- Konu Sahibi geceyagmuru
-
Ama bu 5. Gün embriyosu içindirKızlar böyle bir yazı buldum paylaşmak istedim
1. Gün: Blastosist kabuğundan çıkmaya başlar.
2. Gün: Blastosist kabuğundan çıkmaya devam eder ve kendisini rahme yapışmaya başlar.
3. Gün: Blastosist, implantasyona başlayarak uterus astarına daha derine yapışır.
4. Gün: İmplantasyon devam ediyor.
5. Gün: İmplantasyon tamamlandı. Sonunda plasenta ve fetüs haline gelen hücreler gelişmeye başlamıştır.
6. Gün: Gelişmekte olan bir hamileliği işaret eden hormon olan insan koryonik gonadotropini (hCG) kan dolaşımına girmeye başlar.
7. ve 8. Gün: Fetal gelişim devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder.
9. Gün: Anne kanında hCG seviyeleri artık bir kan testi kullanarak hamileliği tespit etmeye yetecek kadar yüksektir.
7. Günüm idrar testi yaptım negatifhiç belirti aramayın benim biri negatif diğeri pozitif 2 transferimde de vücudumda aynı şeyler oldu. Göğüs hassasiyeti vs. şeklinde hatta 2.de de negatif olduğunu düşündüm. Dinlenerek geçirin bu zamanı hakkınızda hayırlısı olsun bu arada 10. gün kanda çıkar sonuç
Çok teşekkür ederim aminCanım o ilacın verdiği beta düşük bir değer gebelik varsa çok daha yüksek olur , doktor mutlaka ayırt eder . Yanlış hatırlamıyorsam burada okumuştum iğneden 3 gün sonra 11 gibi bir değer çıkmış , senin gebelik varsa- inşallah vardır- daha yüksek bir değer çıkacaktır zaten
Canım 7.gün çok erken hem de senin 3.gün embriyosuydu en az 9da belli olur o da idrara geçmediyse anca kanda7. Günüm idrar testi yaptım negatif
Bekleyeceğiz bakalım içimi karartmamaya çalışıyorummmCanım 7.gün çok erken hem de senin 3.gün embriyosuydu en az 9da belli olur o da idrara geçmediyse anca kanda
Bence de hiç bozma moralini bence dayanamayacaksan 9.gün kan verBekleyeceğiz bakalım içimi karartmamaya çalışıyorummm
Daha çok erken biraz daha sabret bnceBekleyeceğiz bakalım içimi karartmamaya çalışıyorummm
Hemde ne yıpranma valla hergün belirti aramaktan Psikoloji kalmadıben de bayramdan sonra nasipse 3. tüp bebek denememizi yapacağız bebek için tüp mide ameliyatı oldum yaklaşık 40kilo verdim şimdi daha umutlu başlayacağız denememize 5. gün embriyolar konulmuştu bana da ama nasip olmayınca olmuyor hep kilo dendi özellerdekilodan olmaz dendi dondurulmuşlarım var işte sizlerin heyecanını okudukça heyecanlanıyorum...ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah amin beklemek zor bu uğurda emek vermek de zor maddimanevi yıpranıyor i nsan
aynen insan bir belirti arıyor sevinmekiçin olumlu olduğunu düşünmek içinHemde ne yıpranma valla hergün belirti aramaktan Psikoloji kalmadıallahım hayalimizi nasip etsin bizlere
Merhaba inşallah hayırlı haberini alırız aramızda iki gün var 14 Haziran 3.gun embriyosu 8 hücreli denildi pazartesi kan testini vericem ve bu Üçüncü denemem dua edelim hepimize hayırlı olsun şimdiden16 Haziran transfer oldum. İki gündür uzanıyorum iş yapmıyorum arada yürüyorum tabi ki dr um yatağa yapışma dedi bende yavaş yavaş yürüyorum oturuyorum. Şimdiden belirti aramaya başladım olumlu sonuç alıp belirti yaşadınız mı? Benim iştahım çok artı belki ilaçlardandır tabi. Test günüm 30 Haziran
merhaba ben 9 hazıranda transfer olmuştum sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz hamileyim çok şükürBu benim ilk tüp bebek tedavim kasıklarımda ağrı böbrek kısımlarımda ağrı adet sancısı gibi sancım var birde cok sık idrara çıkıyorum bu belirti olabilirmi? Bu arada tüplerimde cronik tıkanıklık olduğu için tüp bebek tedavisi olmak zorunda kaldım öncesinde operasyonla açtırdım ama yine tıkanmış
Merhaba benim adet günüm ve her an olacakmışım gibi sancılarım var ve dün test yaptım negatif hiç ümidim yokMerhaba inşallah hayırlı haberini alırız aramızda iki gün var 14 Haziran 3.gun embriyosu 8 hücreli denildi pazartesi kan testini vericem ve bu Üçüncü denemem dua edelim hepimize hayırlı olsun şimdiden
Öncelikle tebrik ederim sizi rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben cuma günü hcg yaptırdım ama malesef sonucu alamadım daha, araya hafta sonu girdiği için büyük ihtimalle pazartesi yollicaklar sonucu. Sorum şuki benden halen kahverengi akıntı geliyo, idrar testi yaptım çok silik olsada ikinci çizgiyi gördüm.merhaba ben 9 hazıranda transfer olmuştum sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz hamileyim çok şükür
Test yaptınız ve silik mi çıktı ? O zaman test pozitif denebilir resim atarsaniz bakabiliriz.Kahve rengi akıntı silik çizgi ne olabilirki benim ilk tüp bebek tedavim bu araştıra araştıra kafayı yicem
Farkli olmaz adet agrilarina cok benzer ayirt edilemez. Ilk gününden beri yorumlarina denk geliyorum cok stres yapiyorsun burdan bile geriliyorum hissediyorum iyi yapmıyorsun bak biraz rahat birak kendini.Kızlar merhaba ben 8. Gün test yaptım negatif. Ve dün adet günümde adet sancımı bilirim çok şiddetli olur ve öyle bütün gece ağrım oldu Ağrıdan ağladım. Bu şekilde adet ağrısı çekip hamile kaldığını öğrenen oldu mu. Hiç görmedim burada da hiç okumadım çünkü adet ağrısı ile kramplar yerleşme ağrısı farklı olur
Idrarda 10 veya 12 gun bile etkisi devam edebiliyor ama kandaki degerini doktor ayirt eder bilir yaniKızlar çatlatma iğnesi etkisi kaç günde gidiyor ? Ben bugün besıncı günüm bugün çatlatma ıgnesı vuracağım 1/3 test günü 28 Haziran doktor beş gün sonraya kan testi istediğine göre etkisi geçiyor demek mi yoksa ben kan verincede mi emin olamayacağım kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?