Tup bebek ve evlatlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam dostlar parıscım çok haklısın canım dıyecek bırşey bu sözlerıne bu zor bı imtıhan ama as-la umut bıtmez çınku rabbım dılerse olur inş verır ve sevınırsın canım rabbım herkesı sevındırsın herkese tatlı bebişler versın................inş canım bol bol dua edelım ..........herşeye kadır olan inş dualara icabet edecektır...........sızın sevabınız o kadar çok kı...........
kukaya pınke mumuya çok selam hadı kızlar guzel haberler verınn..............inş o guzel gun gelecekkkk

Merhaba kizlar! Pariscigim Aysenur hamile yok olur mu buna da sukur yavas-yavas olacak guzel haberlerini verecekler.Sen uzulme kendine iyi bak .Olacak diye dusun yas 30 teknoloji illerliyor....olumlu dusun canim.Sana bunlari soyluyorum malesef kendim de umutsizlige kapilmaya basladim Tup bebegi ertelemem beni biraz uzdu.Hayirlisi

pink-rose insallah guzel haberlerini verirsin!

el-muallim canim insallah canim.allahim nasip eder.

Kizlar mumudihaba hic ugramiyor nasil acaba ne oldu? dr ne diyor ? haberiniz olan var mi?
Biz yikildigimizda direk olabilmisti ne oldu ? haber verin

canım selam nasılsın ya bayadır görüsemıyoruz rabbım inş dualarımızı kabul eder canım hayırlısı inş üzulme vardır bundada bı hayır inş herşey iyi olur ve tedavıye başlarsın yada rabbım inş tedavıye gerek kalmadan versın.....oğlun nasıl neler yapıyor...................

selam kızlar nasılsınız bende bi gelişme yok hayırlısı diyelim..hepimiz için hayırlısı olsun inşşş..mumudihaba iyi ben akşam görüştüm ..tedavi olmuyor daha

ahhhhhhhhhhh çokkkkkkk teşekkür ederim beni merak ettiğiniz için

bende henüz hiç bir gelişme yok dr gitmiyorum tedavi olmuyorum

geçen ay adaçayı içtim oda bende bir fayde etmedi

henüzzzzz beklemedeyim RABBİM hayırlısını nasip etsin hepimiz için

kocaman öpüyorum kukacımı mulallimi parisi veeeeeee pinkçimi

canım mumu nerdesın ya ..........insan merak edıyo adreste bılmıyozkı açıp öğrenelım ne üzücü...........canım rabbım inş hepınıze tedavıye gerek kelmeden nasıp etsın inşşşşşşşşşşş

Aaaa mumu kıs senmisin nerelerdesin artık okadar yakın oldukki gözlerimiz arıyoooo
kızlar bizde hepimiz ayrı şehirlerde olmasak buluşurduk yaa
ben isterdim yaniiii istanbula gelen olursa beklerim....
Ama kuka gibi gelip te bana uğramadan giden olursa küserim :))
kocaman öpüyorum hepinizi

Mumudihabacigim yalniz ben degilim herkez merak ediyor.Korktum dr birsey dedi de depresyona girdin diye. Canim allahim buyuktur kaderimizde cocuk sahibi olmamiz yazilirsa bir gun gelir nasip eder....Guclu olmaliyiz...Birkac gundur cocuksuz mutluluk olur mu diye sorusturmaya basladim. Olurmus cocuk yerine baska seylerle ugrasarak mutlu hayat gecirenler var bunun icin de kalbim rahat oldu.Gercekten Allahim bizim icin neyin hayirli oldugunu bilir.....En azindan ben biraz kendime geldim ....Umut var belki hic sonmeyecek umut yeni de hayatin guzelliklerini gormeye calisiyorum

el-mualim canim amin guzel dualrin icin.Cocugum iyi dun dersleri basladi anneannesindeydi dersleri biraz ilerledi yabanci dilden cok sorunumuz var ins basarir.Evde bayabir suredir kalan misafirlerim var o yuzden cocugun duzeni bozuldu.ins kis zamanda halederiz bu sorunu.
Artik bir aile gibi ucumuz yasayabilsek kimse rahat etmese diyoruz ....neyse ....hayirlisi....Biz koruyucu aileyiz bu yuzden herseye hazir olmaliyim anesi almak isterse hayir diyemem...

pink-rosecigim nasilsin? bizim icin hayirlisi belki budur.....

