- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
- 248
oooooh çok güzel geçer valla hele bide ikiz falansa şimdi bile test yaptırsan çıkar.İnşAllah canım. Ağzından bal damlıyo. Bakalım 2 gun nasıl geçecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooooh çok güzel geçer valla hele bide ikiz falansa şimdi bile test yaptırsan çıkar.İnşAllah canım. Ağzından bal damlıyo. Bakalım 2 gun nasıl geçecek
Canım içinemi doğdu ne senin kaçıncı denemen canım?oooooh çok güzel geçer valla hele bide ikiz falansa şimdi bile test yaptırsan çıkar.
aslında idrar testinde erken görülen gebelikler genelde ikiz çıkıyor ordan tahmin ettim.benim 5. denemem.burayı okuya okuya artık tahlileri sonuçları analiz etmeye başladım.Canım içinemi doğdu ne senin kaçıncı denemen canım?
Test yapmadım daha. acele etmekden korkuyorum. Canım öbür denemelerinin hiç biri mi tutmadı?aslında idrar testinde erken görülen gebelikler genelde ikiz çıkıyor ordan tahmin ettim.benim 5. denemem.burayı okuya okuya artık tahlileri sonuçları analiz etmeye başladım.
evet diğerleri tutmamıştı ama onlarda ben 12 gün pert Bi şekilde yatıyordum.bide pek iyi seçim yapamamışız şimdiye kadar,bu defa merkezde herşey profesyonelceydi diğerlerinin kötü olduğunu karşılaştırınca anladıkTest yapmadım daha. acele etmekden korkuyorum. Canım öbür denemelerinin hiç biri mi tutmadı?
İnşAllah tutmuşdur canım bu denemende. ben kalamış tüp bebek merkezinde yapdırdım. İlk denemem.evet diğerleri tutmamıştı ama onlarda ben 12 gün pert Bi şekilde yatıyordum.bide pek iyi seçim yapamamışız şimdiye kadar,bu defa merkezde herşey profesyonelceydi diğerlerinin kötü olduğunu karşılaştırınca anladık
inşallah hayırlısıyla tutar.hiç belirti oldumu şimdiye kadar?İnşAllah tutmuşdur canım bu denemende. ben kalamış tüp bebek merkezinde yapdırdım. İlk denemem.
Belli bir belirti yok canım. Kasıklarım ağrıyo arada. Göğüslerim hassaslaşdı. Bi də ağzımda çok kötü ekşilik var. Ben ilaçlardan diye düşünüyorum. Vitamin alıyorum ek olarak. Bakalım 1 gün kaldı.inşallah hayırlısıyla tutar.hiç belirti oldumu şimdiye kadar?
günaydin,hiç bişey kalmamış 1gün su gibi geçer.ağrılar çok iyi haberci bakalım kızı mı olacak oğlunmuBelli bir belirti yok canım. Kasıklarım ağrıyo arada. Göğüslerim hassaslaşdı. Bi də ağzımda çok kötü ekşilik var. Ben ilaçlardan diye düşünüyorum. Vitamin alıyorum ek olarak. Bakalım 1 gün kaldı.
İlk önce hayırlı olsun canım. Ben de pko luyum. Kalamış tüp bebek merkezinde yapdırdım. Sonucumu bekliyorum. İnşAllah Rabbimin izniyle cumartesi alıcam pozitiv sonucumu.Arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi düşünüyorum pko luyum adetlerim cok duzensiz kilomda var siz hangi tup bebek merkezinde tedavi goruyosunz banada onerirmsnz
Canım cumartesini bekliyorum. Bol bol dua ediyorum. Rabbim inşAllah sevindirir bizi. Sen nasılsın? Nasıl gidiyo? Keseyi görmeğe ne zaman gideceksin?Rulinim sonuç ne ???