• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Transferden onceki sali oldumilk canim
Demek ki banada herhalde 3 aralikta vurur belki kusura bakma cok soru sordum simdi transferden sonra hangi ilaclari verdi nasilsin nasil gidiyor belirti varmi ay senin az zamanin kaldi sonuca bende cok heycanlaniyorum sonucun icin insallah POZİTİF olacak allahin izniyle

Demek ki banada herhalde 3 aralikta vurur belki kusura bakma cok soru sordum simdi transferden sonra hangi ilaclari verdi nasilsin nasil gidiyor belirti varmi ay senin az zamanin kaldi sonuca bende cok heycanlaniyorum sonucun icin insallah POZİTİF olacak allahin izniyle

Insalalh cnm salı gunu sabah 7de giderim hastaneye herhalde valla bugun canim cok sikkin kiz kardeşim dusuk yapti dokkat edemedim kendimi hic kasiklarim agriyo biraz belimde ama bilmiyorum canim valla

Insalalh cnm salı gunu sabah 7de giderim hastaneye herhalde valla bugun canim cok sikkin kiz kardeşim dusuk yapti dokkat edemedim kendimi hic kasiklarim agriyo biraz belimde ama bilmiyorum canim valla
Gecmis olsun canim uzuldum ya rabbim yardimcisi olsun sende stresten uzak ol dikkat et aksilikler ust uste gelir zaten benimde onceki tedavimde annem hastalanmisti rahim kanseriydi 2005 te ameliyat olmustu gecen sene tekrardan kitle olusmutu tam benim tedavimde ogrendik o zamanki korkularim uzulmelerim dusunmek bile tekrar korkunc insanin basina geliyor cok sukur annem iyi simdi ameliyat oldu kemetorapi de aldi iyi simdi beterinden korusun rabbim kiz kardesinede rabbim en kisa zamanda tekrar anneligi nasip etsin

Gecmis olsun canim uzuldum ya rabbim yardimcisi olsun sende stresten uzak ol dikkat et aksilikler ust uste gelir zaten benimde onceki tedavimde annem hastalanmisti rahim kanseriydi 2005 te ameliyat olmustu gecen sene tekrardan kitle olusmutu tam benim tedavimde ogrendik o zamanki korkularim uzulmelerim dusunmek bile tekrar korkunc insanin basina geliyor cok sukur annem iyi simdi ameliyat oldu kemetorapi de aldi iyi simdi beterinden korusun rabbim kiz kardesinede rabbim en kisa zamanda tekrar anneligi nasip etsin
Amim cnm amim sagol valla ust uste geldi annemde kardeşime mi uzulsun abnami sasirdi kadin allah onlari basimizadan eksik etmesin sen neden regl olmuyosun anlamadim ya

Amim cnm amim sagol valla ust uste geldi annemde kardeşime mi uzulsun abnami sasirdi kadin allah onlari basimizadan eksik etmesin sen neden regl olmuyosun anlamadim ya
bilmiyorum neden olmadım bence benim geçenki kanamam adet diye düşünüyorum geçen ay 22 ekimde olmuştum yinede belki kasımın 22 bekliyorum ogüne kadar oldum oldum bilmiyorum doktor e2 hormonun baskılanmış dedi buda benim için yeter dedi adet olmaman problem değil dedi bilmiyorum bende korkuyorum neden böyle oldu terslikmi var bilmiyorumya rabbim yardım etsin

Gunaydin kizlar bugun sonuc alicak kizlara insallla pozitiff olurr...transferi opu bekleyenler har sey guzel kecsinn...sizdan bir sey sorucam benim transferimin bugun 3 kuni ve benda kasik agrilarim var sanki adet olucak kibiyem sizlardada oyle bir durum oldumi acaba ilk tup bebek ve bilmiorumm yardamci olurmusunuz normalmi bu yoksa dilmii

mrb ekın hanım ben sevgi aranıza yenı katıldım sizin sonucunuzu merak ettım umarım iyi haber almışsınızıdr benım tırasverım de 4 aralık da hayallerımıze ulaşmak dileğiyle başarılar

Hoşgeldin sevgi.cok şükür ben güzel hbri aldm şimdi bebegimin kalp atışını duymak icin gün sayıyorum.Allah hepimize guzel hbrler alıp sağlıkla bebişlerimizı kucagimiza almayi nasipetsin iinşallah

Hoşgeldin sevgi.cok şükür ben güzel hbri aldm şimdi bebegimin kalp atışını duymak icin gün sayıyorum.Allah hepimize guzel hbrler alıp sağlıkla bebişlerimizı kucagimiza almayi nasipetsin iinşallah
ekın hanım senın adına çok sevındım tebrk ederım senı inşallah allah hepimıze nasıp eder senın adına çok sevındım inşallah kucana da alırsın allahın iznıyle haberleşelım dualarım senınle haberlerını beklıyorumm hayırlı olsun

mrb arkadaşlar bırbırımıze tesdek olalım hepımızın dua ya ıhdıyacı var allah kımseyı boş cevırmesın ınşallah hepımız isdedığımıze kavuşuruz

6. Gunum bugun ve arada ozellikle aksma dogru kasiklarim agriyo sizlerdese oluyormu

Back