nerdesiniz? Kimse yok mu? Nelerle mesgulsunuz.
Allahim bir hamile kalip bebislerimizi elimize almayi nasip etsin! Ne kadar istiyoruz....... Gunden gune korku da buyuyor........
Cocugum annesi gelmisti kardesini opup duruyor.gorunce kalbim gitti.annesi ah canim hicbirseyinize karismam cok tsk ederim diyor.......
Biraz kiskandim gibi geldi sarilip opmesini gorunce ama normaldir buna hazir olmaliyim onemlisi cocuk bize yavas olsa da alisiyor ve yanimizda olmayi tercih ediyor buna da sukur .....allahim hayirli evlat olmayi nasip etsin! Kendim de hamile kalabilsem anne olabilsem......allahim nasip etse...
amın...........canım........rabbım inş herkese çekebıleceğnın versın .bu ımtıhan zor bu imtıhan inş sabredersen canım sonu çok guzel olacak bı ımtıhan. inş sabrın sonu selamettır rabbımız bızım için ne dılemış bılemıyoruz inş en guzelını en hayırlısını dılemıştır. ondan asla umıt kesmeyelım........senın yureğın çok guzel inş sana ve tum isteyenlere parıse ...canım parıs ne olur böyle söyleme ümıdını kesme canım inş olacak. o yeterkı ol desın herşey yolunda olupta olmayan bıçok kişi var bu iş ona bakmıyo...inş rabbım ol dıyecek. pink rose mumuya... inş hayırlı evlatlar versın................dua ile..............arkadaslar merhaba! Yetercigim sen artik tedaviyi biraktin mi? El-muallim neler yapiyorsun? Is hayati nasil gidiyor? Kizlar Guzel dualariniz icin Allah razi olsun! Insallah diyelim.Bu topigi hergun bakiyorum dertlesebilecek arkadaslari burdan buldum ben gibi benim durumumdan anlayan sizlersiniz. Allahim bir gun gelir bu dualarimizi kabul eder insallah.
Allahim nasip ederse bu sene hersey yolunda ise tup bebegi deneyecegiz. Seneye ciddi olarak kariyerimle ugrasacagim yaklasik 6-7 senem tam hastanede gecti hastaneler ikinci evim gibi oldu.Artik elimden gelenler bu diye baskasini Allaha birakarak hic birsey dusunmeden calismak istiyorum.Boylece icteki bu ozlemi biraz olsa da unuturum....
Arkadaslar bir arkadasim cocugu olmayanlarin cenette yeri baska diye yazdigini okuyunca kalbim anlatilmayacak durumda hafifledi.Allahin mutlaka mucdesi vardir olmasa elden ne gelir....Hayirlisi...bunu diyorum yini de icimden cocugun olmasin istiyorum.
Allahim hepimize yardimci olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?