Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canim. Nasilsin? neler yapiyorsun? Tatile ne zaman cikmayi dusunuyorsun?
Allahim bir cocuk nasip etse anne olabilsek..... Allaha emanet ol.Opuyorum

Allah nasip ederse bu hafta islerim biraz azalacak ama yzin icin tatil hayalim suya dusmus gibi.... anneannem evde yenim geldi 10 gun sonra isim dolasiyla baska sehire gidecegim ama gidecegim yer tatil yeri belki isten kacamak yaparak biraz kafami dinlendiririm bakalim.Bu yaz iki taraftan cocuklar evde olacak biri gider 2-cisi gelir. Onlarin hepsin toplayip 10-15 gun icerisinde gezdirip biraz olduktan sonra geri gondersem doye dusunuyorum.

Esim ve kendimi cocuklar gorunce yapisiriz Allahim boyle emtixan ediyor.Gelmak isteyince hayir demek istemiyorum.Boylece yaz tatilleri ev biraz zaman cocuklarla dolu oluyor.
Buna da sukur.

Benim daha bir yaz tatilim kendi cocugum ne zaman birlikte oynayacak diye gecer...
belki seneye nasip olur....

Pariscigim nerdesin? nasilsin?

canım ya negüzel hani her halimize şükürler etmeliyiz ne diyorsun çocuklarla vakit geçireceğim tv de bir kadın anlatıyordu eltisi çocuklarına ellettirmiyormuş ki senininçocuğun uğursuzsun diye işte batıllık yanlış düşünceler vede çok büyük kabalık
şükürler olsunki ailemdeki bütün çocukları seviyorum benden esirgeyen yok olsaydı zaten hepsini silerdim
ne yapalım bizlerde böyle idare edelim kukacım seneye inşALLAH kendi bebeklerimizle geçiririz yaz tatilini

mumidihaba canim Allaha emanet ol! senin ve Kk arkadaslarin yazdiklarini okuyarak sanki olgun insaniz diyorum ama yeni bir sabir ve olgunluk kazaniyorum. Ben bazen sorun kendimizde yeterli kadar dua mi etmedik diyorum esime.Birlikte hic etmemisiz. Bu kadar zaman sadece Allaha guveniyorum diye dr yardimiyla olur diye dusunerek ilac tedavilere devam ettik bizde belki birlikte dua eksiktir.....

Gorusuruz

canım seninle frakansımız bu yüzden tuttu sabır olgunluk ve dua
sen sevgili arkadşımsın sana çooooooooooooook dua ediyorum
a.e o.

Allah razi olsun sizlerden iyiki varsiniz sukurler olsun.Basaracagiz kizlar opuyorum Benim de duam sizlerle birlikte.

kukacım şu anda senin adına çok mutluyum bu kadar umutlu olman beni çok sevindirdi
biliyormusun benimde umudumu alevlendirdin
iyiki sizleri buldum inşALLAH birgün bizde :teytey::teytey::teytey:
yazıp hamileyiz deriz hakkımıza hayırlısıyla

allah cümlemize saglıklı ve hayırlı evlatlar versin.eger benim çocugum olmazsa evlatlık almak istiyorum.eşim bu konuda biraz tutucu.olursa bizim çocugumuz olsun başkasının çocugunu istemiyorum diyo.onunda kendine göre haklı yönleri vardır diye şu an ısrar etmiyorum.umutlarım tükendigimde evlatlık konusunda eşimle tekrar konusmak istiyorum belki doguramasamda büyüten anne olmak istiyorum .buna hakkım yokmu ...banada annem diye sarılsın istiyorum.isyan etmiyorum ama, neden bu kader beni buldu diye bazen depresyonlara girdigim anlarda olmuyo dersem yalan sölemiş olurum.bu hayattan ne zenginlik istedim nede çok lüks yaşantı sadece tek istedigim bir evladımın olmasıydı.ACABA BEN BU HAYATTAN ÇOK ŞEYMİ İSTEDİM...senağlamasenağlamasenağlama

Canim denefcigim cok kendini yipratmamaya calis.Biz kendimizi birakirsak tekrar ayaga kalkmamiz toparlanmamiz cok zor olur.Cocuk icin diye toparlanacak cocukumuz olmadigi icin surekli kendimizi kontrol etmeliyiz. Evlatlik konusunu ben de cok dusunmustum suan biraz zaman isin olacagina birakiyorum hayirlisi diyorum. Hayat bizim Nasil yonetecegimiz nasil kararlar alabilecegimizi sadece kendimiz biliriz.Bu yuzden nasil bir karar verirsek dogrusu odur. evlatlik veya koruyucu aile olabilmek icin insanlar az dusunmes....
Cocuk icin uzun senelerdir tedavi goren bayanlarin depresyona girmemesi mumkun degil. Bir cocuk icin elimizdeki herseyi vermeye haziriz malesef bizim elimizden birsey gelmiyor...
Elimizde olsaydi neler yapardik.
Kendini uzme uzulmemek elde degil bunu da biliyorum ama sagligimiz daha onemlidir. Allahim nasip eder umut oldukca kosusturacagiz.
Allah yardimcimiz olsun!

Denef72 Sen Iyiydin Kukayla Biz Deprosyondaydik Biz Iyileşmeye Başladik Bari Sen Yapma Inşallah Birgün Anne Oluruz Ve Yaşadiklarimizi Gülerek Anlatiriz Nerdeeeeeeeeeeeee

Kukacım ve mumudihaba....
Benim ailmin dışında kimse bilmiyor
Yani eşimin ailesi bilmiyor bu olayları yaşadığımız
okadar adi insanlarki zaten görüşmüyorumda
ay bilmiyorum ya hayat artık okadar zorlaşmaya başladıki...
etrafımdaki arkadaşlarım artık anne olmaya başladı...
Çok üzülüyorum çooookkkkk...

