Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet hamile kalmakla bitmiyor çok zor hemde çokkkkkkkkkkkkkk

RABBıM benim yaşadıklarımı en sevmediğim insana bile yaşatmasın

sizlerle moral bulmak ve herşeyi unutmak istiyorum

yaşadığım 4 ay çok hatırlamak istediğim günler değil

canım mumu kendını toplamaya çalış.....col zor canım .....ne kadarlık olmuşlardı ...dört mu...rabbım cennette sana melekler vaermış...bende ıkı önce 24 . haftada kaybetmıştım ıkızdı ...tekınıde 3.ayda.........canım inş bı daha yaşamaqzsın..............inş rabbım kısa zamanda verır canım.......................inşşşşşşşşşşşşşşş

sağol cnm 4.5 aylık olmuştu bir kız biri erkekti

yaaaa aslında giden gitti de bir iyi olsam kendime daha çok üzülüyorum

canım hakılısın kolay değil.............ama bışekılde ayağa kalıkman lazım toparlan canım yenıden dene ..inş rabbım bu kez sıkıntısız verır..............kolay mı canın dan can gıdıyo ama verende alanda o ne yapalım bı tanem.......ben şu an tedavıdeyım son kez denım dedım kısmet olursa ols olmazsa hıç olmazsa eşim denemedın demez......denedım olmadı derım içimde rahat edr..........senın olacak dıye sevınmıştık kuka solemıştı..............inş bır gun gelecek bebşiin canım..nerde yaptırmıştın tedavını

sen daha değerlısın unutma canım bende zor toparlamıştım kendımı gerçekten ......yaşamayan bılemez............ama bızım rabbımız var bızıı bızden daha ıyı bılen ve seven elbet bır hayır var cennette mutlaka karşılığı vardır canım...........kendıne bı zaman uğraş bul farklı şeyler bul ...unutmaya çalış unutulmaz ama uzerını ort...........bol dua ıle ...........

selam kızlar nasılsınız mumu cnm çok üzüşdüm hayırlısı olsun....pink kuka el muallim sizleri çok özledim...kukayla arada yazışıyoruz onu pek özlemedim de :)) artık girinde görüşelim yaaa

selammm sen nsılsınn ne guzell suprızzzzzzzzz.......................kukayla bende gorusuyooommm..........ben bugun transfer uoldum evdetyımmmm ...........kendıne ıyı bakk canımm bende ozledımmmm çoookkkkkkkkkkkkkkkkkk

Merhaba arkadasla yazilarinizi okudum sevindim tsk ederim. Allahim cocuk isteyen herkeze bu sevgiyi yasamayi nasip eylesin! Burda transfer olacak arkadasima Allah yardimci olsun diyorum.Evlat alacak arkadaslar gidip te arastirmadan alabileceklerini sanmiyorum.Dini de biliyorsunuz cocugun da gececegi dusunup tasinip bu karari aldiktan sonraki hersey kendilerine ay oluyor. Allah hepimizin yardimcimiz olsun!

Pink-rose tedavin nasil gidiyor nerdesin? haber ver! Pariscigim allahim yardimci olsun bu gunler de gecer gider...

El muallim canim Allahim bebislerni eine almayi nasip etsin!

Mumis seni gorunce cok cok sevindim hepimiz ariyorduk kizlardan hamis oldugunu duyunce dua ettik sevindik. Sana ne diyebilirim hamile kalmak nasil birsey diyorum kalip ta kaybetmek Alllahim yardimci olsun! Sen guclu karaktere sahipsin canim strese girme depressiyondan uzak ol demek isterim ama nasil onu da bilemiyorum sadece canim Allahim yardimci olsun demekten baska birsey diyemiyorum. Allahim bu gunleri cabul atlatmayi nasip etsin!

Hamile kalip 1- egil 2 degil birkac kere sonra kaybetmek kalbim gitti.Allah buyukturinsallah ileride nasip eder Bu gosterdigin sabrin meyvesini Allahim almayi nasip etsin!

Canim ozelden msn gonderemiyorum neden bir bakarmisin? Kendine iyi bak.

Aysenur hamil ekalip Allaha sukur bebisini eline alinca suklur ettik.Sen hamile kalinca Insallah herkez hamile kalir diye sevinmistim.Simdi muallim Allahim bebislerini eline almayi nasip etsin! Guzel dusunleim.Baska saremiz var MI?

Annem diyor cocugunun aglayisini uzuldugunu gorunce her anne elinde olsa herseyi yapardi ama Allah buyuktur diyor.Bizim uzuldugumuz annelerimiz kac kat yipraniyorlar. Sabir Allahim anneli-babali olmayi nasip etsin!

