- 27 Ekim 2014
- 468
- 548
- 36
Cnm. Allah'ın izniyle bu bekleyiş bitmeyecek ki hadi kese görselim hadı kalp atışı derken dokuz Ay'ı bırlıkte devircez inşşşşşen zor olanı beklemekmiiiisss
Bende de sureklı kasık ağrısı var adet olacakmışım gıbı başka bi belirti yok cnm
Tabiki Dünya'nın hormonunu yuklenıyoruz ama sevın kasık ağrısı olması iyi diyorlaraynen benim de öyle ama benim adet öncesi bile bu kadar ağrımıyordu.kullandığımız ilaçlardan olabilir.
Cnm. Allah'ın izniyle bu bekleyiş bitmeyecek ki hadi kese görselim hadı kalp atışı derken dokuz Ay'ı bırlıkte devircez inşşşşş
pembe mavi nevin hanım canım sen?Aaa sende mı bursadasın umutt88 bendetedavini nerde oluyorsun cnm
Bende acibadem sahin zeteroglu doktorum cnm hyrlisi olsun hepimiz icinpembe mavi nevin hanım canım sen?
Pembe mavide de sigorta Geçmiyor demi cnm ıns tutarsa sonrasında bayan doktorla devam etmek için soruyorumBende acibadem sahin zeteroglu doktorum cnm hyrlisi olsun hepimiz icin
geçmiyor canım maalesef.. bir muayene ücreti en son 150 tl idiPembe mavide de sigorta Geçmiyor demi cnm ıns tutarsa sonrasında bayan doktorla devam etmek için soruyorum
Evet cok fazla malesef tup bebek ücretli ne kadar orda cnmgeçmiyor canım maalesef.. bir muayene ücreti en son 150 tl idi
hayırlı olsun canım yumoşların :) hangi dönemlerde kaç günde kontrole çağırdı doktor ben de bu hafta adetimi bekliyorum iğnelr için şu an da lucrin kullanıyorumMrb arkadaşlar tekrardan. Transferi olanlara Rabbim çift çizgiyi görmeyi nasip etsin. :) Yumurta geliştirme aşamasındadır ben cuma günü başlamıştım ignelere. 1 yumurtam vardı bugün 2 ye çıkmış :) sorum olacak size. transferim olacak doktor rahim duvarının kalinlasmasi lazım çörek otu incir kayısı nar bol bol ye dedi. Siz neler yediniz rahim duvarının kalinlasmasi için
Ben tup bebeğe başlamadan canım bır ay her aksam nar suyu ıctım tam mevsımıydı faydasını gördüm çünkü benım rahîm ıcınde asılama yaptırdığımda ince diyordu doktorum tüp bebek için gittiğimde gayet iyi dediler demek ki fayda etmişMrb arkadaşlar tekrardan. Transferi olanlara Rabbim çift çizgiyi görmeyi nasip etsin. :) Yumurta geliştirme aşamasındadır ben cuma günü başlamıştım ignelere. 1 yumurtam vardı bugün 2 ye çıkmış :) sorum olacak size. transferim olacak doktor rahim duvarının kalinlasmasi lazım çörek otu incir kayısı nar bol bol ye dedi. Siz neler yediniz rahim duvarının kalinlasmasi için
canım nar suyu taze sıkılmış mı hazır mı ..fark eder mi acaba ben de başlasam şimdi ne olur ne olmazBen tup bebeğe başlamadan canım bır ay her aksam nar suyu ıctım tam mevsımıydı faydasını gördüm çünkü benım rahîm ıcınde asılama yaptırdığımda ince diyordu doktorum tüp bebek için gittiğimde gayet iyi dediler demek ki fayda etmiş
Kendımızı sıkmıştım cnm başla hatta Havuç suyuda da cok faydalı dıyorlardı onu rendeleyip yiyordum ben Kayısıyı inciri ac karna ye sabahları.ya zaten faydası olur cnm vitamin sonuçtacanım nar suyu taze sıkılmış mı hazır mı ..fark eder mi acaba ben de başlasam şimdi ne olur ne olmazhiç öyle bir şey denmedi bana ama
Ben bitkisel çözüm ararken buldum cnm nar suyunu ibrahim saraçoğlundan rahim inceliği için tavsiye ediyorKendımızı sıkmıştım cnm başla hatta Havuç suyuda da cok faydalı dıyorlardı onu rendeleyip yiyordum ben Kayısıyı inciri ac karna ye sabahları.ya zaten faydası olur cnm vitamin sonuçta
Anladim canim doktorda bana bunları söyledi de bir yerde duymuştum nar dusuge sebep oluyo demişlerdi. O yüzden tedirginim Nar konusundaBen bitkisel çözüm ararken buldum cnm nar suyunu ibrahim saraçoğlundan rahim inceliği için tavsiye ediyor
tamam canım ben de başlayım ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmayalımBen bitkisel çözüm ararken buldum cnm nar suyunu ibrahim saraçoğlundan rahim inceliği için tavsiye ediyor
Evet altıncı aydan itibaren hamilelere fazla yedirilmiyormus oku bak internetten daha rahat edersin o zmnAnladim canim doktorda bana bunları söyledi de bir yerde duymuştum nar dusuge sebep oluyo demişlerdi. O yüzden tedirginim Nar konusunda
Yapcak bişey yok cnm yiyip içip kendimize iyi bakcaz meleklerimiz Dünya'ya gelince zaten veririz hepsinitamam canım ben de başlayım ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmayalımgünde bir tane incir kayısı yiyorum bunları yerken de şişiyorum bir yandan
Mrb arkadaşlar tekrardan. Transferi olanlara Rabbim çift çizgiyi görmeyi nasip etsin. :) Yumurta geliştirme aşamasındadır ben cuma günü başlamıştım ignelere. 1 yumurtam vardı bugün 2 ye çıkmış :) sorum olacak size. transferim olacak doktor rahim duvarının kalinlasmasi lazım çörek otu incir kayısı nar bol bol ye dedi. Siz neler yediniz rahim duvarının kalinlasmasi için