- 14 Aralık 2014
- 22
- 6
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile misin merak ettim canimArkadaslar meraktan oldum cevap yazan yokmu
Merhabalar hamile misiniz? Klomenle mi hamile kaldınız anlatr mısınz? Bnde bu ay klomen kullandımKlomen kullananlar bakabilir mi bisey sorcam???
Evet klomen kullandigim ay hamile kaldim rabbim daim eder insallahMerhabalar hamile misiniz? Klomenle mi hamile kaldınız anlatr mısınz? Bnde bu ay klomen kullandım
Amin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Peki gecırdıgınz surecleri anlatr mısınz bna rica etsemEvet klomen kullandigim ay hamile kaldim rabbim daim eder insallah
Maaşallah canım ne güzel rabbım bızede nasıp etsın hayırlısı ıleEvet klomen kullandigim ay hamile kaldim rabbim daim eder insallah
Ilk kez klomen kullandim canim herhangi bi sorunumuz yok. Denk geldi belkide. Catlatma ignesi vs kullanmadimAmin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Peki gecırdıgınz surecleri anlatr mısınz bna rica etsem
Pko filan var mı peki adet tarihine kadar bi belirtin oldu muIlk kez klomen kullandim canim herhangi bi sorunumuz yok. Denk geldi belkide. Catlatma ignesi vs kullanmadim
Yok canim benim hic bir sorunum yok. Benim nisan ayinda 22 haftalik gebeligim sonlamdirilmisti 6 ay korunun dedi doktorum.korunduk. 6 ay sonra korunmayi biraktik. 2 ay olmadi yumurtlama gublerini kacirdik vs. Sonra doktora gittim illa klomen istiyorum ben 1 sene bekleyemem tedavi icin falan dedim. Klomen vverdi. O ay kaldim hemen gebe. Ilk gebeligimi anlamistim. Ama bunda bi belirtim yoktu. Adet gunumde test yaptim ogrendimPko filan var mı peki adet tarihine kadar bi belirtin oldu mu
Yok canim benim hic bir sorunum yok. Benim nisan ayinda 22 haftalik gebeligim sonlamdirilmisti 6 ay korunun dedi doktorum.korunduk. 6 ay sonra korunmayi biraktik. 2 ay olmadi yumurtlama gublerini kacirdik vs. Sonra doktora gittim illa klomen istiyorum ben 1 sene bekleyemem tedavi icin falan dedim. Klomen vverdi. O ay kaldim hemen gebe. Ilk gebeligimi anlamistim. Ama bunda bi belirtim yoktu. Adet gunumde test yaptim ogrendim
Bende pazartesı başlıyorum . Gözün aydın canım darısı bize inşallahYok canim benim hic bir sorunum yok. Benim nisan ayinda 22 haftalik gebeligim sonlamdirilmisti 6 ay korunun dedi doktorum.korunduk. 6 ay sonra korunmayi biraktik. 2 ay olmadi yumurtlama gublerini kacirdik vs. Sonra doktora gittim illa klomen istiyorum ben 1 sene bekleyemem tedavi icin falan dedim. Klomen vverdi. O ay kaldim hemen gebe. Ilk gebeligimi anlamistim. Ama bunda bi belirtim yoktu. Adet gunumde test yaptim ogrendim
Maaşallah canım ne güzel rabbım bızede nasıp etsın hayırlısı ıle
Siz kullanalı baya olmuş sonuç nasılSlm kızlar pazartesı klomene başlıyorum rabbım hayırlısını nasıp etsın ınş hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımıze ınşşşş
canımbenım ben 18 ocakta başladım 5 gun kullandım 25 ocakta gıttım 10 mm çatlatmak ıcın yum vardı doktor perşembe gel dedı ılacı es kullanma dedı o yum buyur dgerlerıde olgunlaşır hangısı buyuk olursa onu çatlatalım dedı . yarın kontrolüm varSiz kullanalı baya olmuş sonuç nasıl