TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

bana bide menopur verdi ne olduğunu bilmiyorum. pazartesi de onu kullanacam.bir gün sadece

benim de dozu fazla diğer ilaçların ..şu an lucrin kullanıyor 5 mg..diğerlerine başlamadım henüz

ne zamana transfer olur dedi doktor herşey yolunda giderse tabiki
tarih vermedi sadece yumurtaların gelişimine bağlı herşey dei kontrol altında tutacağız. 1 yumurtan olduğu için daha dikkatli davranmalıyız dedi.yani hesaplarıma göre yaklaşık 2 hafta sonra olur sanırım transfer.

Canm cocuk icin bir yumurta bir sperm olursa yeterli...insallah olur hayırlısıyla

İnsallah persembe gunu hayırlı haberler alıp rahatlarız

Ayy ins melek ya test yapmamak icin cok zor tutuyorum kendimi sen nasilsin bu konuda gunler gectikce heyecan artiyo

Ben esime soylemeden iki tane test aldım birini yarın digerini carsamba gunu yapacam sonuc negatif olursa kesinlikle üzülmeyecem

[QUOTE="melek ada, post: 39967849, member: di insallah güzel haberlerin belirtidir belki de bunlar[/QUOTE]
Ins cnm su gunler gecce persembe gelse hayrli haberleri alsak Cidden saatler uzuyor artik hos sonrada bitmiyeck bubeklentiler Kese gormeler kalp atisi duymalar ohooo cok bekkicez daha...acaba test yapmasan mi yarin melek ya gunu gelmedigi icin cikmayabilir uzulme sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…