• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferinden sonra ki süreç

Doktorlar psikolojimizi bozmada bir numara. Size 8 değil 7 hücreliyi koymuşlar belki de 7 hücreli daha iyi kalitede. Normalde 8 hücreli daha iyi diyorlar.
İnan ki hiç bilmiyorum bence hücre sayısı ve embriyonun kaçıncı gün olması çok önemli değil. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur. Tüp bebek sadece vesile ben çok dua ettim çok

İnan ki hiç bilmiyorum bence hücre sayısı ve embriyonun kaçıncı gün olması çok önemli değil. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur. Tüp bebek sadece vesile ben çok dua ettim çok
Kesinlikle öyle Allah var gam yok. Kendimizi üzmeye gerek yok ben 4 sene önce evlendim hamile kaldım düştü sonra stresli bir işim vardı hiç hamile kalamadım. Bence ne hücre ne kalite ne amh ne fsh herşey stresle alakalı bir silsek kafadan tamamen herşey düzelecek. Herkese dua ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kesinlikle öyle Allah var gam yok. Kendimizi üzmeye gerek yok ben 4 sene önce evlendim hamile kaldım düştü sonra stresli bir işim vardı hiç hamile kalamadım. Bence ne hücre ne kalite ne amh ne fsh herşey stresle alakalı bir silsek kafadan tamamen herşey düzelecek. Herkese dua ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bak sen en azından doğal yolla gene kalmışsın benim o doktorlar tarafından mümkün görülmedi eşimin sperm sayısı çok düşük ve morfoloji bozuktu geç kalmayın dedi daha da azalır dedi ben 1,5 Senelik evliyim bir sorun olmasaydı bu kadar acele etmezdim

Benim test günüm perşembe günü. Erken verip katlanmasını bekleyerek strese girmek istemedim. Kusura bakma bu arada yeni gördüm mesajı. Benim iki tane yaptığım test karton testti ve hiç bir şekilde görünmüyordu hani ufacık çizik dahi olsa umut edecektim o yüzden benim umut gitmişti :KK43: ve çok şükür 9. Günün akşamı erken gebelik testiyle pozitifi aldım. Ama ben hala inanmıyorum kanda görmem lazım 🤭
Canim bugun erken gebelikde çook silik pozitif aldim ama kaset test hala negatif. Işikda sadece T cizgisinin yeri belli oluyor. Bugun kan vericem. Perşembe kayinpederim gelicek. Evi afedersiniz b*k goturuyo yani. Transfer oncesi supurup sildigim ev. Mecbur negatif çikarsa yaparim diye. Eşim de geç geliyor kiyamiyorum ona yapmasi için.

Eklentiler

• 20220628_081830.jpg
    20220628_081830.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 164
Canim bugun erken gebelikde çook silik pozitif aldim ama kaset test hala negatif. Işikda sadece T cizgisinin yeri belli oluyor. Bugun kan vericem. Perşembe kayinpederim gelicek. Evi afedersiniz b*k goturuyo yani. Transfer oncesi supurup sildigim ev. Mecbur negatif çikarsa yaparim diye. Eşim de geç geliyor kiyamiyorum ona yapmasi için.
Ben çizgiyi gördümmm😍😍 git zaman kaybetme test ver çok sevindimmmmm bana da haber ver 💜

İnan ben inanmıyordum ve şok oldum. Sende inan güzel sonuç alacaksın Allah’ın İzniyle 😍
4.14 çikti ya( negatif ama işte nebileyim testlerim bugunden cikmaya başladi diye belki daha yeni artiyor diye umut etmeye çalişiyorum. Ama 5 gun embriyosu için aşiri dusuk bir deger. Yine de 0.1 gibi birsey degil sınırda 😞 ne dusunuyorsun? Var mi umut sence?

4.14 çikti ya( negatif ama işte nebileyim testlerim bugunden cikmaya başladi diye belki daha yeni artiyor diye umut etmeye çalişiyorum. Ama 5 gun embriyosu için aşiri dusuk bir deger. Yine de 0.1 gibi birsey degil sınırda 😞 ne dusunuyorsun? Var mi umut sence?
Umut olmaz olur muuu katlanarak artacak görürsün 😍😍😍 ve daha test gününe çok var bolca dinlen ve çok dua et canım benim

Umut olmaz olur muuu katlanarak artacak görürsün 😍😍😍 ve daha test gününe çok var bolca dinlen ve çok dua et canım benim
Gerçekten mi?( insaAllah. Inan kaset test negatifdi diye bunu bile beklemiyordum. Korkarak bakdim sonuca. Dinlenemiyorum. Bir haftadir izinliydim bugun işe ciktim koşturuyorum at gibi 😞

Testin ilk 3 dakikadaki hali. Biraz daha koyulaşdi. Degerim artiyor bence. Ay InsaAllah 🤲🤲🤲

Eklentiler

• Screenshot_20220628-170338_Gallery.jpg
    Screenshot_20220628-170338_Gallery.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 189
Back