Tüp bebek transferinden sonra ki süreç

Bugün 13günüm test yaptım dün hafif ikinci cizgi cıktı bugünki testde ikinci cizgi hiç görünmüyo adetimde gelmedi daha. Labor sonucumda cuma yaptırdım ama malesef sonucum gelmedi araya hafta sonu girdiği için pazartesine kaldı

çok teşeklür ederim

kızlar inan adet sancısı çektım ilk 10 gün karnimin alt kısmına ağrı vuruyordu bacağima iniyordu yerleşme kanamam dahıl olmamıştı 11gün test yapmıştım ıkı çızgı çıkmıştı 12 gün test verdiğimde değerim 235.7 çıkmıştı göğüs ağrı ve meme ucu hassasiyetı yaşadım ama çok şükür pozitif

Canım dün test yaptım pozitifffff

Canım dün test yaptım pozitifffff
Tatlım sırf seni merak ettiğim için sormaya gelmiştim ki haberini gördüm . Çok sevindim , Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Benim bir gram belirtim yok günde 3 kere fitil kullanıyorum o bile etki etmiyor whhshsh bugün sırf bitsin bu süreç diye gidip kan vereceğim.

Kuşummm çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese yaşatsın ben de ümidimi kesmiştim adet olmayı bekliyordum o derece sancım vardı ve böyle birşey görünce çok şaşırdım. 9. Günün akşamı yaptım bu testi test tarihim önümüzde ki perşembe. Senin ne zaman kuzum asla umudunu yitirme ben yok diye yeğenimi taşıdım bir de

Benim bugün 9.günüm. benim ilk günden beri ne karın ağrısı ne kasık ağrısı var sanki hiç transfer olmamış gibiyim . İlacın yan etkisi derler o bile yok . Hiç umudum da yok, beklemek yoruyor o yüzden bugün kan vermek istiyorum . Hayırlısı Allah'tan. Benim ilkinde de hiçbir belirtim olmamıştı o zaman da içim bomboş gibiydi , aynı hisler olunca ümidim de yok ama bakalım kısmet .

Ümitsiz olma ahh bende öyleydim kan testini verirsen çıkar

Merhaba bende tavmergende Ayşin hocamda tup bebek tedavisi görüyom transfer icin haber beklyorum 3.gün 2 embriyom bulunuyor donduruldu sizin tedaviniz nasıl kaçincı gün embriyo donduruldumu ve ilk denememi
Merhaba evet ilk deneme 3. Gün embriyosu tek embriyo koyuldu canım. Benim dr Erol Tavmergen

Transfer olan arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz. Ben de temmuz sonu 5.gün b kalite bir embriyo transferi olacağım bu durumda olup pozitif gören var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…