hayirlisi olsun simsiki tutunurlar inss ewet zor oluo surekli oturmakk ama bebisler icinnn sabirrr :)Selamlar bugün 2 tane yildizimi icime aldik cok şükür ama yatamiyotum basim agridi alisik degil popomum bu kadar ustunde olmaya yaaaa
Olmadı melek.Rulinnnn sonuç ne tatlım merak ettim???
hayirlisi olsun cnm oluyo bunlar ilaclardan belirti arama normall yanii ins simsiki tutunmustur bebisinn sonucu bildir bizee olcak uns :)kızlar bugun transerimin 9. günü çarsamba sonuc alcaz ama belim karnım kasıklarım çok fena adet olcakmısım gibi aynı bide lavaboya gittim jel baya bi geri çıktı ama pembelimsiydi hafif böyle olan varmı yinemi olmadıı umudumu tamamen kaybetmeye başladım
inş canımhayirlisi olsun cnm oluyo bunlar ilaclardan belirti arama normall yanii ins simsiki tutunmustur bebisinn sonucu bildir bizee olcak uns :)
Bu gun test gunum dua edin arkadaşlar heyecan doruktu ins hayirli birnwonuc aliriz
Hadi insallah cnm 12 gun gectide simdi o 1 saat hic gecmez dimiIns arkadaslsr kan verdim sonucu bekliyorum cok heyecanliyim
Ay cok guzel haber canim darisi bizim basimiza rabbim devamini getirsin insallah transferden sonra neler yaptin canim dondurulmusmu seninki degerin yuksek ikizde olabilir hadi hayirlisiKizlar hamileyim deger 630 cikti acaba cogulmu ki hunkadar yuksek cikti...
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin...Kizlar hamileyim deger 630 cikti acaba cogulmu ki hunkadar yuksek cikti...
hayırlı olsunn cok sewındımm bızede anlatırmısın transfer sonrası neler yaptınnKizlar hamileyim deger 630 cikti acaba cogulmu ki hunkadar yuksek cikti...
hayırlı olsuun kucagınada al ınss neler yatın transfer sonrasıımerhaba bugun benimde test günüm ve 342 çıktı.
2 embriyo transfer edilmişti..
10 gün sonra keseye bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?