tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

çoook zorrr biliyorum.2.ye başlıcam bi turlu bu stresi atamıyorum üstümden birincide çok kastım kendimi 12 gün kalkmadım lavoba dışında.hep belirti varmı diye aradım.

Neler neler Rabbim bize yardım etsin merhamet etsin çektiğimiz bu sıkıntılara ne diyim çok zor

bizi biz daha iyi anlarız aynı yollardan süreçlerden geçiyoruz.İnşallahhh Allahımm yardım etsin o mutluluğu o duyguyu bizede yaşatsınn inşallahh rabbimm.okadar hevesleniyorumki en yakınlarıma çevremdekinlere

Benimde çok hayalim var ve benim ailemde hiç torun yok annem babam yaşlı bir an önce torun sevgisi yaşatsın Rabbim onlara ne diyim

Merhaba kizlar 29 Ekimde Transferim yapildi...3 gundur ilk idrar ile gebelik testi yapiyorumm...cokk silik cikiyor...Sevinemiyorum bile ...cunku 1.5 sene once kendi kendine gebeligim olmustu...gebelik testleri bir hafta silik cikti ve kandada 70 140 ve 7 oldu bebegim dustu...kesem olusamadan kaybettim...Suan 10 kasimi bekliyorum..cunku psikolojim dusk bthcg yi kaldirabilcek degil..dua edelim birbirimize neolur...Allah herkesi evlat sahibi etsin

Suse. Bende 13 kasim test gunum benimde 13 toplandi 5 e kadar dustu en iyi iki kaliteli 5. Gun transfer ettiler .insallah. yuzumuzu gulduruler .. hic bir belirti.yok bende sadece karnimda sislik .. ben ankara genart ta yaptirdim sen nerde yaptirdin ?

canım benim çok özür dilerim ben tam tersini söylemişim taze kansa kork koyu kahve rengi bi kanamaysa korkma demisti bana da ne olur kusura bakma çok özür dilerim
Yok olurmunöyle şey üzülme lütfen ben tamamen ümidimi kaybettim sabah kan testine gidicem ama sonuç belli kanamam çok artti hatta parça parça şeklinde çok üzgünüm ama yapacak bişey yok rabbime siğiniyorum(((

canım benim öyle söyleme öncelikle herşeyin hayırlısı Allahtan da umut kesilmez biliyosun, bu forumda neler okuduk kimler neler yaşamış sonra bebeklerine kavuşmuşlar ümitsizliğe kapılma sakın.. bak bence hamilelikte ne ilaç ne yemek ne içmek tek lazım olan şey moral senin ve bebeğin için moralini yüksek tut....

Şiişşşşşştttttttttt umutsuzluk yok bir tahlilini yaptır olsa da Hayırdır olamasada Allah'tan umut kesilmez birdahaki sefere olur üzülme lütfen Allah'ın dediği olur güzel haberler bekliyoruz

Gitdinmi kan testine arkadaşım. İnşAllah olumlu sonuç almışsındır. Bize de haber ver. Olmasa da canını sıkma. Allah nasib eder inşAllah.

Qaliba morali bozuk. O yüzden yazmıyo. İnşAllah hayırlısı. Melek hiç idrar testi yapdınmı canım. Senin test günün yaklaşdı. Belki de ikinci çizgiyi görürsün

Yapmam çünkü aceleci davranmak istemiyorum alalhın takdiri ilahisi o yüzden aksi bir durum olmassa pztesi öğrenicez doktorumla birlikte büyüsünü bozmak istemiyorum pozitif yada negatif heyecanı bile çok güzel gerçek olunca kimbilir nasıl oluruz ben ve benim gibi evlat hasreti çeken herkese nasip etsin bu güzel gece hürmetine

Evet canım. Haklısın. İnşAllah olumlu sonuç alırsın. O zaman ben de yapmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…