Arkadaşlar benim hamilelik tedavisine başlama gelişme ve sonuç bölümüm o kadar uzun ki burda anlatıp fazla kalabalık yapmıyım 27 yaşındayım ve erken menepoza girme tehlim varmış...Bunu nemi yapmış sizce?11 yıldır bir çıkan kaale bile almadıkları küçük kistler adına verdikleri doğum kontrol hapları.Şimdi onlar sayesinde 5 lerde olması gereken fsh değerlerim 15-16 larda ve inmiyor kanamalarım ve günleri azalmaya başladı.Kaç il kaç prof kaç dr gezdim anlatamam.Şimdi kist yok ama çocuğum olmuyor ve 6 ay sonra belki
tüp bebek de dahil bu şansımı kaybedebilirim aylarım kaldı yani çünkü yüksek fsh değerlerinde tüp bebek de yapılmıyormuş.Kimisi yapılır kimisi çok riskli dedi.HALA UMUDUM VAR ARTIK MORALMEN BİTİK OLSAMDA.Bu arada yumurtalılarımdan birinde tembellil ve diğerinden daha küçük ve yumurta rezervimde kalitesiz ve düşük..Çare olacağını bilsem yurtdışına bile hemen gidicem ama her dr aynı şeyleri tekrar tekrar anlatıyor anlamı da kalmadı artık.Önümüzdeki hafta gonal f e başlayacağım artık fsh değerinin düşmesini beklemeden her riski göze alarak başlayacağım ama en yüksek dozda başlıyoruz herkesin tersine ve bunların yanındada daha yanında bir sürü jel ve hap tedavisi falan ilaçları aldım öyle onlara bakarak hastalanmamı günlerin geçmesini bekliyorum sizlere sorum şu olacak
TEDAVİYE BAŞLADIKTAN SONRA BU İĞNE KAÇ GÜN YAPILACAK ben yapacakmışım gerçi,eşle ilişkiye kaçıncı gün giriliyor vs.Tedavinin 5-8 gün arasında şehir dışında eşimden ayrı olmak zorunda kalıcam sizce tedaviye her riski göze alıp bir ay ertelemeli miyim?o günler riskli günlere mi girer?