• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferinden sonra ki süreç

Transfer olan arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz. Ben de temmuz sonu 5.gün b kalite bir embriyo transferi olacağım bu durumda olup pozitif gören var mı
Benim embriyolar hakkın sadece 7 hücreli birinci kalite dendi yani harlendirilmedi canım bilmiyorum yani. Benim 3. Gün dondurulmuş embriyosu

Benim embriyolar hakkın sadece 7 hücreli birinci kalite dendi yani harlendirilmedi canım bilmiyorum yani. Benim 3. Gün dondurulmuş embriyosu
Merhaba canim. Benim transferle beraber 6 gunum. 2 tane 5 gun embriyosuydu. Erken demelerine ragmen yaptim beybeyaz çikti. Olsa az da olsa cikardi gibime geliyor. Çunki 5-10 arasi degeri bile testde gormuşlugum var. Neyse 80 faiz negatife kendimi alişdirarak test gunumu bekliyeyim

Benim bugün 9.günüm. benim ilk günden beri ne karın ağrısı ne kasık ağrısı var sanki hiç transfer olmamış gibiyim . İlacın yan etkisi derler o bile yok . Hiç umudum da yok, beklemek yoruyor o yüzden bugün kan vermek istiyorum . Hayırlısı Allah'tan. Benim ilkinde de hiçbir belirtim olmamıştı o zaman da içim bomboş gibiydi , aynı hisler olunca ümidim de yok ama bakalım kısmet .
Canım merhaba böyle düşünme benim arkadasim da tüp bebek yaptirdi hicbir sey hissetmedi ve pozitif suan 2.5 aylik yeni hissediyor

Merhaba canim. Benim transferle beraber 6 gunum. 2 tane 5 gun embriyosuydu. Erken demelerine ragmen yaptim beybeyaz çikti. Olsa az da olsa cikardi gibime geliyor. Çunki 5-10 arasi degeri bile testde gormuşlugum var. Neyse 80 faiz negatife kendimi alişdirarak test gunumu bekliyeyim
Canımmm çok erken yapmışsın ve transfer gününü neden sayıyorsun transfer günü sayılmaz 2 gün daha bekle test yapıp moralini bozma ahh ben neler yaşadım hala da inanmıyorum kucağıma aldığım zaman inanacağım galiba :/

Canımmm çok erken yapmışsın ve transfer gününü neden sayıyorsun transfer günü sayılmaz 2 gün daha bekle test yapıp moralini bozma ahh ben neler yaşadım hala da inanmıyorum kucağıma aldığım zaman inanacağım galiba :/
Canim sen kan verdin mi? Evet transferi saymazsak da 5 gun araştirdigim kadariyla buyuk çoğunlugunda çikiyormuş. perşembe test yapicam. O da negatifse igneleri fitilleri durdurucam. Işte 5 gun embriyosu olduğu için üzdü beni açikcasi. Senin negatiflerinde hiç işikdada mi gorunmuyordu? Çunki burda testim negatif diyip testinin resmini gonderenler var ben goruyorum yani silik çizgiyi. Ama coğu için belirgin pembe degilse negatifdir

Canım merhaba böyle düşünme benim arkadasim da tüp bebek yaptirdi hicbir sey hissetmedi ve pozitif suan 2.5 aylik yeni hissediyor
Ben dün kan verdim canım 9.günümdü 2 çıktı 😔 maalesef negatif . Dün kan vermeden lekelenmem başladı gerçi kesildi ama bu saatten sonra dönmez

Canim sen kan verdin mi? Evet transferi saymazsak da 5 gun araştirdigim kadariyla buyuk çoğunlugunda çikiyormuş. perşembe test yapicam. O da negatifse igneleri fitilleri durdurucam. Işte 5 gun embriyosu olduğu için üzdü beni açikcasi. Senin negatiflerinde hiç işikdada mi gorunmuyordu? Çunki burda testim negatif diyip testinin resmini gonderenler var ben goruyorum yani silik çizgiyi. Ama coğu için belirgin pembe degilse negatifdir
Benim test günüm perşembe günü. Erken verip katlanmasını bekleyerek strese girmek istemedim. Kusura bakma bu arada yeni gördüm mesajı. Benim iki tane yaptığım test karton testti ve hiç bir şekilde görünmüyordu hani ufacık çizik dahi olsa umut edecektim o yüzden benim umut gitmişti :( ve çok şükür 9. Günün akşamı erken gebelik testiyle pozitifi aldım. Ama ben hala inanmıyorum kanda görmem lazım 🤭

Nasip değilmiş canım 😔 adet oluyorum bugün başlamaya çalışıyor günüm geçmişti zaten ilaçlardan dolayı . Artık 3. tedaviye kaldı şansımız 😔 Dilerim sen sağlıkla kucağına alırsın 🤲
Allahım inşallah nerde isteyen varsa nasip etsin çok dua ediyorum çoookk sadece yaşayan bilir neler çektiğimizi dilerim allahtan geciktirmeden güzelleştirir dileklerini 💜💜

Benimde 7 hücreli var bir tane 10 var doktor çok umutlu konuşmadı demek ki 7 hücrede iyi ki hamile kaldınız
Tabi ki iyi. Bana embriyolog birinci kalite dedi çok iyi dedi. Dr neden umutsuz konuşuyor ki anlamadım. Benim henüz belli değil testte çıktı evet ama kanda görmeden ikna olmayacağım

Tabi ki iyi. Bana embriyolog birinci kalite dedi çok iyi dedi. Dr neden umutsuz konuşuyor ki anlamadım. Benim henüz belli değil testte çıktı evet ama kanda görmeden ikna olmayacağım
Doktorlar psikolojimizi bozmada bir numara. Size 8 değil 7 hücreliyi koymuşlar belki de 7 hücreli daha iyi kalitede. Normalde 8 hücreli daha iyi diyorlar.

Back