- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi Mavidenizz01
Benim içinde yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek bi kişi mi yoksa herkes mi yazacak acaba
Anladim canım yani herkes gönlünden bisi salavat getircekYok canım bunu tek kişi için aciyoruz. Ama birinin bitincede diğer arkadaşa yardım ediyoruz.
Evet canım aynen öyle isteyen içimden gelen okuyorAnladim canım yani herkes gönlünden bisi salavat getircek
Inşallah okurum nasip eder inşallah okurs ne kadar yazarim canımEvet canım aynen öyle isteyen içimden gelen okuyor
İnsalah canım :) bende yarın başlarım zaten artıkInşallah okurum nasip eder inşallah okurs ne kadar yazarim canım
İnsalah canım :) bende yarın başlarım zaten artık
Tşk ederim canım bir aya düşünüyorum artık beklemenin çok bi anlamı yok. Olumlu yada olumsuz bi sonuç çıkacak kaçış yok :) okunmuş olsun son ana bırakırsam ben stres yaparım kendimi biliyorum o yüzden bi an önce acayim bitireyim dedim. O zamana kadar farklı şeyler de okurum :)Topiğin hayırli olsun canım
Tedaviye başladın mı? Şaşırdim birden gorunce
Tpj
Tşk ederim canım bir aya düşünüyorum artık beklemenin çok bi anlamı yok. Olumlu yada olumsuz bi sonuç çıkacak kaçış yok :) okunmuş olsun son ana bırakırsam ben stres yaparım kendimi biliyorum o yüzden bi an önce acayim bitireyim dedim. O zamana kadar farklı şeyler de okurum :)
teşekkür ederim şimdiden canım. 41 gün kaçar tane okunması gerekiyorE hadi bakalim hayirlisi olsun canım :) Elimden geldiğince yardimda bulunmaya çalısırım inşaAllah. Ek olarak bir de 41 gün meryem suresi ve yasin oku olumlu sonuc alırsın umarim.
teşekkür ederim şimdiden canım. 41 gün kaçar tane okunması gerekiyor
İyiymiş bunu da yapabilirim.41 gün boyunca her gün 1 tane meryem suresini 1 tane yasin suresini okuyacaksın canım.
İyiymiş bunu da yapabilirim.
Evet öyle canım o zamana kadar yapabildiğim ne varsa yaparım gerisi Allah a kalmış artık. Herşeyin hayırlısı. Hayırlı değilse olmasın zaten.Yaparsın canım. Günde 40 dakikanı ayıracaksın o kadar.
Evet öyle canım o zamana kadar yapabildiğim ne varsa yaparım gerisi Allah a kalmış artık. Herşeyin hayırlısı. Hayırlı değilse olmasın zaten.
Amin canım bebek bekleyen herkes için hayırlısı olsun. Yüzümüzü güldürsün.Öyle canım sen dualarini dilinden eksik etme elinden gelen çabanı gayretinide yap gerisi rabbime kalmış. Rabbim güzel yazılar yazsin kaderimize inşaÂllah. Gönlündeki duânı hakkına hayırlı olan eylesin inşaÂllah tatlım.
Amin canım bebek bekleyen herkes için hayırlısı olsun. Yüzümüzü güldürsün.