İnşAllah canım. Senin test gününe 3 gün kaldı değilmi. Senin için heyacanlıyımBende sol tarafımda hissediyorum onları hep konuluşuyorum his bu bilmiyorum psikolojik te olabilir dilerimm histir Rabbim nasip etmiştir hepimize.evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alakalım alalh sabredenlerle birliktedir
Cnm bnm 11 kasim tahlil günün ara ara kasiklarm da çok ağrı oluyo bide gaz bnm de göğüslerim çok büyüdü beklemek çok zor inşallah hepimiz güzel hayırlı sağlıklı bebişlerimizin hbrlerini aliriz 5.gun transferiyle bnm de Drum en iyi kalite ve 5. GGün transferi olduğu için tutunma ihtimali daha çok dedi ama kendimide çok kaptirmak ıstemiyorum ama Allahım inşallah ilk denemede nasip eder hayırlısıyla. ...inşallah hepimiz güzel hbrler alirizevrapost: 37642964 .!.:Ekincim senin nezaman belli olacak....sende ne gibi vücutta değişiklikler varrr
canım inan ben de hiçbişey hissetmedim herkes olmuştur vardır derken benim içime olmamış gibi doğuyodu bide adet belirtileri gibi belirtiler olmaya başlayınca daha da çok korkuyodum, kanamam da olmadı hiç.. inan ki tahlil gününe kadar ben hamile değilim diyodum içimden ama çok şükür ki Rabbim beni yanılttı :):)Çok saol canım. Ya bişey sorucam. Transferden sonra ne hiss etdin? Yani içine doğdu mu tutacağı. Ben hiç bişey hiss etmiyorum. Ama hep dua ediyorum. İnşAllah hepimiz için hayırlısı kızlar.
Umarım ben de yanılırım canım. Aynen senin gibi hiss ediyorum. Ama beni çok umutlandırdın. Teşekkürler. Sağ salim çocuğunu kucağına alırsın inşAllah.canım inan ben de hiçbişey hissetmedim herkes olmuştur vardır derken benim içime olmamış gibi doğuyodu bide adet belirtileri gibi belirtiler olmaya başlayınca daha da çok korkuyodum, kanamam da olmadı hiç.. inan ki tahlil gününe kadar ben hamile değilim diyodum içimden ama çok şükür ki Rabbim beni yanılttı :):)
amin canım amin inanıyorum hepimiz sağ sağlim kavuşucaz bebişlerimize.. umutlarınızı yitirmeyin, herşey zamanı geldiğinde olacak, inşallah bizlerin de zamanı dolmuştur....Umarım ben de yanılırım canım. Aynen senin gibi hiss ediyorum. Ama beni çok umutlandırdın. Teşekkürler. Sağ salim çocuğunu kucağına alırsın inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?