tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Aminn tatlım gör bak herşey güzel olucak duayı bırakma sakın...benim 2 hafta sonra gidicem güzel haberlerini bekliyorum teyze olucaz alalhın izniyle
İnşAllah canım. Desteyini hiss etmek çok güzel. İnşAllah ikizdir bebişin. Canım değerin nasıldı yüksekmiydi?

Değer ikiz bebek için yanıltıcı olabiliyor dedi Dr o yüzden keseleri Beklicez hayırlısı rabbimden alalhın izni neyse o olsunn

meraba arkadaslar bende 3.tup bebek denememi yapiyorumm 3. olmasina ragmen acemi gibiyim kimler transferden sonra neler yati cok merak ediyorumm paylasirsaniz sewinirimm pcolyum cumartesi kontrolum var ve yumurta toplama gunu verilir ins rabbim hepimizin yardimci olsun :)

Kızlar çok üzgünüm. Ağıamak krizine girdim. Yarın test günüm bugün dayanamayıp idrar testi yapdım. Neqatif çıktı. Eğerki olsaydı bugünle yarın aarasında ne varki silik de olsa ikinci çizgiyi görürdüm. Malesef olmadı.

Sadece Allah'a sığın dua ve sabır...inancını hiç kaybetme alalh yolunu açık eylesin dilerim bu sevinci yaşa dualarım seninle sevgiler

Yaaaaa sen neden böyle bişey yaptın ki aşkolsunn sana hem idrar testleri yanıltıcı dır ama kızdım sana Allah aceleci davrananı sevmez sabretmek başarmaktır aşkolsunn sana ya ((

Ve idrar da çıksaydı Dr lar idrar testi yapardı topla kendini silkelenn git duanı et hadi
Canım çok haklısın. Ama valla dayanamadım. Burda okudumki çıkıyomuş. O yuzden dayanamayıp yapdım. Zaten yüce Rabbime sığındım. Demkki ol dememiş. Kısmet artık ne diyim. Duamı hiç eksik etmiyorum zaten

Selam bugün transferimin 10 günü test yaptım birdy çıkmadi ohss yüzünden transferin 5 günü hastaneye yatmıştım 4 gün kaldım pazartesi kan tahlili günüm benim de hic belirttim yok karnım ağrıyor adet sancısı gibi akintim da yok hic

Hayırlı olsunn inş belirti arama Allah'ın izniyle duaya sarıl ve gününü bekle Allahım tez zamanda sevindirsin

nie kimse yazmio ?
canım öncelikle hayırlı olsun tedavin.ben pgt tüp bebek yaptırdım ilk denememdi 2 kaısmta transferim oldu şükürler olsun çarşamba günü test yaptırdım hamileyim biraz öncede bir kez daha kan verdim değerim artmışmı diye bakılacak..ben tedavi için iizmirden istanbula gittim...transferden bir gün sonra izmire döndüm o hafta çalışmadım evdeydim sürekli yatmadım ama ağır işte yapmadım ama yine toz aldım evi süpürdüm yemek yaptım falan...ama yavaş yavaş..transferden birgün sonra banyomuda yaptım...2. hafta işe başladım sadece hızlı hareket etmemeye çalıştım ben normalde çok hareketli biriyimdir benim için sürekli yatmak mümkün değildi bende sadece biraz dikkat ettim ananas ve incir yedim kabız olmamak için kayısı kompostosu içtim gazlı içecekler içmedim aklıma gelenler bunlar..forumları okuduğumda sürekli yatan arkadaşlarda var...nebileyim biraz da bünye meselesi...sen nasıl rahat edeceksen öyle davranmaya çalış ani hareketlerden kaçın sonuçta kan dolaşımı için hareket lazım
hakkında hayırlısı olsun

Transfer gunuyle beraber bugun 5. Gun bende asiri bi bel agrisi var bu nedemek bilen varmi dik duramiyorumm acil cevap

Transfer gunuyle 5. Gunum asiri bel agrim var dik duramiyorum bu nedemek oluyo acil cevap verirmisiniz

cok tesekkur edıyorum cok sevındım adına ıns bızım bebıslerde tutar dua et bızede 3. denemem ve sureklı yatıyorum ne bılım korkuyorum kımse onermıo yatmayı ama kımler napıo merak edıyorum ıncır faydalı olurmu yumurtalıklara ıı geldıgını duymustum ama ananas 2. denememde yıyordum ıı oladıgını soledıler :)

Selamlar bugün 2 tane yildizimi icime aldik cok şükür ama yatamiyotum basim agridi alisik degil popomum bu kadar ustunde olmaya yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…