bende polikistik over var yumurtlama günü beklenen günün dışında da olabilir ama umudum yok eşimde de sorun var çünkü hayırlısı inşallah tedaviyi tekrar deneyecek gibi gözüküyoruz yani, oğlum ikinci denememizde olmuştu alışık gibiyizEn Büyük TÜRKİYE

Güzel anne adayları meslektaşlarım benim de transferim 15 tatilde oldu. Ilki negatifti kasımda negatifi görmüştük. Ikinci pozitif oldu. Belirtilere gelince ayaklarım çok ama cok üşüdü ve tıpkı adet belirtilerim vardı. Hatta sonucu öğrenmeye gitmeden bir gece önce lekelenmem oldu ve olmadı diye uyayamadım sabaha kadar. Ertesi gün gittim 49 cıktı değer. Düşük diye uzüldüm ama katlandı şükür ve şu an 10 haftalık hamileyim. Lekelenmelerim var heyet raporu aldık evdeyim. Hasılı çok zor bir süreç ama duayı ve umudu elden bırakmayın. Inşallah hepiniz güzel pozitif sonuclar alırsınız.

Güzel anne adayları meslektaşlarım benim de transferim 15 tatilde oldu. Ilki negatifti kasımda negatifi görmüştük. Ikinci pozitif oldu. Belirtilere gelince ayaklarım çok ama cok üşüdü ve tıpkı adet belirtilerim vardı. Hatta sonucu öğrenmeye gitmeden bir gece önce lekelenmem oldu ve olmadı diye uyayamadım sabaha kadar. Ertesi gün gittim 49 cıktı değer. Düşük diye uzüldüm ama katlandı şükür ve şu an 10 haftalık hamileyim. Lekelenmelerim var heyet raporu aldık evdeyim. Hasılı çok zor bir süreç ama duayı ve umudu elden bırakmayın. Inşallah hepiniz güzel pozitif sonuclar alırsınız.
çok çok sevindim adına.. ne güzel.. dualarını eksik etme bizden.. hamilelerin duaları geçermiş:) hayırlı olsun arkadaşım..

Güzel anne adayları meslektaşlarım benim de transferim 15 tatilde oldu. Ilki negatifti kasımda negatifi görmüştük. Ikinci pozitif oldu. Belirtilere gelince ayaklarım çok ama cok üşüdü ve tıpkı adet belirtilerim vardı. Hatta sonucu öğrenmeye gitmeden bir gece önce lekelenmem oldu ve olmadı diye uyayamadım sabaha kadar. Ertesi gün gittim 49 cıktı değer. Düşük diye uzüldüm ama katlandı şükür ve şu anaalllaah sa 10 haftalık hamileyim. Lekelenmelerim var heyet raporu aldık evdeyim. Hasılı çok zor bir süreç ama duayı ve umudu elden bırakmayın. Inşallah hepiniz güzel pozitif sonuclar alırsınız.

hayırlı olsun bebişin insallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın...bizlere de dua et...

Ben bugün işe başladım allahım nasıl zor geldı evde yatmaya nasıl alışmişımmelek bugün benım yerimden yat

yok yaa ben de 10 gün rapor aldığıma pişman oldum...çookk sıkıldım yaa zaman hiç geçmiyo... sakın kendini yorma ani bir hareket sana zarar verebilir...ben sen yerine yatarım canm:KK48: bu arada senin bransın neydi tuba

yok yaa ben de 10 gün rapor aldığıma pişman oldum...çookk sıkıldım yaa zaman hiç geçmiyo... sakın kendini yorma ani bir hareket sana zarar verebilir...ben sen yerine yatarım canm:KK48: bu arada senin bransın neydi tuba
Ben okul öncesiyim cnm ama atanmadım malesef özel eğitimde çalışıyorum.

zümrem nasıl gidiyor belirtiler var mı canım :KK68:heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı..bugün dersim yok evdeyim ben de :KK15:

tuğba uzatsaydın keşke biraz daha..henüz sonucu belli olmadı sanırım sizin tehlikeli olabilir dikkat et kendine
Yıllık izne Ayrılan öğretmenler olduğu için mecbur geldim cnm ama sınıfımdan çıkmıyorum valla uzattım ayaklarımı:KK47: Perşembe belli olacak bakalım sonuç sabah hastanede soluğu zor alırım:mad:

X