- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Merhaba kızlar benim nisa'nın 4'ünde yumurta toplama işlemi mi yapıldı toplam 20 tane yumurtam toplandı 12 tanesi sağlıklı 1 cikalite yumurtaydı 6 tanesi döllendi 6 tanesinin 3 tanesi 3 gün donduruldu geri kalan 3 tanesi 5 gün yaşamadı 16 Nisan'da ilk adetimi gördüm yumurta toplamadan sonra ve ondan sonraki 2 ci adetimi bekledim transfer için ve maalesef adet düzensizliğim olduğu için haziranın 8'inde adet gördüm doktorum transfer için estrofem hap başladı ve belirttiği günde progestan dex 25 mg iğne progestan 200 mg yumuşak kapsül hapı fitil olarak sabahki akşamki olmak üzere günde 4 adet kullandırtı ve 27 Haziran'da 3 gün embriyosu 1 kalite embriyo transferim yapıldı kafam çok karışık tuttu mu tutmadı mı içimde bir yandan büyük bir umut var Bir yandan büyük bir umutsuzluk ilk iki gün kasık ağrılarım bel ağrılarım ve gaz çok fazla oldu ama dünden beri bu ağrılar birazcık hafifledi göğüslerde hassasiyet başladı var mı benimle beraber aynı gün transfer olan beraber hayırlı sonucu bekleyelim 7 temmuz est günüm İnşallah hayırlı sonuçlar alırım Bayram hediyem olur Allah'ım Rabbim dileyen herkese versin