5.gün oluyor yani. Kaçıncı gün embriyosuydu 3.ise çıkmaması normal 5. Günse belki çıkabilirdi.Arkadaşlar transfer günümüzde sayarsak transferin 6. Günü beta hgc 2 çıktı böyle olup değeri artan var mı ? Çünkü 6. Güne kadar idrar testim pozitifti çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı 6. Gün idrar testim negatif çıkınca beta hcg verdim 2 çıktı çatlatma iğnesinin etkisi midir acaba yükselir mi ?
( bir de testi erken yapmışsın gibi şeyler yazmayın lütfen)
5. Gün embriyosuydu çatlatma iğnesi olalı 11 gün oldu beta hcg verdim değerimin 2 çıktığı gün normalde negatif sonuçlarım 1.20 çıkıyor5.gün oluyor yani. Kaçıncı gün embriyosuydu 3.ise çıkmaması normal 5. Günse belki çıkabilirdi.
Yeni yükselişe geçecek olabilir biraz daha sabır5. Gün embriyosuydu çatlatma iğnesi olalı 11 gün oldu beta hcg verdim değerimin 2 çıktığı gün normalde negatif sonuçlarım 1.20 çıkıyor
İnşallah ama hiç umudum yok çünkü hiç bir his yok ve 2 tane embriyo konulmuştuYeni yükselişe geçecek olabilir biraz daha sabır
Belirti vs bunlara takılmayın. O kadar çok hormon alıyoruz ki belirtiler olması ya da olmaması çok normal. Benimde hiç yoktu 3.gün embriyosuydu 8.günde 28le öğrenmiştim regl olacak gibi olmuştu kasıklarım o gün sadece meğerse bebekmiş. Hayırlısı olsun sizin içinİnşallah ama hiç umudum yok çünkü hiç bir his yok ve 2 tane embriyo konulmuştu
Ne güzel sizin için sevindim hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahBelirti vs bunlara takılmayın. O kadar çok hormon alıyoruz ki belirtiler olması ya da olmaması çok normal. Benimde hiç yoktu 3.gün embriyosuydu 8.günde 28le öğrenmiştim regl olacak gibi olmuştu kasıklarım o gün sadece meğerse bebekmiş. Hayırlısı olsun sizin için
Transfer gününü saymayın sizin daha 5 gün olmuş. Evet ovitrelle öyle malesef hcg içeriyor ben gonapety olmuştum hcg içermiyor. Bebeğim doğdu çok şükür 4.5 aylığız çok teşekkür ederim darısı size olsunNe güzel sizin için sevindim hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahsizin 3. Gün embriyosu olmasına rağmen 8. Gün 28 çıkmış benim 5. Gün embriyosu 6. Günde 2 çıktı normal değil bence o yüzden hayırlısı bakalım çatlatma iğnesinin etkisi olması çok yüksek maalesef
Maşallah size ve bebeğinizeTransfer gününü saymayın sizin daha 5 gün olmuş. Evet ovitrelle öyle malesef hcg içeriyor ben gonapety olmuştum hcg içermiyor. Bebeğim doğdu çok şükür 4.5 aylığız çok teşekkür ederim darısı size olsun
Canım hayırlı olsun tedavin ilk gün sayılmıyor yani 5. Günün sabırla bekle 10. Günde kan testi yap 8. Günde tekrar idrar da yap çatlatma iğnesinin etkisi 10. Günde biter 10. Günden sonra yapılan testler kesin ve nettir..Arkadaşlar transfer günümüzde sayarsak transferin 6. Günü beta hgc 2 çıktı böyle olup değeri artan var mı ? Çünkü 6. Güne kadar idrar testim pozitifti çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı 6. Gün idrar testim negatif çıkınca beta hcg verdim 2 çıktı çatlatma iğnesinin etkisi midir acaba yükselir mi ?
Değerim 2 çıktığı gün çatlatma iğnesinin 11. Günüydü ama ben çatlatma iğnesinin değeri olduğunu düşünüyorum. Yarın test yapacağım tekrar transfer gününü saymazsam 7. Günüm olacak . İnşallah yükselmiştir değer canım teşekkür ederim cevap verdiğin içinCanım hayırlı olsun tedavin ilk gün sayılmıyor yani 5. Günün sabırla bekle 10. Günde kan testi yap 8. Günde tekrar idrar da yap çatlatma iğnesinin etkisi 10. Günde biter 10. Günden sonra yapılan testler kesin ve nettir..
Sonucunuz nedir umarım pozitifi görmüşsünüzdürDeğerim 2 çıktığı gün çatlatma iğnesinin 11. Günüydü ama ben çatlatma iğnesinin değeri olduğunu düşünüyorum. Yarın test yapacağım tekrar transfer gününü saymazsam 7. Günüm olacak . İnşallah yükselmiştir değer canım teşekkür ederim cevap verdiğin için
Negatif maalesef regl oldumSonucunuz nedir umarım pozitifi görmüşsünüzdür
Merhaba bende 8. Günümdeyim 3. Gün embroysu iki tane kaset test yaptım negatif acaba erken genelik testi ile mi yapsam? Kaset testte çıkmayabilir miBelirti vs bunlara takılmayın. O kadar çok hormon alıyoruz ki belirtiler olması ya da olmaması çok normal. Benimde hiç yoktu 3.gün embriyosuydu 8.günde 28le öğrenmiştim regl olacak gibi olmuştu kasıklarım o gün sadece meğerse bebekmiş. Hayırlısı olsun sizin için
Merhaba deneyin tabii çıkmayabilir. Bende de 8.gün hafif çıkmıştı kaset testteMerhaba bende 8. Günümdeyim 3. Gün embroysu iki tane kaset test yaptım negatif acaba erken genelik testi ile mi yapsam? Kaset testte çıkmayabilir mi
Merhaba transfer gününüzü saymayın ben cuma gün transfer oldum cumartesi 1 gün sayılıyor benim şuan cumarteside itibaren 6 günüm hiç test yapmadım pazartesi çatlatma iğnesi oldum pazar gün kan testi yaptıracağım sabırsızlıkla bekliyorum ama çatlatma iğnesinin etkisi olur diye idrar testi yapmak istemedim acaba etkisi oluyormuArkadaşlar transfer günümüzde sayarsak transferin 6. Günü beta hgc 2 çıktı böyle olup değeri artan var mı ? Çünkü 6. Güne kadar idrar testim pozitifti çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı 6. Gün idrar testim negatif çıkınca beta hcg verdim 2 çıktı çatlatma iğnesinin etkisi midir acaba yükselir mi ?
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar 2. Transferimi oldum Şubat 2 sinde 5. Gün embriyosu transfer günü saymadan yazıyorum değerlerimi
8. Günü 92
10. Günü 284
12. Günü 665
14. Gün yani bugün 1250
Pazartesi günü ultrason için çağırdı doktorum ama endişeliyim adet olacakmışım gibi ağrım var dr la konuştum endişe etme dedi iğne yazayım vurun dedi iğne yaptırdım şimdi ayrıyetten de progestron fitil ve dupbaston kullanıyorum
Teşekkür ederim inşallah her şey güzel devam ederHayırlı olsunsağlıkla kucağınıza alın inşallah adet olacak gibi ağrı normal demişti doktorum bebek yerleşmeye çalışıyor çünkü rahimde kendine yer açıyor. Bende fitil,iğne ve duphaston kullanmıştım 12 hafta boyunca