Arkadaslar nasilsiniz?Bir tanidigimi gordum. 10 sene cocuk beklemislerdi sonra Tasiyici anne yontemiyle cocuk sahibi olacaklarina karar vermisler. Tasiyici anne 7-ci aya girerken kendisi hamile kalmis boylece kizi ve oglu arasinda 7 aylik sure var Oglumu cok seviyorum babasina benziyor diyor Kendileri cok mutlu. hamileligimi duyunca ne yapacagimi cok sasirdim oglum en azindan dogulmus olsa aralari 6-ay diyordu. Bana da tasiyici anne buluyum diyor bende bizim dini goruslerimiz ayri diyorum. Oglun asiri seviyor mutlu. Tasiyici anne hamile kaldiginda cok sevinmis durmadan agladim diyor.
Allahim anneli -babali buyutsun.
Kendi cocugum olmadigi icin dogru yada yanlis demek bana dusmes. Hayat tarzi dini gorusleri ayri saygi duyuyorum. Onlari gordum icim kipir-kipir oldu. Cok tatlilar.
ewet kukucacım hayat tarzı ve inançlarımız izin verse inanki ilk yapacağım olurdu ama ALLAH c..c böyle uygun görüyorsa en güzeli ve doğrusu budur napalım arkadaşım gün doğmadan neler doğar sabırla bekliyelim bakalım ALLAH c.c bizlere ne güzellikler nasip edeceğiz seni çok öpüyorum bilki seninle aynı duyguları aynı sıkıntıları yaşayan uzaklarda ama kalben yakın bir arkadaşın var ALLAHA emanet ol
cnm benim hayatta her isdedigimiz olmuyor cocuksuzda yasamayi mutlu olmayi becere biliriz ben cocugum olmaza buna alisamam sanirdim ama yasiyoruz alisiyoruz .eger hergun sebebi benim diye dusunürsen bunu atladamazsin tabi bu esine de bagli sana surekli ayni seyden bahsederse senin icin zor olur.biz mutluyuz cocuga mutlu olmak icin ihtiyacimiz yok su an cok eksikligini de hisetmiyoruz ama yarinlar korkutuyor.yatalak olan annanemin kizlari olmasaydi kim bakacakdi,ya biz ayni durumda olursak ne olcak bencilik yapip evladi bi bakici görmuyorum yanlis anlama yanlizca ona ihtiyacimiz var sevgisine annem demesine benim o müjdeli haberi vermeye ihtiyacim var kucagim hep bosmu kalacak.zavalli esim annesi onu 9aylik turkiyede birakmis almayaya gelmis hep anne hasreti cekmis ve 14 yasinda almayaya gelmis tabi kopukluk var simdi aralarinda, simdide evlat hasredi cekiyor düsünüyorum hep özlemle yasamak zorunda kalmis bir evladi nasilda severdi o haberi nasilda müjdelerle karsilardi ama olmayinca olmuyor.evlatlik tabi alabiliriz nicin olmasin hatta sana bi sir vereyim sperm bulamk zor olacak deyince dr.baskasindan alamayizmi diye deklif ettim ben sordum ama lutfen esim duymasin dedim inan kendim icin dedil bu koca vucuttan sperm cikmazmi dediya beni yikdi ve biliyormusun esim baba olabilsin diye sordum dinimizde yasak ama denize düsen yilana sarilir dr.yasak dedi olmadi ve bildigin gibi 5 kez tutmayan tüp bebek yani arkadasim sinavimiz cok buyuk rabbim yardimcimiz olsn
Arkadaşlar sizleri bilmem ama ben çocuksuz bir hayatta mutlu olabileceğimi sanmıyorum.10 senelik evliyim mutlu olsaidim bu zaman içinde olurdum.Evimiz bomboş çocuk sesine hasret başarısız denemelerden sonra artık hiç ümidim kalmadı.Olmadımı olmuyor elimizden birşey gelmiyor.Zaten biz sorunumuzu unutmak istesekte çevre hatırlatıyor.Bunun üzerine o özel günler yokmu bayram.... üzerine tuz biber oluyor.Bu yüzden en kısa zamanda kuruma başvurmayı düşünüyorum O küçük bebeğe o kadar hasretim ki senelerin boşluğunu hasretini tüm sevgimi ona vermek istiyorum.Bence bunun günahı ne olabilir ki ben buna inanmıyorum.Tabiki herkez böyle düşünmüyor ama malesefki bunları yaşamayanlar bizleri anlayamaz.Bir çocuğun bizim için ne kadar değerli olduğunu.İnanınki ailem bile beni bazen anlamıyor boşverin çocuğu rahatınıza bakın gezin eğlenin diyorlar.Ama içimizdeki fırtınaları bilemiyorlar.Sonuçta evimizi kapatıp eşimle başbaşa kalan biziz yapayanlız çıt yok.Zaten çocuksuz gezmekte belli bi sene evli olanlar bilirler hiç zevk vermiyor.İşte on yıl boyunca bunları yaşadım artık bundan sonrada çocuk sesleri dolu bi evde yaşamak istiyorum gönül isterdiki benim dna larımı taşısın.Ama artık bunuda düşünmüyorum.İçimdeki çocuk özlemi o kadar büyük ki o gelecek küçük yavruya yeterli olacağindan eminim.Allah herkeze herşeyin hayırlısını nasip etsin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?