Kizlr Allaa emanet olun!

oooooooooooooooooooo nerden cıktın ya......................kukacım ne ıyı ettın............hoşgeldın................ugra bazen............canım guzel temennılerın ıçın çooooook sagfol...............amın .........rabbım sana yaptıgın duanın ıkı katını versın ınşşşşşşşşşşşşşşş kucagın dolsun........annecığın mutlu ols rabbım sıfalar versın...............cumlesının bu guzel gunler hurmetıne yuzunu guldursun..........ımtıhanı basarıyla gecmeyı nasıp etsın..............ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hepnınzı çokkkkkkkk opt.............kukacım ıyı bsak kendıne ıyı bak yureğıne ıyı bak hayatına ............................dua ile guzel dostummmmmmmmmmmmm................

El-muallim canim amin amin amin! Ne kadar guzel bir dualar.Allah buyuktur. umutle gunlerim geciyor yeni de hakkimizda hayirlisi olsun!

Bu hafta misafirlerim evde degil ben de bu firsati faydalaniyorum. istemisin? hamilelik donem nasil gidiyor? Dr giriyormusun? Allahim bebislerini eline almayi nasip etsin! eline alarak guzel haberini vermeyi nasip essin! Gorusmek uzere canim

kukacım gerçekten seni çok aradım ama bulamadım merak ettim neler yapıyorsun en önemlisi sağlığın nasıl

hamile olmak ne demek yaşamak lazım ama doyasıya ben onuda doyasıya yaşamadığım için sana ne demek olduğunu anlatamam

sürekli ha düştü ha düşecek diye endişeli bir zaman bence hamile olmak

neyseyaşandı ve bitti cnm istediğin zaman mesaj yazabilirsin özel mesajım açık

oooooooooo ınş sayfa senlenıyomu umutlar yeserıyomu kızlar........rabbım tum sıkıntıları arkada bırakıp sıkıntısız gıuzel bı sayfa acmamızı nasıp ets.................mumu canım ıyısın ınşşşşşşşşşşş rabbım senıde sevındırsın kısa zamanda ınşşşşşşşşşş .............cok zor cok yasadıkların ınş doyasıya yasıcan guzel bı hamılelık var onunde ınş canım

inş muallaimcim

seninle artık eskis gibi çok fazla paslaşamasakta takibimdesin cnm

seninde güzel haberlerinle bizlerde mutlu oluyoruz sık dişini üçüzlerin senin hayatında olacak en güzel mutluluk

a.e.o

canım benım çok sagol...........ınş korkuyorum ama rabbıme sığındım ınş hersey ıyı olur......rabbım guldursun senı ...............ınş canım ıyı bak kendıne .............bu guzel gunler rabbım sıkıntınızı gıdersın ınş canım opt

Kizlar burda sizleri gorunce cok sevindim

Pink rose canim sendeniyi haberler bekliyoruz

Mumis Allahim yardimci olsun! bu gunler arkada kalir.... zor .... Canim dr ne diyorlar? sebep ne olabilir. Kalbimden anne adayi olman icin dua edecegim zaten dualarimin icerisindesiniz....

El-muallim canim hamislik nasil gidiyor? Allahim bebisleri kucagina almayinasip etsin.

arka-arkaya hamile kalip bu gunleri arkada birakip Allaha sukur ederek bebisleri elimize alip sukur ederek bebislerimizin buyumesini konusmaya nasip etsin rabbim!
Allaha emanet olun! Lutfen kaybolmayin!

Paris nasilsin canim nerdesin kk sikildin mi? bizimle paylas
bekliyoruz

Merhaba kizlar! Nasilsiniz? Nelerle mesgulsunuz?
Pink rose tedavi ne durumda?Basladin mi? dr ne diyor ?

El-mulallim nerdesin????? Insallah bir sorun yoktur...Seni burdan goremeyince merak ediyorum.Allaha emanet Ol! haber ver!

Mumis Allahim yardimci olsun! Tup bebek icin hazrlanmak istiyorum ne kadar yapabilirim bakalim

Ramzandan sonra biraz sportla ugrassam diyorum yuzme icin bayanlarin gidebildigi yeri ariyorum bulabilsem oylece baslamak istiyorum..

Vitamin eksikligi virus enfeksiyona tahlil yaptirsam boyle planlar yaptim Allahim nasip ederse bakalim....

Butun vucudum maf oldu agri var hateketsizlikten kiloda aldim surekli oturdugum icin kalca ve bacak gunden gune gidiyor............Bu gidisle 90 kilo olurum...........

Kizlar kayolmayin lutfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allaha emanet olun! Paris hic ugramiyor?

canım kuka ıyıyım sagol............gelen gıden oluyo bu gunlerde.............zaten muhabbetımızde yarım kaldı yarın ınş msnye gırerım................ıyı bak kendıne.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…