• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Bn de Ankara etimed tup bebek merkezinde yaptırdım
Suse. Bende 13 kasim test gunum benimde 13 toplandi 5 e kadar dustu en iyi iki kaliteli 5. Gun transfer ettiler .insallah. yuzumuzu gulduruler .. hic bir belirti.yok bende sadece karnimda sislik .. ben ankara genart ta yaptirdim sen nerde yaptirdin ?

Kızlar devamli yatiyormusunuz yoksa normal hayat devammi
Ben surekli yatiyorum..Cok sikildim ama soylenene uymak lazim ...bana isin yoksa bakan varsa hep yat bol su ic dediler ...gunde 2 litre su iciyorum ve hic kalmiyorum

Bende devamli yatıyorum oturuyorum fazla ayakta durmuyorum. Bu gün evde biraz fazla dolastim sanırım. Bende çok sıkıldım bir an oncezaman geçip sonuç gününe gelmek istiyorum ..
inşallah hepimiz hamile kalırız kızlar inşallah

Ben hic yatmadim arkadaslar.. zaten transfer oldugumda 15 yatirip hemen kaldirdilar ilk gun hep uzun oturdum sonra gun islerinde devam doktor yatmati onermiyor rahime kan gitmiyormus surekli yatmayin derim

arkadaşlar benim transferime daha var ama ben şimdiden çok stres yaptım.bir de idrara sıkışık olmak gerekiyormuş ya o beni iyice strese sokuyor...transfer anı zor mu?yumurta toplama anesteziyle olacak zaten ama bu transferde ne yapıcam bilmiyorum:(

Sibelcim hic korkma inan korkulacak birsey yok :) haliyle stres oluyor kisaca ozetleyim.. yumurtalar toplanirken sedasyonla uyutuyolar.narkoz.yok uyandiginda biraz agrinoluyor haliyle minik bi islem onun harici bir.kac gun adet agrisi gibi agri cekiyorsun.. transferde idrale.sikisik olmak rahimi duz hale getiriyor eger cok.sikismazsan rahim duz olmuyormus izaman biraz bastirmak zorunda kaliyolar en zoru ise transferden sonra beklemek 7 gunumdetim gunler gecmiyor :)

Senacim.tedavin hayirli olsun insallah 10 dada olumlu cevabini bizimlede paylasirsin..o yazdigin ilaci ben bilmiyorum

Sağol canım.inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız.yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım.ben hiç belirti hissetmiyorum ilk denemem acaba normalmi

Bendede hic belirti yok goguslerim acisi ve sismesi disinda. Benim daha 8. Gunum yaptir bakalim.insallah olumlu sonuc cikar hemen bizle.paylas lutfen dualarim seninle..

Back