- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- Konu Sahibi gelincik238
evet canım sen jklm sadecik bana çok iyi moral oldunuz tedavi öncesi yarın inşallah ilk tedavimi olcam sonucu hayırlı olur bende mutluluğu yaşarım canım Allah razı olsun.ay canım ya ben vck yım zaten baharcığımın dediği gibi kullanıcı adımı değiştirdim ama ben yokken bile bana dua etmen beni çok mutlu etti Allah razı olsun inşallah canım sen çok zorlu süreçler geçirdin ve hayırlısıyla bebişlerine kavuştun darısı inşallah benim ve isteyen herkesin başına olsun.Ellifimizin durumu iyi demek inşallah daha iyi olur Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın.Emir varya senelerin acısını çıkarır gibi sana kök söktürüyor demek olsun annesi canları sağolsun senelerdir boş boş durduk zaten .olsunlarda biz onların her türlü eziyetine razıyızbende gördüm yeni resimlerini maşallah büyümüşler eşimede gösterdim bak umut kaynağın olsun sakın umutsuzluğa düşme bunlar bizim mucizelerimiz dedim sonra hikayeni anlattım ama çok zorluk çekmişler Allah yardımcıları olsun diyor şükürler olsun sonucu hayırlı oldu darısı başımıza olsun inşallahbu arada çeyizlerinide gördüm inşallah Rabbim hepsini giymeyi ve güle güle kullanmayı nasip etsin.dikkatimi birşey çekti annen herşeyi düşünmüş birtek oyuncak koymayı unutmuş afacanlara bunlarda benden olsuncanım benim evet biliyorum sorunlarımız aynı ama görüyorsun bizimde çocuğumuz olabiliyormuş ve ben tek değilim en son sadecikte hamile inş. darısı sana ve vck arkadaşımıza... inşallah dualarla başla tedavine su gibi akıp geçsin sonucu güzel olsun... özellikle dua edecem senin için Rabbim herşeyini kolaylaştırsın yavruna kavuştursun seni... elifim kontrolleri devam ediyor teyzesi çok şükür iyi şimdilik ama emirimin huysuzluğu aynı devam bu gün tekrar doktora götürdük bişeyciği yok diş çıkardığı içindir dedi doktor ama onun öncesindede aynı huysuzdu neyse canı sağolsun düzelecek inş...