- Konu Sahibi melosunuz06
merhaba son durumunuz nedir ilerleme kaydedebildiniz miAmin inşallah canım olursa söylerm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba son durumunuz nedir ilerleme kaydedebildiniz miAmin inşallah canım olursa söylerm
Başka ilaca geçtik işte 21 mayısta üroloji doktoruna gidip bakıcaz artık ama vitaminleri diğer değerlerin hepsi çok iyimerhaba son durumunuz nedir ilerleme kaydedebildiniz mi
Hangi ilaçları takviyeleri kullanıyorsunuz şuan morfolojiniz kaçtı . Bizimki 2 de kaldıBaşka ilaca geçtik işte 21 mayısta üroloji doktoruna gidip bakıcaz artık ama vitaminleri diğer değerlerin hepsi çok iyi
Bizim 0 dı 2 oldu şuan 4 morfoloji os wed plus sovital kullanıyoruzHangi ilaçları takviyeleri kullanıyorsunuz şuan morfolojiniz kaçtı . Bizimki 2 de kaldı
4 olduysa çok iyi olmuş hangi şehirdesiniz bu ilaçları kaç zamandır kullanıyorsunuz acabaBizim 0 dı 2 oldu şuan 4 morfoloji os wed plus sovital kullanıyoruz
Proxeed 3 ay kullandık baya yükseldi ama tansiyon hastası olduk şimdikileride 1 aydır kullanıyoz 21 inde doktora gitcez kırşehirdeki doktor tavsiye etti proxeedi ankaradayız biz 21 mayısta aksarayda bi doktor önerdiler üroloji oraya gitcez4 olduysa çok iyi olmuş hangi şehirdesiniz bu ilaçları kaç zamandır kullanıyorsunuz acaba
Çok geçmiş olsun proxeed mi tasiyına sebep oldu yani yanlış mı anladım . Rabbim biran önce kucağımızı doldursun bende antepteyim bizde maxigo ve İmprly kullanıyoruz şuanProxeed 3 ay kullandık baya yükseldi ama tansiyon hastası olduk şimdikileride 1 aydır kullanıyoz 21 inde doktora gitcez kırşehirdeki doktor tavsiye etti proxeedi ankaradayız biz 21 mayısta aksarayda bi doktor önerdiler üroloji oraya gitcez
Sizin sayı kaçtı ileri hızbfalan kaçtı bu arada tüp bebeğe geçmeyi düşünüyor musunuzProxeed 3 ay kullandık baya yükseldi ama tansiyon hastası olduk şimdikileride 1 aydır kullanıyoz 21 inde doktora gitcez kırşehirdeki doktor tavsiye etti proxeedi ankaradayız biz 21 mayısta aksarayda bi doktor önerdiler üroloji oraya gitcez
Evet proxeed yan etki yaptı tansiyon hastası oldu teşekkür ederiz Amin inşallah cümlemizinÇok geçmiş olsun proxeed mi tasiyına sebep oldu yani yanlış mı anladım . Rabbim biran önce kucağımızı doldursun bende antepteyim bizde maxigo ve İmprly kullanıyoruz şuan
Sizin sayı kaçtı ileri hızbfalan kaçtı bu arada tüp bebeğe geçmeyi düşünüyor musunuz
Sizin sayı kaçtı ileri hızbfalan kaçtı bu arada tüp bebeğe geçmeyi düşünüyor musunuz
Aşılama düşünüyorum şimdilik tüp bebek düşünmüyorum çünkü yaşım küçük o kadar ilaç almamın mantığı yok vücudaSizin sayı kaçtı ileri hızbfalan kaçtı bu arada tüp bebeğe geçmeyi düşünüyor musunuz
27 yaşındayım bende aşılama düşünüyorum önce inşallah nasip olur ikimizdeAşılama düşünüyorum şimdilik tüp bebek düşünmüyorum çünkü yaşım küçük o kadar ilaç almamın mantığı yok vücuda
Kaç ay kullandınız proxeedi böyle bir yan etkisi mi varmış . Doktor mu söyledi inşallah iyileşir ya çok şaşırdımEvet proxeed yan etki yaptı tansiyon hastası oldu teşekkür ederiz Amin inşallah cümlemizin
Doktor söylemedi kağıdını okuyup biz bulduk inşallah 4 ay kullandıkKaç ay kullandınız proxeedi böyle bir yan etkisi mi varmış . Doktor mu söyledi inşallah iyileşir ya çok şaşırdım
Amin inşallah hayırlısıyla27 yaşındayım bende aşılama düşünüyorum önce inşallah nasip olur ikimizde
Kizlar gebelim var mı sizceMorfoloji ve ileri hızınız neydi kaç zamandır uğraşıyorsunuz rabbim bizede bira
nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz macun ot falan kullanıyor musunuz doktorlar doğal gebelikten umut verdi mi
Total hcgyle beta hcg aynımı bilmiyorum ama beta hcg bu olsaydı hayırlı olsun derdim ama total hcg konusunda bilgim yokKizlar gebelim var mı sizce
Hayırlı uğurlu olsun darısı da bize inşallahKizlar gebelim var mı sizce
Sizinde morfoloji sorununuz mu vardıKizlar gebelim var mı sizce