Tüp bebek transferinden sonra ki süreç

Ama bu 5. Gün embriyosu içindir

7. Günüm idrar testi yaptım negatif

Çok teşekkür ederim amin

ben de bayramdan sonra nasipse 3. tüp bebek denememizi yapacağız bebek için tüp mide ameliyatı oldum yaklaşık 40kilo verdim şimdi daha umutlu başlayacağız denememize 5. gün embriyolar konulmuştu bana da ama nasip olmayınca olmuyor hep kilo dendi özellerdekilodan olmaz dendi dondurulmuşlarım var işte sizlerin heyecanını okudukça heyecanlanıyorum...ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah amin beklemek zor bu uğurda emek vermek de zor maddimanevi yıpranıyor i nsan

Hemde ne yıpranma valla hergün belirti aramaktan Psikoloji kalmadı allahım hayalimizi nasip etsin bizlere

Merhaba inşallah hayırlı haberini alırız aramızda iki gün var 14 Haziran 3.gun embriyosu 8 hücreli denildi pazartesi kan testini vericem ve bu Üçüncü denemem dua edelim hepimize hayırlı olsun şimdiden

merhaba ben 9 hazıranda transfer olmuştum sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz hamileyim çok şükür

Merhaba inşallah hayırlı haberini alırız aramızda iki gün var 14 Haziran 3.gun embriyosu 8 hücreli denildi pazartesi kan testini vericem ve bu Üçüncü denemem dua edelim hepimize hayırlı olsun şimdiden
Merhaba benim adet günüm ve her an olacakmışım gibi sancılarım var ve dün test yaptım negatif hiç ümidim yok

merhaba ben 9 hazıranda transfer olmuştum sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz hamileyim çok şükür
Öncelikle tebrik ederim sizi rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben cuma günü hcg yaptırdım ama malesef sonucu alamadım daha, araya hafta sonu girdiği için büyük ihtimalle pazartesi yollicaklar sonucu. Sorum şuki benden halen kahverengi akıntı geliyo, idrar testi yaptım çok silik olsada ikinci çizgiyi gördüm.

Kahve rengi akıntı silik çizgi ne olabilirki benim ilk tüp bebek tedavim bu araştıra araştıra kafayı yicem

Kızlar merhaba ben 8. Gün test yaptım negatif. Ve dün adet günümde adet sancımı bilirim çok şiddetli olur ve öyle bütün gece ağrım oldu Ağrıdan ağladım. Bu şekilde adet ağrısı çekip hamile kaldığını öğrenen oldu mu. Hiç görmedim burada da hiç okumadım çünkü adet ağrısı ile kramplar yerleşme ağrısı farklı olur

Kahve rengi akıntı silik çizgi ne olabilirki benim ilk tüp bebek tedavim bu araştıra araştıra kafayı yicem
Test yaptınız ve silik mi çıktı ? O zaman test pozitif denebilir resim atarsaniz bakabiliriz.
Kaçıncı günde leke gordunuz ?

Farkli olmaz adet agrilarina cok benzer ayirt edilemez. Ilk gününden beri yorumlarina denk geliyorum cok stres yapiyorsun burdan bile geriliyorum hissediyorum iyi yapmıyorsun bak biraz rahat birak kendini.
İlaçlar yuzunden oluyor hersey.
Progestan fitil rahmi kalinlastiriyor agrilar ondan.
Adet olmayana kadar gardını indirme derim sabret

Idrarda 10 veya 12 gun bile etkisi devam edebiliyor ama kandaki degerini doktor ayirt eder bilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…