Kizzzzzzzz Paris Sen Yapma Bari Mutlu Olalim Onlari Seviyorsan Değer Verirsin Sevmiyorsan Takma Bile Kafana Bizde Söylemiyoruz Eşimin Ailesine Benim Ailemde Birkaç Kişi Hariç Herkez Biliyor Cahil Insanlar Gerk Bile Duymadik Gerçi Eşime Söyleyelim En Azindan Ona Göre Beklentileri Olur Yada Konuşurken Biraz Dah Dikkatli Konuşurlar Dedim Ama Istemedi Ben De Israr Etmedim
Bak Paris Kukayla Ben Derpresyondayim Siz Bize Destek Olun şimartinnnnnnnn Yaaaaaaaaa Onu Istiyoruz

Denef72 Sen Iyiydin Kukayla Biz Deprosyondaydik Biz Iyileşmeye Başladik Bari Sen Yapma Inşallah Birgün Anne Oluruz Ve Yaşadiklarimizi Gülerek Anlatiriz Nerdeeeeeeeeeeeee

yok kuzum nerde,,, ben bugün evet depresyondayım.ama yarın turp gibi olurum insallah.bebelerim aklıma geldi.. yüzlerini görmüştüm de...unutamıyom yüzlerini...senağlama.

Ilk Bebeğime çok Bakmamiştim Ama Ikizlerime Iyice Baktim Unutulmuyor Ama Kader Unutmuş Gibi Yapalim

Fistiklar ne kadar tatlisiniz. Isallah illerideki hayatimiz boyle tatli olur.
Sevgili Pariscigim bizim hayatimiza ne oldugunu cocuk alip almayacagimi hamile olup olmadigimi iki tarafin akrabalari cok merakli. Kendi ailemiz disinda ben herkezden uzak durmaya calisiyorum yeni de rahat birakmiyorlar. Bu insan merakini var ya...
Bazi arkadaslarimiz arayip ne oldu cocuk alacakmisiniz ne yapacaksiniz diye sorular soruyor.
son zamanlari Allahim nasip ederse seviniriz olmasa boyle mutlu olmaya karar verdik dedim.
Biz icin cocuk onemli cocuklu olmaya karar verdik diyor.
Aslinda bu gibi konusmalari tanimadik birisi soylerse neyse tanidigin soylemesi bir amaci vardir.

Canim uzulme ve kendini uzme opuyorum.

Denefcigim mumudihabacigim canlarim yasadiklariniz bebisli olunca unutulur. Hatirlamamaya calisin .Cok-cok-coooooooooooooooooooooooook zor gunler atlatmissiniz. Yasadiginiz gunler arkada kaldi insallah geleceginiz guzel olur.Insallah Allahim nasip eder. Allah yardimciniz olsun!

Lutfen depresyona girmeyin bagirin-cagirin bunu yapamazsaniz buraya istediginiz sinirlendiginiz herseyi yazin kimse yargilamas destek veririz.

Ne olur kendinize iyi bakin.Opuyorum

Ya bu bekleyişin ben :)
Depresyonadayım valla
Heran ağlıyacakmış gibi yaşıyorum
diyorum ya çevremde herkez hamile kimse bilmiyo anne olamayacağımı
ama artık millet hadi hadi demeye başladı
evlat ediniyim diyorum bilmiyorum nasıl ocak of of bi fikir verin ya

Pariscigim simdi sorarsam ayip mi? ben senin umutlu olanlardan biliyorum.Neye kesin anne olamam diyorsun neyi kacirdim? Canim rahim ve yumurtalik varsa esinin az olsa sperminde hareketlik (canlilik) varsa neye umut yok.Ben hic hamile kalamadim.dollenme olmuyordu kendimi bir kadin olarak hisedemiyordum. Suan adet var yumurtalama oluyor.En azindan kendim umut ediyorum.

Neyi kacirdim cok uzuldum.

Esinin ailesine neye soyleyeceksin ki hayat senin bu zor gunleri yasayan siz ve esiniz kimin isi var? Soyleme soylemeyi dusunme.Gelecek icin karar verecek insan kendileriniz.

Evlatlik veya koruyucu aile hangisi olursa olsun karari siz vereceksiniz.

Soranlara esiniz ikiniz suan cocuk istemiyoruz diye keserek soyleyin.Sonra karar verecegiz diyin ....

Canim isanlar icin depresyona girme hersey iyi olacak...Belki dr gidersin.Dikkat et. Allahim yardimci olsun.Opuyorum

Parisssssssssss Bak Kiziyorum Canim Umutsuzluk Yok Başkalrindan Sanane Ne Derseler Desinler Onlarin Ayibi

Kuka Turkiyeye Gelince Hangi şehire Geliyorsun Senin Için Konuşacağim Benim Dr Unla Gerçekten çok Güveniyorum

Paris Sende Canim Dr Bülent Urmani Duydun Mu çok Iyi Hani Allahtan C.c Umut Kesilmez En Azindan Denemekten Birşey çikmaz

ay mumudihaba bana Bülen Urman deme
birkere gittim birdaha asla...
acayip ilgisiz bir insan (

Kukacığım rahim ve yumurta varsa anne olursun demişsin ya
işte sorun benim yumurtam yok canım 29 yaşındayım olmadığını geçen yaz öğrendim
düzensiz adet görüyordum bunca yıl bir sürü dr gittim
ve 28 yaşında öğrendim bunu,içim yanıyo inan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…