anneliği tatmak kadar doğal bi duygu yok başımda geçti arkadaşım ben hala çocuğu ken 4 aylıkken dayı çocuğu olmuşum alanda verende memnun ama çevre bizi bitirdi attığın her adımı nasıl oldusa hep buraya çektilerYesilim dedigin gibi cok cok zor.bebegi olmayanlar anneligi tatmak istiyorlar. basimdan geciyor surekli dusunup duruyorum. Klbim param-parca oluyor. bu kafadan neler neler gecmedi.... Allah buyuktur ... herseyin hayirlisi.....
canım benim ben bunları yaşayan biri olarak allaha hep dua ettim duam kabul oldu 2 evlat verdi allah bantlarınıda ömürlerinide güzel etsin inşallah sanada tez elden hayırlısıyla versin aratmasın:1hug:Yesilim ben annemin hayatini ayni tekrarladim.Tabi benimki biraz degisik sukur annemle karsilastirinca cok sukur.Aynen alanda veren de memnun etraftakiler maf ediyorlar.Artik bos veriyoruz. Suan yuzume karsi bazen bazi seyleri soyliyorlar neyse soyleyin soyleyin diyoruuuuuuuuuum. Bunlari gordukten sonra ben de evlatliktan cok korkarim.Allah insallah verir..................
inşallah kızlar allah isteyen herkezi evlat sahibi yapsın bunu yaşıyan daha iyi anlıyor tabi insanın kendi çocuğu gibi olmaz deselerde ben inanmıyorum içimdeki bu sevgiyle evlat sevgisiyle ölüp gitmek istemiyorum allahım hayırlısını vrsin hepimize
Valla kızlar karılıyorum bu aralar herkez hamile herkez anne inşallah bizde anne oluruz...böyle kadermi olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?