- Konu Sahibi EU3
adayadayı sağol canım uyku tutmuyor bütün hazırlıklarımı yaptım bekliyorum hadi yarını atlattık 14 gün nasıl geçecek yalnız bırakmazsınız herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese Merhaba;
Arkadaşlar bu formu tesadüfen buldum.
IVF (Tüp bebek) Hemşiresiyim. Kadın sağlığı, tüp bebek ve aşılama hakkında bilmek istediklerini danışabilirsiniz. Bilgilerimi sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım..
merhaba canım sanırım kullandığın ilaç adet düzenleyicisi a.sarkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.ben önce klomen adlı ilacı kullandım fakat bir işe yaramamış rahimim inceymiş heralde doktorun amacı biraz kalınlaştırmaktı ama olmadı.bugün doktora gittim bana yeni ilac verdi adı cyclo-progynova bu ilac ne işe yarıyor acaba bilen birisi yardımcı olsun lütfen.peki bu ilac işe yaramazsa daha sonraki aşama nedir?:a015:
Sevgili Patulii ve daha önce aşılama yaptıran arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen beni bilgilendirirmisiniz? Benim 5 Eylül'de aşılamam yapıldı. Karnımda şişkinlik, kasıklarımda ağrı var. Bir de normalden fazla idrara çıkıyorum ve yanma oluyor. Bunlar normal mi sizce? Gebelik belirtileri olması için daha çok erken ama yine de benim kafam karışıyor. Psikolojik mi acaba?