pariscigim allahim herseyin hayirlisini nasip etsin!

kizlar Allah yardimcimiz olsun.

canlarım çok saolun hepinizi çok öpüyorum beni tedavi olmak değil olmamak düşündürüyor

çok sinirli stresli günler yaşıyorum ama adet düzensizliğim olduğu için

herşeye amenna hiçbirşeyi boşuna yaşamıyoruz güzellikleri yaşamaya çalışıyorum işte

sizlerin güzel haberleri beni mutlu ediyor

ben hani dünyada gami kederi olmayan insanlar vardır görünüşte dersiniz ne güzel mutlu ki gülümseyebiliyor deriz ya öyleyim

bazen arkadaşalra anlatırım o gün benim duygusal günümdür ben ağlamam ama onlar ağlar bana

ben herşeye yine söylüyorum amenna RABBİM den gelen herşey başım gözüm üstüne

mutluyum mutluluk için ALLAH rızası için ömrümü tüketiyorum

hepinizi tekrar tekrar çokkkkkkkk öpüyorum

selamm canım kuka ne kadar guzel ifade etmışsın ne guzel duygular bunlar.... evet bızım için neyın hayırlı olacağını bız bılemeyız inş en guzel vaktı ve hayırlı evladı hayırlı zamanda rabbım yaratır............... herşeye rağmen bu imtıhan zor .. ama başarmak ve metın olmak ne guzel..........inş oğlunla çok guzel gunlerın olur.........ve inş bide tatlı bı kızın......
canım mumu rabbım tum sıkıntılarını gıdersın inş herşey gönlüne göre olur canım herkese rabbım guzellıkler versın ama dunya hayatı sıkıntısız geçmıyo........ inş parıs ve pınte iyidır hepınız allaha emanet olun dostlar........ bırbırımıze guzel dualarımızı eksk etmeyelımmmmmmmm

Kızlar selam hepiniz iyi olmaya çalışıyosunuz anladığım kadarıyla...bende öyle
Bende şunu farkettim evde oturunca hep aklıma babek geliyo gezdiğim zaman acım biraz diniyo a ama şu varki insanlarla diyolokta bile olsam aklımda hep bebek benim için büyük eksiklik olduğunun farkındayım...belki bebek olsa başka hedeflerim olucak ama ne varki tek hayalim anne olmak çok isteyince de sahip olamamak insanı yaralıyo...bizim bir komşu vefat etti hiç evlenmemiş yiğenlerini aramışlar halanız öldü diye belediyeye haber verin gelemeyiz demişler.....Benim sonumda böyle olmasını hiç istemiyorum allah yardımcımız olsun

canım parıs rabbım dualarını kabul edecek inş ama böyle düşünme nıce evledın olan da var kımsesız gıbı gömuluyo rabbım herşeyın hayırlısın nasıp ets canım ...........herşeyın en guzelını ...........kendıne iyi bak farklı meşgulıyetler bul bır nebzede oplsa kafanı dağıtır canım bılıyorum çok zor bı sureç bu ........sen istanbulun neresındesın canım ...........ben anadolu yakasındayım ..........tanışmak isterdımmmmmmm............hayırlı geceler........herkese........

Canım ben avrupa yakasındayım...bi sağlıklı çocuğum olsun bişey istemiyorum

inş canım rabbım yureğıne gore versın ...............hayırlı gunler........
canım kuka nasıl gıdıyo inş sen de iyisındır hayat bır telaşla geçıyo rabbım herkese kolaylıklar versın

Mumucigim -ben herşeye yine söylüyorum amenna RABBİM den gelen herşey başım gözüm üstüne

mutluyum mutluluk için ALLAH rızası için ömrümü tüketiyorum- ne guzel. demissin!
Masallah ben yavas kendimi herseye hazirliyorum. Son zamanlar kalbimden tas dusmus gibi.Allah buyuktur canim elden birsey gelmiyor. Hayirlisi canim

rabbım işlerimizi kolaylaştırsın......... guel gunler nasıp etsın............ sıkıntılarımızı gıdersın inşşşşşş..........hayırlı geceler dostlar ............inş tatlı bebişleriniz olur inş rabbım daha çok bekletmez.............

Merhaba kizlar! Aranizda kim once guzel haberi vereceksiniz? ins en kisa zamanda sevindirici haberlerinizi bekliyorum......ins ins ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…