sonra dedim tedavi ğörüp prolaktinimi yükselterek erkek bir çocuk alabilirim onu emzirip süt annesi olurum böylece o erkek büyünce bana haram olmaz erkek oldugu için babaya haram olmaz fakat kız bebek alırsam emzirip süt annesi olsamda kız babaya haram oluyor böyle düşündüm ama atladıgım bir şey oldugunu farkettim yurttan alınan bebeklerin verildikleri aile gizleniyor bebegin kimin bebegi oldugu gizleniyor düşün bir kere yuvadan aldıgın oglanı büyüttün ona yakın yaşlarda bir kız kardeşi varsa ve büyüdüklerinde bunlar kimliklerini yanlış bildikleri için evlenirlerse bunun vebali kimin olacak bırakan anne babanınmı alan aileninmi yurt görevlilerininmi yoksa hiçbirşeyden habersiz gençlerinmi şuan ingilterenin %20 si gibi bir rakam babası belli olmayan çocuk varmış bunu bir düşün hz adem ve hz havvadan olan çocuklar hep ikiz olurmuş mutlaka biri kız biri erkek olurmuş ve ikizler birbiriyle evlenmesi yasakmış yani nesil çogalabilmesi için ilk ikiz doganla sonraki ikizler çapraz evlilik yaparmış ve yeryüzündeki ilk cinayet kabilin kendi ikiziyle evlenmek istemesinden çıkmış .
allahın kanunları var ve şüphesiz bizim bilmedgimiz çok şey var onun çocugu yok miras kime kalacak bizim çocugu evlat edinsin biz mirası bırakmayalım düşüncesine sahip bir sürü insan var.ben bildiklerimi seninle paylaştım ama istersen yetkili biriylede konuşabilirim
allahın kanunları var ve şüphesiz bizim bilmedgimiz çok şey var onun çocugu yok miras kime kalacak bizim çocugu evlat edinsin biz mirası bırakmayalım düşüncesine sahip bir sürü insan var.ben bildiklerimi seninle paylaştım ama istersen yetkili biriylede konuşabilirim