• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Selamlar bugün 2 tane yildizimi icime aldik cok şükür ama yatamiyotum basim agridi alisik degil popomum bu kadar ustunde olmaya yaaaa
hayirlisi olsun simsiki tutunurlar inss ewet zor oluo surekli oturmakk ama bebisler icinnn sabirrr :)

kızlar bugun transerimin 9. günü çarsamba sonuc alcaz ama belim karnım kasıklarım çok fena adet olcakmısım gibi aynı bide lavaboya gittim jel baya bi geri çıktı ama pembelimsiydi hafif böyle olan varmı yinemi olmadıı umudumu tamamen kaybetmeye başladım :(

kızlar bugun transerimin 9. günü çarsamba sonuc alcaz ama belim karnım kasıklarım çok fena adet olcakmısım gibi aynı bide lavaboya gittim jel baya bi geri çıktı ama pembelimsiydi hafif böyle olan varmı yinemi olmadıı umudumu tamamen kaybetmeye başladım :(
hayirlisi olsun cnm oluyo bunlar ilaclardan belirti arama normall yanii ins simsiki tutunmustur bebisinn sonucu bildir bizee olcak uns :)

Hiç geçmiyor benim kalbimin atışı dışarıdan görünüyordu Allah'a şükürler olsunn ki pozitif sonuçlandı Rabbim herkese yaşatsın sen bu saate geç kalmışssın ben 7 de hastanedeydimm :) iyi haberler olsun inş hayırlısııyla Rabbim nasip etsin

merhaba bugun benimde test günüm ve 342 çıktı.
2 embriyo transfer edilmişti..
10 gün sonra keseye bakılacak

Back