TÜP BEBEK YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM

evet canım bende kendim dün vurdum ilk defa hiç acımadı. bende gonal f kullanıyorum. eşim vuracaktı ama saatinde vurulacak dendi. sabah saatleri daha iyiymiş. bende okulda olacağım için kendim vuracam. başta korktum ama yapınca acımadığını gördüm..:)

fsh değerin kaç çıkmıştı canım sanırım o erken menopoz konusunda bilgi veriyor benim 11 ..10 üzeri riskliymiş bildiğim kadarıyla

evet benim zaten bayağı azalmış geçen ay 4 tane yumurtam vardı ilaçsız ilk gittiğimde baktı doktor adet değildim. ama bu ay sadece bir tane var. doktor o zaman da söylemişti şuan 4 tane var ama gelecek ay hiç olmayadabilir. çok riskli dedi. bende haşimato varmış onuda yeni öğrendim. ondan dolayı azalmış rezervim..

canım ben de öğretmenim okula gitmeden vursaydın allah muhafaza mikrop kaparsın .. 07:15 te eşim vuruyor iğneyi çıkmadan vuruluyorum

fsh değerin kaç çıkmıştı canım sanırım o erken menopoz konusunda bilgi veriyor benim 11 ..10 üzeri riskliymiş bildiğim kadarıyla
benim fsh şuana kadar 10 un üstüne çıkmadı çok şükür geçen ay 4.74 idi bu ay 6.7 . doktor fsh güveniyor zaten fsh çok iyi diyor. benimde umudum o açıkçası..:)

haşimato nedir canım duymadım daha önce

canım ben de öğretmenim okula gitmeden vursaydın allah muhafaza mikrop kaparsın .. 07:15 te eşim vuruyor iğneyi çıkmadan vuruluyorum
bende öyle düşündüm ama kontrole gittiğim zaman saatler uyuşmuyo. iğneden yarım saat önce burda olman gerekiyo dediler. ben zaten farklı bir ildeyim gidişim 2 saati buluyor o saatede araba olmadığı için saati bu şekilde düşündük.

iğne kaç günlük canım daha ben başlamadım gonal f ye....son iğneden yarım saat önce mi dedi doktor

iltihaplı guatr mış bende yeni duydum. üreme organlarını yabancı bir madde gibi görüp sürekli zarar veriyormuş vücut.
ilginçmiş gerçekten şaşırdım Rabbim şifa versin..bu durumda hiç vakit kaybetmeden başlamışsın inş da göbişlerimz büyür de meleklerimiz olur çektğimiz sıkınlar da vız gelir canım

iğne kaç günlük canım daha ben başlamadım gonal f ye....son iğneden yarım saat önce mi dedi doktor
kaç gün gün olacağına yumurtanın gelişimine göre karar verilecek canım. son iğne değil arada kontrollere gideceğim günler iğneden yarımsaat önce gidecem doktor yumurtalarıma bakacak ona göre iğnenin dozunu ayarlayacak sanırım.ben öyle anladım.

ilginçmiş gerçekten şaşırdım Rabbim şifa versin..bu durumda hiç vakit kaybetmeden başlamışsın inş da göbişlerimz büyür de meleklerimiz olur çektğimiz sıkınlar da vız gelir canım
sağol canım bende çok şaşırdım. inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz. çok zormuş ben bilmezdim bu kadar zor olduğunu. Allah o mucizeyi isteyen herkese versin. ben Rabbime güveniyorum ne mucizeler verdi bunu da verecek inşallah..:)

nerde yaptırıyorsun canım bir de maliyeti ne kadar tuttu sizin

anladım canım ilaçları özel mi almıştın ..3700 tüp masrafı bir de ilaçları ben raporla almıştım 500de onlar tuttu
tüp masrafı 3800 ama onu vermedik daha. ilaçları ordan aldık raporlu veriyoruz dediler ama 1800 tuttu bizde tam bilmediğimiz için ödedik.

tüp masrafı 3800 ama onu vermedik daha. ilaçları ordan aldık raporlu veriyoruz dediler ama 1800 tuttu bizde tam bilmediğimiz için ödedik.
sanırım raporlu olmamış gibi..hangi ilaçları aldınız ..benim gonal f 450 4 kutu, menogon 2 kutu,bir de çatlarma iğnesi var sanırım dozuna göre de fiyat değişyor

sanırım raporlu olmamış gibi..hangi ilaçları aldınız ..benim gonal f 450 4 kutu, menogon 2 kutu,bir de çatlarma iğnesi var sanırım dozuna göre de fiyat değişyor
evet dozuna göre sanırım benim ilaçların hepsini vermediler salı gününe kadar kullanacaklarımı vrdiler gidince yine verecekler. bide şuan fiyat 1800 ama kullanmadığımız ilaç olursa onu fiyattan düşecekler. benim dozu fazla galiba günlük 225 cc kullanıyorum. sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…