Kaşık değilde bugün sırtım ağrıyor sanki biraz çok yatmıyorum da ama bilmiyorum bakalım yarında iş var zatenSende benim gibi yapmışsın kimisi yatmıyor ondan sordum kan akışı için en az 4 5 litre su iç canm Rabb'im sebep eylesin kasık ağrısı felan var mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek transferim
- Konu Sahibi Azelya21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Anladım canım yinede dinlenebildiğin kadar dinlenip yat bence rabbim gönlünce versin inşallahKaşık değilde bugün sırtım ağrıyor sanki biraz çok yatmıyorum da ama bilmiyorum bakalım yarında iş var zaten
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Merhaba canm ne yaptın nasılsın nasıl gidiyorEvet oldum canım çok şükür iki tane minik attılar içime ultrasonda gösterdiler inş tutunurlar ve pozitifi görürüz inş 13 Temmuz kan test tarihim
Amin inş. canım maalesef dinlenip yatmaya fırsat olmuyor ki ama yine de erkenden uyumaya çalışıyorumAnladım canım yinede dinlenebildiğin kadar dinlenip yat bence rabbim gönlünce versin inşallah
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Anladım canm hakkında hayırlısı olsun inşallah duamdasınAmin inş. canım maalesef dinlenip yatmaya fırsat olmuyor ki ama yine de erkenden uyumaya çalışıyorum
çok teşekkür ederim amin canım sen ve tüm bebiş sahip olmak isteyen herkese İnş. rabbim gönlümüze göre versin evde iki tane de iran kedim var benim :) Biri baba 5 yaşında , yavrusu da babalık hakkımız olarak almıştık o da şimdi 1 yaşlarında onlarda akşam geliyorlar hissetmiş gibi ben uzanınca karnıma kafalarını dayıyorlar inş. doğru hissediyorlardır bayram öncesi ilaçlardan bitenler oldu dün sipariş vermiştik bugün getirdiler akşam alacağız sonrasında da iğnem var işte , git gel yemek vs. gün biter zatenAnladım canm hakkında hayırlısı olsun inşallah duamdasın
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
İnşallah canm hayvanlar his ederler doğrudur inşallah hayırlı haberler alırız rabbim büyük
çok teşekkür ederim amin canım sen ve tüm bebiş sahip olmak isteyen herkese İnş. rabbim gönlümüze göre versin evde iki tane de iran kedim var benim :) Biri baba 5 yaşında , yavrusu da babalık hakkımız olarak almıştık o da şimdi 1 yaşlarında onlarda akşam geliyorlar hissetmiş gibi ben uzanınca karnıma kafalarını dayıyorlar inş. doğru hissediyorlardır bayram öncesi ilaçlardan bitenler oldu dün sipariş vermiştik bugün getirdiler akşam alacağız sonrasında da iğnem var işte , git gel yemek vs. gün biter zaten
Oooo hayırlı olsun canım gözün Aydın Allah hergün katlanarak gitsin önce kese sonrada inş kalp atışlarını duyarsın canımKızlar heyecandan sevinçten postları okuyamadım bile Rabb'im herkese bu sevinci yaşatsın sevinçten ağlayacağımız günlerimiz çok olsun inşallah
Eki Görüntüle 3095346
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Amin inşallah Allah razı olsun canmOooo hayırlı olsun canım gözün Aydın Allah hergün katlanarak gitsin önce kese sonrada inş kalp atışlarını duyarsın canım
Benimde test günüm 18 temmuz İnşallah hep pozitif haberler alırızEvet oldum canım çok şükür iki tane minik attılar içime ultrasonda gösterdiler inş tutunurlar ve pozitifi görürüz inş 13 Temmuz kan test tarihim
Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin Darısı başımıza İnşallahKızlar heyecandan sevinçten postları okuyamadım bile Rabb'im herkese bu sevinci yaşatsın sevinçten ağlayacağımız günlerimiz çok olsun inşallah
Eki Görüntüle 3095346
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
İnşallah canım Rabbim tüm isteyenlere sanada nasip etsin inşallahAllahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin Darısı başımıza İnşallah
- 6 Şubat 2022
- 206
- 366
- 33
Gözünüz aydın olsun sağlıkla kucağınıza alım darısı bizlere olsunKızlar heyecandan sevinçten postları okuyamadım bile Rabb'im herkese bu sevinci yaşatsın sevinçten ağlayacağımız günlerimiz çok olsun inşallah
Eki Görüntüle 3095346
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Amin inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim herkese nasip etsin inşallahGözünüz aydın olsun sağlıkla kucağınıza alım darısı bizlere olsun
benim ilk gebeliğimde olmuştu böyle , kedilerim hep karnıma yatıyordu, sonra bebeğin kalp atışı durdu biz yinede beklemek istedik emin olmak için o süreçte hiç yanıma yaklaşmamışlardı , kediler hissediyorçok teşekkür ederim amin canım sen ve tüm bebiş sahip olmak isteyen herkese İnş. rabbim gönlümüze göre versin evde iki tane de iran kedim var benim :) Biri baba 5 yaşında , yavrusu da babalık hakkımız olarak almıştık o da şimdi 1 yaşlarında onlarda akşam geliyorlar hissetmiş gibi ben uzanınca karnıma kafalarını dayıyorlar inş. doğru hissediyorlardır bayram öncesi ilaçlardan bitenler oldu dün sipariş vermiştik bugün getirdiler akşam alacağız sonrasında da iğnem var işte , git gel yemek vs. gün biter zaten