- 17 Mayıs 2023
- 174
- 28
- 18
- 28
- Konu Sahibi melosunuz06
-
Esimde vardi proxeed plus kullandı duzelmedi , sonra yaklasik 1 sene belki daha fazla istanbulda bi doktora tedavi oldu yurt disindan ilac getirttik igneler vuruldu duzelir gibi oldu sonra hepten düşüş yaşadık. Zaten tup bebege baslicakdik tekrar sadece artsin kalitelensin morfoloji bozuklugu vardi duzelsin diye ugrastik tup bebek yaptirdik sonrasında ama esimden ziyade bendede sorun vardi.Kızlar eşimde sperm yapı bozukluğu var ve ileri hareketlilik çok düşük proxeed diye bir ilaç kullanıyor iki kutu bitti kullanıp düzelen varmı? Veya aşılama tüp bebekmi yapayım karar veremedim 27 yaşındayım 2 yıllık evliyim sorun bende değil eşimde lütfen yorumlarınızı bekliyorum canım kızlar
Hm anladım teşekkürler bende sorun yok çok şükür eşimde sorun sadeceEsimde vardi proxeed plus kullandı duzelmedi , sonra yaklasik 1 sene belki daha fazla istanbulda bi doktora tedavi oldu yurt disindan ilac getirttik igneler vuruldu duzelir gibi oldu sonra hepten düşüş yaşadık. Zaten tup bebege baslicakdik tekrar sadece artsin kalitelensin morfoloji bozuklugu vardi duzelsin diye ugrastik tup bebek yaptirdik sonrasında ama esimden ziyade bendede sorun vardi.
Morfolojiyi çözebildiniz miHm anladım teşekkürler bende sorun yok çok şükür eşimde sorun sadece
Hayır çözemedikMorfolojiyi çözebildiniz mi
Morfoloji ve ileri hızınız neydi kaç zamandır uğraşıyorsunuzHayır çözemedik
8 aydır uğraşıyoruz morfoloji %0 ileri hız %10 amin inşallahMorfoloji ve ileri hızınız neydi kaç zamandır uğraşıyorsunuzrabbim bizede biran önce nasip etsin inşallah
Morfoloji ve ileri hızınız neydi kaç zamandır uğraşıyorsunuzHayır çözemedik
nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz macun ot falan kullanıyor musunuz doktorlar doğal gebelikten umut verdi mi8 aydır uğraşıyoruz morfoloji %0 ileri hız %10 amin inşallah
Evet verdi keçi boynuzu özü agrifirtil m hap proxeed toz kullanıyoruz bide mürdüm eriği ve havuç suyuMorfoloji ve ileri hızınız neydi kaç zamandır uğraşıyorsunuzrabbim bizede bira
nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz macun ot falan kullanıyor musunuz doktorlar doğal gebelikten umut verdi mi
Çok iyi artırmış hangi doktora gidiyorsunuz . Bu ürünleri günde kaç defa alıyorsunuz mürdüm eriğini nerden aldınız çok sordum kusura bakmayınEvet verdi keçi boynuzu özü agrifirtil m hap proxeed toz kullanıyoruz bide mürdüm eriği ve havuç suyu
Kırşehirde bzm doktoromuz trendyoldan aldım eğriçayır markası keçiboynuzu hapı eczaneden %5 e yakın şuanÇok iyi artırmış hangi doktora gidiyorsunuz . Bu ürünleri günde kaç defa alıyorsunuz mürdüm eriğini nerden aldınız çok sordum kusura bakmayınbizde çare arıyoruz bu morfolojiye. İleri hızlı hızınız kaç peki
İleri hızınız mı %5 yoksa morfoloji miKırşehirde bzm doktoromuz trendyoldan aldım eğriçayır markası keçiboynuzu hapı eczaneden %5 e yakın şuan
Mürdüm eriği eğriçayır sitesinde yokKırşehirde bzm doktoromuz trendyoldan aldım eğriçayır markası keçiboynuzu hapı eczaneden %5 e yakın şuan
Mürdüm eriği ordan değil zaten ben aktardan aldım onu eğriçayır keçi boynuzu pekmezinin markasıMürdüm eriği eğriçayır sitesinde yok
Morfoloji hayır pekmezi trendyoldan aldım mürdüm eriği kurusunu aktardanİleri hızınız mı %5 yoksa morfoloji mi
Mürdüm eriği kurusunu mu aldınız trendyoldan
Maşallah morfolojiniz baya iyi artmış darısı da bize olsun inşallahMorfoloji hayır pekmezi trendyoldan aldım mürdüm eriği kurusunu aktardan
Amin inşallah canımMaşallah morfolojiniz baya iyi artmış darısı da bize olsun inşallah
Gebelik oluşursa ya da bir gelişme yaşarsanız burdan yaz olur muAmin inşallah canım
Amin inşallah canım olursa söylermGebelik oluşursa ya da bir gelişme yaşarsanız burdan yaz olur murabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?