Kizlar nerdesiniz? haftasonu geziyorsunuzdur.Iyi dinlenmeler...Gorusmek uzere................
canım selam sen de gıremıyosun anlıyorum herkeste bı telaş var hayat içine almış öğütüyor bızı.................canım inş tedavıne hayırlısıyla başlarsın...........inş anne olursun......... oğlunla iyisin yazmışsın alışacak inş daha iyi olacak..........herkese rabbım guzellıkler versın..............hayat geçıyor umutlar kaybolmasın gun doğmadan neler doğar .guzel düşünelim de guzel olsun inş canım.ben iyiyim ve yoğunum doktor gel demıştı ya ben de kararsızım ve iş var izin almak istemıyorum ama yaşım da geçıyo hayırlısı şubat tatılı olsun hele kısmet dıyorum olumsuzluklar yaşamak yıpratıyo hayırlısı dıyorum canım rabbım neylerse guzel eyler herkesın yardımcısı olsun........kımseyı darda komasın .inş ......pike parıse mumuya sealm hep aklımda ve dualarımdasınız......guzel ve hayırlı geceler kuka arasıra gır böyle ya haberleşelım yoksa hiç haberleşemıyoruz canım..........herkes yazsın bırbırımıze pozıtıf destek olalım.........dua ile.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?