OOO Terkedilen sayfaya nihayet birileri uğradı :)) yalnız uğramıyorsunuz bende uğramıyorum bak son mesaj tarihlerine...cnm benim tedavi şansı çok zorryani umutsuz :1no2:
yurt disinda evlatlik alanlar cok fazla ve cocuklar gercek anne babasi olmadikalrini önceden biliyorlar
sunu unutmayalim bir biyolojik ebeveyn vardir birde sizi canindan cok seven alip sizi büyüten yediren iciren sosyla yapinizi kisiliginizi veren yada yardimci olan bir aile vardir.
ne demek karakteri annesine babasina cekecek hic bir bebek kötü olarak dogmaz ancak hayat sartlari ve cevrenin cok büyük bir etkisi vardir.Cok mükemmel aileler vardir ama buna ragmen cocuklarda mükemmel olacak diye bir kaide olamaz
bir yerde okumustum "Yetişkinlerin hata ve günahlarından çocuklar asla mesul olamaz."
ne demek haram ya cok ayipladim gercekten insan biolojik evladi olmasada yetistirip büyütecegi emek verdigi cocuga baska gözle bakabilir mi?
Benim tanidigim biri var su an tabiki 47 yaslarinda ve 42 yasindayken anlattigina göre artik umudunu kesip diyorlarki biz bir cocuk istiyoruz madem olmuyor o zaman bir bebek evlatlik edinelim diye , zaman geciyor bir oglan cocugu evlat ediniyorlar inanirmisiniz bilelem ama üc dört ay sonra kadin hamile oldugunu ögreniyor ve kizlari oluyor inanin iki couklariyla cok mutlular
Demek istedigim insanin kaybedecegi bir sey yok daha cok kazanci var yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?