tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Bende sol tarafımda hissediyorum onları hep konuluşuyorum his bu bilmiyorum psikolojik te olabilir dilerimm histir Rabbim nasip etmiştir hepimize.evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alakalım alalh sabredenlerle birliktedir

İnşAllah canım. Senin test gününe 3 gün kaldı değilmi. Senin için heyacanlıyım.güzel haberlerini alırız Allahın izniyle. Ama ben hiç bişey hiss etmiyorum şişlik dışında. Bi de kasıklarımda ağrı var

Lütfen iyi güzel düşün konuş elini koy bu iyi gelicek hem sana hemde yavruna o yüzden dua et ve konuş....benim 10 Kasım'da test günüm ben Allah'a bıraktım yolumu hayırlısı neyse onu nasip etsin...hepimiz için

evrapost: 37642964 .!.:
Ekincim senin nezaman belli olacak....sende ne gibi vücutta değişiklikler varrr
Cnm bnm 11 kasim tahlil günün ara ara kasiklarm da çok ağrı oluyo bide gaz bnm de göğüslerim çok büyüdü beklemek çok zor inşallah hepimiz güzel hayırlı sağlıklı bebişlerimizin hbrlerini aliriz 5.gun transferiyle bnm de Drum en iyi kalite ve 5. GGün transferi olduğu için tutunma ihtimali daha çok dedi ama kendimide çok kaptirmak ıstemiyorum ama Allahım inşallah ilk denemede nasip eder hayırlısıyla. ...inşallah hepimiz güzel hbrler aliriz

Çok saol canım. Ya bişey sorucam. Transferden sonra ne hiss etdin? Yani içine doğdu mu tutacağı. Ben hiç bişey hiss etmiyorum. Ama hep dua ediyorum. İnşAllah hepimiz için hayırlısı kızlar.
canım inan ben de hiçbişey hissetmedim herkes olmuştur vardır derken benim içime olmamış gibi doğuyodu bide adet belirtileri gibi belirtiler olmaya başlayınca daha da çok korkuyodum, kanamam da olmadı hiç.. inan ki tahlil gününe kadar ben hamile değilim diyodum içimden ama çok şükür ki Rabbim beni yanılttı :):)

Bende tup bebek denedim ilk defa bu ay 4 gün transfer edildi gayet kaliteli denildi 16 yumurtam toplandi 13 döllenme oldu 2 transfer edildi 10 tane donduruldu 12 Kasım test günüm

Umarım ben de yanılırım canım. Aynen senin gibi hiss ediyorum. Ama beni çok umutlandırdın. Teşekkürler. Sağ salim çocuğunu kucağına alırsın inşAllah.

Umarım ben de yanılırım canım. Aynen senin gibi hiss ediyorum. Ama beni çok umutlandırdın. Teşekkürler. Sağ salim çocuğunu kucağına alırsın inşAllah.
amin canım amin inanıyorum hepimiz sağ sağlim kavuşucaz bebişlerimize.. umutlarınızı yitirmeyin, herşey zamanı geldiğinde olacak, inşallah bizlerin de zamanı dolmuştur....

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.Allah emeklerimizi boş çıkarmasın çok zor bir süreç.Allahım inşallah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn.kendim yaşadığımdan da ne kadar zor süreç biliyorum

Olur inş umudunu kaybetme ...herşey Allah'tan imtihan o yüzden sabırlı ol ve dua et...sorununuz neydi ?

eşimde sperm hareket sayı problemi var varikosel amaliyatı olmuştu.değerler bu ay birden dahada düştü.ilk denemem negatif oldu 5.gün embryosuydu 3 tane transfer etmişlerdi.dondurmaya geriye kalmamıştı.önümüzdeki günlerde adet görmem gerekiyor 2.tedaviye başlayacağız Allahın izniyle.ne olacak bu sefer bilmiyorum ilkinede böyle stresle girmiştim

Allah'a sığınn yolun açık hayırlı ve mübarek olsunn ben böle başladımm dua et stresi azaltıyor benimm transferim olalı bugün dokuzunu gün Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin hepimiz için pztesi benim sonuç belli olucak dularında unutma

İnşallah pozitif sonucu alırsın az kalmış Hiç yaşamadım o pozitif sonucu nasıl bşey bilmiyorum.Allahım sanada herkese tüm bebek evlat hazreti çekenlere yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…