Canlarım merhaba ; bi kaç tane yazınızı okudum, bazen güldüm bazen hüzünlendim ama hiç üzülmeyin derdi veren Allah dermanını da verir. Konu evlatlıktan açılmış ben size yakınım başına gelenleri anlatayım.
Kendi çocuğunu doğuma çok kısa bi süre kalmışken yanlış hareket yüzünden kaybeden ve senelerce işe giden yakınlarının çocuklarına annelik yapan ve bu süre zarfında da tedavi görüp çocuk sahibi olmaya çalışan bi tanıdığımız var. Son olarak çocuk esirgeme kurumuna başvuruyor ve gerekli incelemeler yapılıyor sıraya alınıyorlar. Üstünden uzun bi zaman geçtiği halde ses soluk çıkmıyor en son bi telefon geliyor ve bebeğinizi almaya gelin diyorlar, gidiyorlar gerekli prosedürler uygulandıktan sonra bebeği eve getiriyorlar ve daha 1 aylık bile değil bu bebek. :ecrin_bebek: ve kızlar o bebek inanın babaya o kadar benziyor ki tıpkısının aynısı derler yaa .... Şimdi o bebek 5 yaşında ve giderek babasının kopyası olmaya devam ediyor Allah ın işi derdi veren dermanını da verir o kadar düşkünler ki çocuklarına çocuk da öyle ve kimse bu çocuk evlatlık vs.. diye düşünmüyor .....
Kızlar ben pek anlamam ama belkide şimdiye kadar bebeklerinizi alıp kocamaaaaan çocuklar etmiştiniz her şeyin bir nedeni, sebebi vardır. Çok yakınım da bi çocuk esirgeme kurumu var inanın o çocuklara biraz ilgi gösterseniz nasılsın deseniz gözlerinin içi parlıyor. Peşinizi bırakmıyorlar senağlama
Kızmayın ne olur cahilce konuştum belki ama olmayan bişey için bu kadar uğraş ve senelerimizi vereceğimize olan şeylerin kıymetini bilsek! Onlar da kanlı canlı, onlar da bakıma muhtaç, onlar da ana kuzusu ....:teselli:
a.s.