- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 38
ne zamana transfer olur dedi doktor herşey yolunda giderse tabikibana bide menopur verdi ne olduğunu bilmiyorum. pazartesi de onu kullanacam.bir gün sadece
tarih vermedi sadece yumurtaların gelişimine bağlı herşey dei kontrol altında tutacağız. 1 yumurtan olduğu için daha dikkatli davranmalıyız dedi.yani hesaplarıma göre yaklaşık 2 hafta sonra olur sanırım transfer.ne zamana transfer olur dedi doktor herşey yolunda giderse tabiki
Hadi hayrlisi olsun ins guzel haberler alalimtarih vermedi sadece yumurtaların gelişimine bağlı herşey dei kontrol altında tutacağız. 1 yumurtan olduğu için daha dikkatli davranmalıyız dedi.yani hesaplarıma göre yaklaşık 2 hafta sonra olur sanırım transfer.
inşallah hep beraber..Hadi hayrlisi olsun ins guzel haberler alalim
tarih vermedi sadece yumurtaların gelişimine bağlı herşey dei kontrol altında tutacağız. 1 yumurtan olduğu için daha dikkatli davranmalıyız dedi.yani hesaplarıma göre yaklaşık 2 hafta sonra olur sanırım transfer.
Tuğba nasıl gidiyo..ben bugun değişiklik yaptım esimin okulundki öğretmenlerle kahvaktı yaptıkHadi hayrlisi olsun ins guzel haberler alalim
bende dun ciktim cnm hercekten disarida hayat var cok bunalmistim iyi yapmissinTuğba nasıl gidiyo..ben bugun değişiklik yaptım esimin okulundki öğretmenlerle kahvaktı yaptıkdısarıyı özlemisim yaa
Ayy ins melek ya test yapmamak icin cok zor tutuyorum kendimi sen nasilsin bu konuda gunler gectikce heyecan artiyoİnsallah persembe gunu hayırlı haberler alıp rahatlarız
Ayy ins melek ya test yapmamak icin cok zor tutuyorum kendimi sen nasilsin bu konuda gunler gectikce heyecan artiyo
kızlar beni de heyecan sardı inş iyi haberleriniz alırız bekliyorum ben de perşembe gününüBen esime soylemeden iki tane test aldım birini yarın digerini carsamba gunu yapacamsonuc negatif olursa kesinlikle üzülmeyecem
Canim bize sole bari olur mu bende cesarete gelirim belki ayy gizli islr pesindeyiz ama ne yapalim dayanamiyozBen esime soylemeden iki tane test aldım birini yarın digerini carsamba gunu yapacamsonuc negatif olursa kesinlikle üzülmeyecem
var mı belirtiler değişklikler canımTamam yazarım burayaayyy cooook heyecanlandım
var mı belirtiler değişklikler canım
Bende hic gogus agrisi yok cnm ya bende hep bi kasik agrisiYok canm bellirti sadece iki gundur arada sol göğüsüm agrıyo o kadar
Bende hic gogus agrisi yok cnm ya bende hep bi kasik agrisi