Tüp bebek transferinden sonra ki süreç

Ben çatlama iğnesi kullanmıyorum kan sulandırıcı ve progesteron iğnesi kullanıyorum

Rabbim hayırlısını nasip etsin sen yine kan ver canım ne olur ne olmaz
Evet vericem
benim dondurulmuş 5. Gün emriosu dolayısıyla regli tarihimde geçti.
İlaçları kullandığımız sürecemi regli olamıyoruz?
Yada ne kadar sonra regli olunuyor biliyormusunuz?

Evet vericem
benim dondurulmuş 5. Gün emriosu dolayısıyla regli tarihimde geçti.
İlaçları kullandığımız sürecemi regli olamıyoruz?
Yada ne kadar sonra regli olunuyor biliyormusunuz?
Evet kullandığınız sürece olmazsınız. Benim de ilk tedavimde geçmişti 4 gün sonra negatif olduğunu öğrendiğimde ilaçları kestim 3 4 gün sonra hemen oldum. Yani o ay 7-8 gün kadar geç oldum.

Bu arada doktorunuz demeden ilaçları kesmeyin. Ben 10.gün negatif olduğunu öğrendim ama ısrarla 12.gün tekrar kan vermemi istedi doktorum ondan sonra kesti ilaçları.

Merhaba. Kizlar ben bugun 2 tane 5 gun embriyosu transferi oldum. Kalite orta ile iyi arasinda dedi. Kalitesi ne harika ne de orta. B kalite. Var mi b kalite transferi olanlar?

Merhaba. Kizlar ben bugun 2 tane 5 gun embriyosu transferi oldum. Kalite orta ile iyi arasinda dedi. Kalitesi ne harika ne de orta. B kalite. Var mi b kalite transferi olanlar?
Hayırlısı olsun canım benim pek bilgim yok bu konularda a veya b diye bahsedilmedi hiç. Bana 1. Kalite 7 hücreli dendi

Benim bu transferim devlet hastanesinde oldu. 2 embriyo transfer edildi , kalitelerini sorduğumda biri iyi diğeri orta dediler ama harflendirme yapmadılar.
Benim ilk transferimde en iyi kalite embriyo kesin gebelik beklediğimiz bir embriyo demişlerdi negatif olmuştu . O yüzden kaliteye çok da takılmayın .
Umarım sonucunuz pozitif olur

InsaAllah pozitif olur. Haklisiniz takilmamak gerekiyor. Allah ne derse o

geceyagmuru canım nasılsın, var mı bir değişiklik
Bugün belim sırtım komple ağrıyor ve rahmim sanki taş gibi kaskatı olmuş vaziyette. Ve acayip acıkıyorum. Kokulara da ayrıca hassasiyetim oldum. Ben iyiye yormak istiyorum adet öncesi belirtileri yaşıyorum ama göğüslerim adetten önce dokunulmayacak kadar acırdı şimdi ise tık yok. Adete 2 gün var. Transfer gününü saymazsak bugün 6. Günüm :)

Hadi bakalım inşallah bunca ağrının sonu güzel olur benim de 2 gün sonra adet günüm, transferin de 5.günü . Ben gayet transfer olmamış gibi gram ağrı sızı hissetmeden devam

Kızlar böyle bir yazı buldum paylaşmak istedim
1. Gün: Blastosist kabuğundan çıkmaya başlar.
2. Gün: Blastosist kabuğundan çıkmaya devam eder ve kendisini rahme yapışmaya başlar.
3. Gün: Blastosist, implantasyona başlayarak uterus astarına daha derine yapışır.
4. Gün: İmplantasyon devam ediyor.
5. Gün: İmplantasyon tamamlandı. Sonunda plasenta ve fetüs haline gelen hücreler gelişmeye başlamıştır.
6. Gün: Gelişmekte olan bir hamileliği işaret eden hormon olan insan koryonik gonadotropini (hCG) kan dolaşımına girmeye başlar.
7. ve 8. Gün: Fetal gelişim devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder.
9. Gün: Anne kanında hCG seviyeleri artık bir kan testi kullanarak hamileliği tespit etmeye yetecek kadar yüksektir.

Kızlar çatlatma iğnesi etkisi kaç günde gidiyor ? Ben bugün besıncı günüm bugün çatlatma ıgnesı vuracağım 1/3 test günü 28 Haziran doktor beş gün sonraya kan testi istediğine göre etkisi geçiyor demek mi yoksa ben kan verincede mi emin olamayacağım kafam karıştı

Canım o ilacın verdiği beta düşük bir değer gebelik varsa çok daha yüksek olur , doktor mutlaka ayırt eder . Yanlış hatırlamıyorsam burada okumuştum iğneden 3 gün sonra 11 gibi bir değer çıkmış , senin gebelik varsa- inşallah vardır - daha yüksek bir değer çıkacaktır zaten

hiç belirti aramayın benim biri negatif diğeri pozitif 2 transferimde de vücudumda aynı şeyler oldu. Göğüs hassasiyeti vs. şeklinde hatta 2.de de negatif olduğunu düşündüm. Dinlenerek geçirin bu zamanı hakkınızda hayırlısı olsun bu arada 10. gün kanda çıkar sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…