• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferinden sonra ki süreç

Merhaba sizde medicalparktasiniz sanırım , ben 10 haziranda transfer oldum 5. Gun embriyosu dondurmus, oksapar progestan dex lutinus duphaston coraspin folik asit estrofem kullaniyorum bugun 11. Günüm beta dün 356 cikti umarim guzel haberler alirsiniz.
Nasıl sevindim anlatamam,darısı hepimizin başımıza olsun inşallah🥰
Doktorunuz Funda Hanım mı?
İlaçlarımız aynı ek olarak benim b vitamini ve troid ilaçlarımda var.estrofem mi kaç tane alıyorsunuz?

Benim sol kasığımda batma var 3-4gündür,bacağımda özellikle geceleri ağrı var ve gögüslerimde hassasiyet var.gögüs normalde regli olacağımda da olur o nednele karşığım bu sabahta kasıklarımda ağrı başladı.
Hcg için bana 23 hazirana gün verdiler.
Test için bende zor duruyorum🥳

Folidoce folik asit günde 1
Coraspin günde 1
Dekort günde 1. 7 gün içilecek sadece
Progestan fitil günde 3 tane
Kabızlık olursa diye de duphalac verdi doktoru

Coraspin günde 1
Kabızlık olursa diye de duphalac verdi doktorum
Dekort yok bende
Lutibus vajinal olarak sabah akşam verdi doktorum.progestan ve oksapar iğne olarak var.
Duphalac ise kabız olursan kullan dedi
Sonuç olumlu olursa da bir kısmı devam ediyor sanırım bu ilaçların..

Nasıl sevindim anlatamam,darısı hepimizin başımıza olsun inşallah🥰
Doktorunuz Funda Hanım mı?
İlaçlarımız aynı ek olarak benim b vitamini ve troid ilaçlarımda var.estrofem mi kaç tane alıyorsunuz?
İnşallah canim benim nas umutlarla basliyoruz emek harciyoruz fedakarlik yapiyoruz umarim hepimiz sağlıkla kavusuruz bebelerimize 🙏🙏🙏🙏😍😍❤️❤️ evet Funda hoca 🥰 estrofem 3 tane duphastonda 3 tane igneler birer tane lutinus 2 🙏

Benim sol kasığımda batma var 3-4gündür,bacağımda özellikle geceleri ağrı var ve gögüslerimde hassasiyet var.gögüs normalde regli olacağımda da olur o nednele karşığım bu sabahta kasıklarımda ağrı başladı.
Hcg için bana 23 hazirana gün verdiler.
Test için bende zor duruyorum🥳
Oooo 2 gün kalmış süperrr inşallah pozitifi görürsün canım benimm🤩

Dekort yok bende
Lutibus vajinal olarak sabah akşam verdi doktorum.progestan ve oksapar iğne olarak var.
Sonuç olumlu olursa da bir kısmı devam ediyor sanırım bu ilaçların..
Dekort kortizon oluyor benim yarın son içeceğim 7 gün kullan dedi sadece.

İnan hiçbir fikrim yok , benim ilk tedavimde taze transferdi onda da istemediler . Bu tedavi gördüğüm yerde de birkaç bayanın kan için geldiğini gördüm onlar da hep donmuş embriyo transferiydi . Sanırım donmuş olunca ilaçlarla kendileri kalınlaştırıyor ya kontrol ediyorlar.

Peki belirti neler yaşadın merak ediyorum.
İlk günden beri bel ağrım var hatta bazi zamanlarda kopcak derecede ağrıyor, ilk bir iki gun adet olacakmisim gibi kasıklarım ağrıyordu ama söküldü sökülecek hissi olur ya öyle, mide yanmasi cok nadir bas dönmesi ve mide bulantısı yaşadım. Şuan bel agrisi devam ediyor agzimda berbat bir tat halsizlik var. Belirti olarak sayiyorym çünkü benim beta 5. Gunden beri yüksek muhtemelen

İlk günden beri bel ağrım var hatta bazi zamanlarda kopcak derecede ağrıyor, ilk bir iki gun adet olacakmisim gibi kasıklarım ağrıyordu ama söküldü sökülecek hissi olur ya öyle, mide yanmasi cok nadir bas dönmesi ve mide bulantısı yaşadım. Şuan bel agrisi devam ediyor agzimda berbat bir tat halsizlik var. Belirti olarak sayiyorym çünkü benim beta 5. Gunden beri yüksek muhtemelen
Anladım canım sağlıkla seninle olsun inşallah

İnan hiçbir fikrim yok , benim ilk tedavimde taze transferdi onda da istemediler . Bu tedavi gördüğüm yerde de birkaç bayanın kan için geldiğini gördüm onlar da hep donmuş embriyo transferiydi . Sanırım donmuş olunca ilaçlarla kendileri kalınlaştırıyor ya kontrol ediyorlar.
Muhtemelen öyledir canım hayırlısı neyse o olsun inşallah :KK200:

Hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲
Benim progestan fitili kullanmıyor olsam inanın bir gram belirtim yok ne ağrı ne sızı zannedersin adetim yeni bitmiş öyle dümdüz 🤦‍♀️ ilkinde de böyleydi o yüzden bir gram ümidim yok sadece günler geçsin de sonucu öğreneyim normal hayatıma devam edeyim istiyorum 😔

Coraspin günde 1
Kabızlık olursa diye de duphalac verdi doktoru

Coraspin günde 1
Kabızlık olursa diye de duphalac verdi doktorum
Dekort yok bende
Sonuç olumlu olursada bir kısmı devam ediyor sanırım bu ilaçların..
İnşallah canim benim nas umutlarla basliyoruz emek harciyoruz fedakarlik yapiyoruz umarim hepimiz sağlıkla kavusuruz bebelerimize 🙏🙏🙏🙏😍😍❤️❤️ evet Funda hoca 🥰 estrofem 3 tane duphastonda 3 tane igneler birer tane lutinus 2 🙏
Benim estrofem 5 tane
Kasıkta batma ,gögüste hassasiyet yad bacak ağrısı yaşadın mı tatlım?

Dekort yok bende
Sonuç olumlu olursada bir kısmı devam ediyor sanırım bu ilaçların..

Benim estrofem 5 tane
Kasıkta batma ,gögüste hassasiyet yad bacak ağrısı yaşadın mı tatlım?
Göğüste hic bisey yok kasıkta cok nadir bir iki kere batma olmustur bacak agrisida yok🥲

Aynı gün transfer olmuşuz.benimde 5.gün tek embriyo transferi bana 30 u kan ver dedi belirtiniz var mı
Hayır hiç bir belirti yok bende birinci gün çatlatma iğnesi vuruldum üçüncü gün bugün bir tane daha vuruldum bırde besıncı gün vurulacağım hani iğnenin bile etkısı bı degısıklık olmadı bende olumsuz mu dıye korkuyorum

Günaydın kızlar,dün akşam ve bu sabah erken gebelik testi yaptım ve tek çizgi çıktı.
Yarın kan vereceğim gün ama umudum kalmadı🥺

Back