TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

Mrb arkadaşlar tekrardan. Transferi olanlara Rabbim çift çizgiyi görmeyi nasip etsin. :) Yumurta geliştirme aşamasındadır ben cuma günü başlamıştım ignelere. 1 yumurtam vardı bugün 2 ye çıkmış :) sorum olacak size. transferim olacak doktor rahim duvarının kalinlasmasi lazım çörek otu incir kayısı nar bol bol ye dedi. Siz neler yediniz rahim duvarının kalinlasmasi için

hayırlı olsun canım yumoşların :) hangi dönemlerde kaç günde kontrole çağırdı doktor ben de bu hafta adetimi bekliyorum iğnelr için şu an da lucrin kullanıyorum

Ben tup bebeğe başlamadan canım bır ay her aksam nar suyu ıctım tam mevsımıydı faydasını gördüm çünkü benım rahîm ıcınde asılama yaptırdığımda ince diyordu doktorum tüp bebek için gittiğimde gayet iyi dediler demek ki fayda etmiş

canım nar suyu taze sıkılmış mı hazır mı ..fark eder mi acaba ben de başlasam şimdi ne olur ne olmaz hiç öyle bir şey denmedi bana ama

canım nar suyu taze sıkılmış mı hazır mı ..fark eder mi acaba ben de başlasam şimdi ne olur ne olmaz hiç öyle bir şey denmedi bana ama
Kendımızı sıkmıştım cnm başla hatta Havuç suyuda da cok faydalı dıyorlardı onu rendeleyip yiyordum ben Kayısıyı inciri ac karna ye sabahları.ya zaten faydası olur cnm vitamin sonuçta

Kendımızı sıkmıştım cnm başla hatta Havuç suyuda da cok faydalı dıyorlardı onu rendeleyip yiyordum ben Kayısıyı inciri ac karna ye sabahları.ya zaten faydası olur cnm vitamin sonuçta
Ben bitkisel çözüm ararken buldum cnm nar suyunu ibrahim saraçoğlundan rahim inceliği için tavsiye ediyor

Ben bitkisel çözüm ararken buldum cnm nar suyunu ibrahim saraçoğlundan rahim inceliği için tavsiye ediyor
tamam canım ben de başlayım ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmayalım günde bir tane incir kayısı yiyorum bunları yerken de şişiyorum bir yandan

tamam canım ben de başlayım ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmayalım günde bir tane incir kayısı yiyorum bunları yerken de şişiyorum bir yandan
Yapcak bişey yok cnm yiyip içip kendimize iyi bakcaz meleklerimiz Dünya'ya gelince zaten veririz hepsiniallahım hep olumlu düşünüyorum inş Perşembe hayal kırıklığı yaşamayız

ben hiç birşey yemedim.onun yerine bant ve jel verdi doktor.hala devam ediyorum kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…